Nedräkning...

Nu är det ungefär en timme kvar innan jag beger mig till skolan där vi sedan åker ut till skogen! Jag skriver imorgon om hur det var (om jag överlever, haha)!

KRAM Michaela

Godis! =)

Kom nyss hem från stan, har köpt lite godis inför imorgon! Nåt behöver jag ju om jag ska överleva!!!

Lailas dans idag var seg, inte på grund av henne men alla andra. Vi var sååå trötta och orkade typ inte göra någonting! Vi fick sluta tidigare så Laila bjöd mig på varm choklad och vi satt och pratade.

Annas dans gjorde vi klart ena koreografin. Den är nice men jobbig!

Nu ska jag slappa en stund innan jag ska packa inför imorgon. Sedan blir det Project Runway!

KÄRLEK!

Michaela

Praktik!

Idag började vår praktik med en liten mjukstart. Vi kollade först på två avsnitt av The Office och jag och Anja hade myspys! Sedan hade vi rast och efter det kollade vi på en dokumentär.

Nu sitter jag i datasalen och väntar på att dansen med Laila ska börja och efter det bär det av till Annas dans!

Imorgon får ni gärna be för mig (jag menar det) för då ska jag sova i skogen!

KRAM Michaela - Älskar mina prinsessor!

Kalas!

För ungefär en timme sedan kom jag hem från Sarah. Var hemma hos henne och gav henne en present och åt en massa mat! Grattis igen min lilla plutt!

Nu ska jag nog kolla på TV en stund. Måste börja packa inför vår lilla skogsövernattning på tisdag också, är ju knappt hemma imorgon!

Fina Anja - du är helt underbar! Hör av dig när som helst om du vill prata, älskar dig!!!

KÄRLEK!

Michaela

Grattis Sarah!!!!!

Idag fyller världens bästa Sarah 18 år! Grattis och hoppas att du får världens bästa dag!

Älskar dig!


Herregud!

Kollar på de sista minuterna av matchen mellan Sverige och Portugal med Hans, min styvpappa. Jag tror inte han är medveten om det själv men han kommenterar heeela tiden och skrattar och gapar! Helt crazy, sitter typ och skrattar år honom!


Fotboll!

Ska kolla på fotboll nu, Sverige mot Portugal på kanal 6. Zlatan är ju inte med så det känns som att Sverige inte har den största chansen.

Idag var jag i stan med mina småsystrar. Köpte inte så mycket, lite godis bara!

Imorgon ska jag till Sarah en liten stund för prinsessan blir 18 år! GRATTIS!!!!!!!!!

KRAM Michaela


Let's Dance

Jag sitter i vardagsrummet och väntar på att Let's Dance ska börja igen. Hoppas att Laila vinner!

Idag var det en kort dag i skolan, bara engelska och småföretagande. På eng hade vi betygssamtal och det var positivt och på sf fick vi tillbaka ett prov vilket också var positivt!

Jag kom hem från skolan precis när The Tyra Banks Show skulle börja - vilken lycka! Vid fem åkte jag, Elin och Lina in till stan för att äta och sedan gå till min farbror som fyller år. Det var ganska trevligt att träffa släktingar som jag normalt inte träffar så ofta!

BTW, fick nyss ett sms från min storasyrra, Lollo. Hon är på någon het nattklubb i Malmö och Helena Seger (Zlatans tjej) är där. Hon är tydligen smal som en tioåring! Till Lollos besvikelse är inte Zlatan med där men han är väl i Portugal eftersom vi spelar mot dem imorgon!

KRAM Michaela

Casandra!

Sitter och chattar med Casandra nu och vi pratar om när vi slutar trean, fy vad hemsk ändå! Nu träffar man alla varje dag och tar det för givet men sedan kommer allt bara försvinna! Kommer gråta floder på studenten, bara så att ni vet - jag älskar er!

Fina Casandra! Du är bäst, älskar dig en massa!!!! <3

Jag är numera gift!

Torsdagar är verkligen inte min favoritdag eftersom jag går från 8:10 till 16:35. Idag fick jag dock sluta tidigare eftersom Laila var sjuk, synd bara att dansen är den roligaste lektionen på dagen! Min första lektion var praktisk marknadsföring, sedan organisation där jag hade prov. Tror att det gick hyfsat, det kändes ganska bra i alla fall! Efter var det håla och jag, Sarah, Lisa och Linn gjorde matten så slipper vi plugga på lovet. Vi ville också se på dansuppvsningen som var i Galaxen men det fick vi inte. Det var bara några nior som fick det vilket gjorde ganska många sura.

Sista lektion var idrott som Carro höll i och det blev aerobic. Efter idrotten bestämde jag och Elin (inte min syster) oss för att vi ska vara gifta. Så nu är jag gift med henne och har ett förhållande med Anja, haha!

Nu har jag precis druckit te (tack Elin och Casandra för tipset) och spelat kort med Lina. Ska nog kolla på Desperate Housewives, One Tree Hill eller Gossip Girl för att fördriva tiden.

Vill passa på att skicka en massa kärlek till mina underbara flickor, ni vet vilka ni är!

KRAM Michaela - Beyoncé - Halo

Jag hatar organisation!

Hela min eftermiddag/kväll har gått åt att repetera och försöka trycka in organisation i skallen. Vi ska ha prov imorgon och just nu känns de okej men man vet ju aldrig. Snälla, håll tummarna för mig!

Min och Elins Oreo-shakes blev hur goda som helst! Jag var så mätt att jag knappt orkade äta någon mat sedan! Om ni vill prova att göra egen oreoshake så får ni receptet här:

2 personer
1 paket Oreos
½ liter vaniljglass
Mjölk

Lägg kakorna och glassen i en mixer och tillsätt så mycket mjölk som ni vill!

KÄRLEK!

Oreo-shake

Elin är påväg hem nu med vaniljglass och Oreos, så det kommer bli Oreo-shakes för hela slanten! MUMS!!!

KRAM

Chips + Tyra Banks Show = BÄST!

Om ungefär en kvart börjar Tyra Banks Show på TV 3 och jag laddar upp med nachos chips som vi har kvar sedan middagen igår.

Skolan var inte så ansträngande iag, vi hade spanska och gjorde inte mycket vettigt. På svenskan var det någon från Norge som pratade, på organisationen redovisade några och på personling utveckling lyssnade vi bara.

Nu sitter jag i soffan, är superdupertrött och väntar som sagt på Tyra Banks Show. Antagligen blir det lite nana efter det och sedan måste jag fixa mat.

KRAM Michaela

Lek med Tummelisa!

Min dag har varit sååå skön. Jag började 11:20, hade håla till 14:20, lektion i en timme och sedan slutade jag! Jag och Sarah lunchade med Laila och sötis-Lilly. Efteråt lekte vi med hennes nya Tummelisa-docka, fick en massa memories från när jag var liten och lekte med leksaker. Efter sista lektionen satte jag mig i danslokalen och pluggade organisaiton. Var också barnvakt åt Lilly och vi fortsatte vår lek med Tummelisa.
 
När jag kom hem fixade jag lite mat och sedan satt jag lite vid datorn.

Nu ska jag renskriva organisationen och sedan kolla på TV.

KRAM Michaela

Presenter!

Gårdagen var riktigt bra, det hände inga större missöden! I skolan hade jag svenska, småföretagande, personlig utveckling och dans! På hålan hade jag och Sarah kul för vi retades med en särskild person, nämner inga namn... Dansen på kvällen, med Anna, var inställd och det kom faktiskt ganska lägligt eftersom jag var tvungen att plugga organisation. Kollade på Project Runway också såklart!

Idag har jag sovmorgon, sedan matte, och spanska. Det kanske blir en runda till Espresso House också med finaste och finaste!

Förresten, jag och Sarah fick lite presenter igår, hår- och ansiktsprodukter!
 

Saknar vår dansgrupp!


Hoppas du får en underbar dag i solskenet, trots minusgraderna!

Kärlek!

Michaela


Nyfärgat hår!

Idag har det faktiskt hänt en del i mitt liv. Först blev det lite övningskörning, det gick dåligt först men avslutnngen blev riktigt bra! När vi kom hem åt vi och mamma gjorde våfflor. Efter det färgade vi mitt hår så det är lite mörkare nu och min utväxt existerar inte längre!!!

Igår kväll fick jag, mamma och Lina ett ryck. Efter Robinson var mamma väldigt godissugen och jag ville köpa en skiva på Statoil så vi av oss ut. Klockan var då halv tio! Jag fick i alla fall tag i min skiva, det var en samling för att fira att Motown Records fyller 50 år i år, och vi fick tag i godis - YEY!

Nu ska jag gå till sängs och lägga mig och läsa! Imorgon blir det dans x2!

KRAM Michaela


"Erkänn du har varit på Espresso House?"

Idag var jag ledig som jag skrev i morse. Det var väldigt nice, åkte ut till Maxi i Flygstaden för att göra lite på en uppgift i småföretagande med Sarah men de var så otrevliga så det blev Bianco i stan istället (och de är mycket trevligare). Jag fick i alla fall lite köpt på Maxi - hårfärg, hårinpackning och suddigum.

I stan träffade jag Elin och pappa och vi var inne en snabbis på Kodjos. Sedan begav vi oss mot Fribergs och på lilla torg hörde jag en stockholmare som ropade "Erkänn du har varit på Espresso House". Det var såklart Laila och hon hade med sig übersöta Lilly och "morfar". Lilly var så gullig, hon hade tappat sina framtänder.!

Kom på att jag fick en annorlunda komplimang igår av sötis-Anja. Hon sa att jag hade fina fingrar!

Nu ska jag kolla på Let's Dance,

KRAM Michaela

Ledig!

Idag är jag ledig men jag ska träffa Sarah för lite skolgrejer ändå. Det blir en runda ut till Flygstaden för att intervjua lite folk där och lite shoppande för mig!

Efter det blir det antagligen en snabb runda till Kodjos med Elin och sedan fika för att fira min kusins 1-årsdag.

Nu ska jag gå och fixa till mig så att jag ser någorlunda representabel ut!

KRAM Michaela


Polär molekyl

Idag var det min längsta dag i skolan - 8:10-16:35. Som tur är så börjar och slutar dagen med roliga ämnen. Först ut är praktisk marknadsföring och sedan matte. Vanligtvis har vi organisation efter det men idag var det någon engelskateater i gympahallen som vi var på. Lunchen spenderade jag och Sarah med Laila och sedan blev det en promenix som Alexandra hängde med på. När vi kom tillbaka till skolan satte vi oss i solen och bläddrade i Sannarps skoltidning. Sarah skulle läsa upp quizet och den ena fem-poängaren var "Polär molekyl". Ingen av oss fick fem poäng kan jag säga men vet ni svaret får ni gärna imponera på mig!

Efter quizet, eller vår lilla snabbutbildning som man kan kalla det, hade vi idrott. Jimmy och Stoffe höll i det och vi körde badminton. Lektionen var helt crazy, det var länge sedan jag skrattade så mycket! Anja och Carro verkade uppskatta min lilla shaky-shaky-dans! Direkt efter var det normal dans men jag kollade på idag, sträckte mig nämligen i armen på idrotten. Har förresten fått höra lite grejer som jag måste prata med dig om Sarah!

Grattis till mina lilla pluttkusin, Eric, som fyller ett år idag!
 

Kärlek,
 
Michaela

HJÄLP!!!!

Dagen började med lite info om vår praktik som sker vecka 14. Den kändes väldigt onödig, jag visste redan allt. Men vi missade spanskaprovet på grund av det så jag blev glad! Sedan var det en snabb svenskalektion och sedan hade vi inte fler lektioner. Jag och Sarah satt dock kvar i skolan och pluggade lite. Vid två åkte vi in till stan med Laila och fikade på Espresso House - trevligt!
 
När jag kom hem gjorde jag en fasansfull upptäckt. Jag såg att Elin, min tre år yngre syster, är längre än mig! Jag har alltid varit längst bland oss fyra systrar men inte längre. Och då hade jag ungefär en kvart tidigare sagt till Laila att jag är lite längre än henne. HJÄLP, jag känner mig genast kort!

Kärlek,

Michaela

Picadilly Circus!

Mamma tyckte att min andra layout var för höstig och jag tröttnade på den snabbt, så jag gjorde en ny. Vad tycks?

Idag har skolan, trots att jag gick till fem, varit ganska kul. Vi började med matte (det var inte kul) och jag och Sarah gjorde väl två tal. Vi fattade inte mycket! Sedan lunchade jag och Sarah med Laila och pratade lite med henne på hålan också. Efter det var det spanska där vi har börjat med ett litet projekt. Jag och Sassa-brassa-mandelmassa ska skriva om tango och flamenco. Sist men inte minst var det praktisk marknadsföring och en man från Hallandsposen var där och berättade lite om annonsen. Han skulle också ge konstruktiv kritik på annonserna vi har gjort.

Om ni undrar varför rubriken är Picadilly Circus så är det för att jag har haft den underbara (läs hemska) låten på huvudet sedan lunch. Och jag har verkligen sjungit på den sedan dess, tror Sarah höll på att slå ihjäl mig ett tag!

Nu ska jag läsa lite i boken jag håller på med. Har inte läst på hur länge som helst men jag hittade självbiografin Alek som är skriven av supermodellen Alek Wek. Den handlar bland annat om hennes uppväxt i Sudan och hur hon flydde därifrån. Jag har inte kommit så långt än men den verkar super!

Kram och godnatt,

Michaela

Skolan

Sitter i skolan och väntar på att dansen ska börja (om ca en timme). Hade bara en lektion idag så jag har haft en lååång håla.

Kram Michaela

Mitt announcement!!!!

Då kära vänner läsare kommer mitt announcement. För er som vet vem Laila Adèle är så ska hon vara med Hairspray som kommer spelas hela hösten på Chinateatern i Stockholm!!!!! Grattis världens bästa Laila!!!!!!!!
 

  
Bild från lailaadele.com

Kram Michaela


Mys hos Sarah!

Igår var jag hos Sarah! Det blev en lugn kväll, vi lagade mat, pratade en massa och kollade på Melodifestivalen. Hejade inte på Malena men jag tror att hon kan ha chans i Eurovision ändå bara för att det är så annorlunda. Men jag tycker att det är dags för Alcazar att vinna snart! Jag kom igår fram till att jag har en gay-crush på Andreas!!!

Imorse gjorde jag och Sarah inte mycket. Vi kollade på film och fikade. När jag kom hem fortsatte det på samma spår - låg i soffan och åt, åt och åt!

Nu ska jag fixa lite med bloggen tror jag!

Kram Michaela

Helgstädning!

Jag har ägnat min förmiddag åt att städa: dammat, dammsugit, plockat undan kläder och lite sånt! Inte det roligaste i världen men det måste göras! Har också hunnit packa lite som jag ska ha med till Sarah!

Nu ska jag fixa lite andra saker, bland anant bläddra igenom Linas Julia-tidning. Läste alltid den när jag var yngre så jag får väl se om den fortfarande är lika bra (tror dock inte det).

Missa för allt i världen INTE Melodifestivalen ikväll! Jag och Sarah ska ju få rapporter direkt ifrån Globen om hur stämningen är där! Jag är lite svag för Alcazar så hejar på dem och Sarah Dawn Finer.

KRAM Michaela

Tyra Banks intervju med Naomi Campbell

Hittade en några år gammal intervju somunderbara Tyra Banks gjorde med Naomi Cambell. De pratar bland annat om hur dåligt Tyra mådde under sin karriär på grund av Naomi och att det var en stor orsak till varför hon slutade. Naomi har aldrig varit en favorit hos mig och efter att ha sett första delen så blir jag bara ännu mer emot henne! Hon sitter bara och försöker hitta på bortförklaringar till allt! Det blir dock bättre (men jag är fortfarande ett STORT Tyra-fan och jag tror aldrig att jag kommer tycka om Naomi)...
 

Del 1


Del 2
Del 3

Del 4

Kram Michaela


300 inlägg!

För att fira mitt 300:e inlägg gjorde jag en ny layout! Det blir kalas med choklad och muffins så leta fram något gott och fira denna STORA händelse riktigt ordentligt!!!
 

Just nu kollar jag på Let's Dance med Lina. Laila dansade nyss och det såg bra ut, hejar på henne!

KRAAAM Michaela

Prov!

Ni anar inte hur trött jag är! Dessutom är det jättekallt här hemma, ligger i soffan med en filt och lyssnar på The Closer I Get To You med Luther Vandross och Beyoncé! Sarah, den gillar du definitivt!

Jag hade bara två lektioner idag men på båda hade jag prov. Först engelska där jag hade muntligt nationellt med Sarah och sedan småföretagande. Det gick bra tror jag, det kändes så i alla fall!

Imorgon ska jag hem till Sarah och sova där. Vi ska se på Melodifestivalen, Hairspray och What's Love Got To Do With It och sjunga Singstar med hennes lillebror!
 
     

Hoppas ni får en mysig fredagkväll och glöm inte Let's Dance!

KRAM Michaela

God Morgon!

Sitter i soffan och kollar på TV, ska snart äta frukost!

Idag har jag muntligt nationellt prov i engelska tillsammans med Sarah! Sedan är det prov i småföretagande, så önska mig lycka till!

Hoppas ni får en bra dag!

KRAM Michaela


Snö?!?!?!?!?!

Ursäkta men vad är det för fel? I morse var det skinande sol och jag blev glad när jag kom ut. När jag sedan gick ut från min gympalektion idag snöade det. Det är liksom i mitten på mars - det ska börja bli varmt!!!

I morse hade vi en frivillig lektion och jag och Sarah struntade såklart i den och fick sovmorgon! Sedan var det matte och organisation innan vi hade en lååång håla. Jag och finaste lyssnade på musik i danssalen en liten stund innan vi åkte in till stan med Laila och drack chailatte - MUMMA! Jag måste säga att du hade rätt Sarah, Hello's chai var också väääldigt god!
 


Mätta och belåtna gav vi oss tillbaka till skolan för gympa och sedan en dansklass för mig. Efteråt satt jag och Laila och drack varm choklad och pratade! Fick skjuts hem och av henne och Mike för jag missade bussen - TACK!

Nu ska jag lägga mig på Elins golv och kolla lite på datorn. Sedan blir det duschen och soffan!

KRAM Michaela

Fina, fina människa!

Kom nyss hem från skolan, det blev lite tidigare idag! =)

På matten fick vi tillbaka matteproven och jag fick VG, är jättenöjd! Jag har legat på G+ innan och inte kommit upp på VG men äntligen gick det! Mitt i all lycka smsade jag mamma och jag tror att hon blev stolt (eller det är bäst för henne att hon blev, annars... hahaha)! Annars har det inte hänt några extraordinära (åh, vad smart det lät!) saker! På spanskan fick vi veta att vi ska på teater i maj! Och vi ska ju dansa salsa också, den 29 april, och jag längtar ihjäl mig för Laila ska hålla i det!

På tal om Laila, jag och Sarah var inne hos henne en snabbis idag. Fina, fina du! Du är så himla underbar, glöm aldrig det!

Efter skolan stack jag, Sarah, Markus och Alle till Hello och åt lite! Som vanligt blev det en baguette med tonfiskröra för mig!

Nu ska jag göra lite nytta,

KRAM Michaela


Pluggpluggplugg

Det är vad Sarah och jag har ägnat dagen åt! Vi åkte in vid stan vid elva, gick och åt och sedan pluggade vi småföretagande fram till fyra! Erkänn duktigt (fast jag måste erkänna att vi pratade en del också)!

På grund av att vi var tvungna att plugga hann jag inte åka till dansen idag, hoppas jag inte missar allt för mycket!

Som ni säkert vet så är jag väldigt insatt i hela historien mellan Rihanna och Chris Brown. Nu är jag dock nästan trött på det för på grund av att båda är så kända blir det ganska mycket rykten hit och dit. Ena dagen är de tillsammans, sedan har de gift sig i hemlighet, och sedan är Rihanna gravid. Nu ska hon tydligen ha bestämt dig för att lämna honom ändå, vilket jag såklart hoppas på. En annan sak jag också hoppas är att allt tar slut snart - att vi får reda på vad som hände och att Chris får sitt straff så att alla (alltså jag) kan gå vidare med sina liv och lägga detta bakom sig! Det tar nämligen en del tid att uppdatera sig om allt och besatt som jag är kan jag ju inte sluta nu! (OBS! För er som inte förstår ironi så är jag inte besatt på riktigt).

Nu ska jag se hur det går med maten, är hungrig!

KRAM Michaela

Ensam hemma!!!

Jippi, jag är ensam hemma och det betyder bara en sak - DISCO! Nej, men i alla fall jättehög musik!!! 
 

Kollade på Melodifestivalen igår, tack och lov att Sarah Dawn Finer gick vidare!!!

Lite senare ska jag övningsköra, ska träna på att starta i backe. Håll tummarna för mig!

Imorgon är det studiedag så då ska jag till stan med älsklings-Sarah. Det blir också dans på kvällen!

Ha en mysig dag i regnet,

KRAAAM Michaela

Jag älskar min kusin!

Idag hade jag sovmorgon men trots det vaknade jag av mig själv vid sju. Det säger ju sig själv att jag inte tar fyra timmar på mig att göra mig iordning så jag var sysslolös ett tag tills jag såg att Stomp the yard var på TV1000.

I skolan hände inget speciellt förutom en 45 minuters diskussion som lyckligtvis slutade bra!

Efter skolan begav jag mig för att träffa pappa, Elin, min farbror (Gustaf) och min sööööööööta kusin (Eric). Jag lärde honom att pussas och när jag väl hade börjat så ville han fortsätta i all evighet. 
 
  

Förresten, såg en så himla bra film igår - What's love got to do with it. Det är en sann historia och den handlar om Tina Turner och hennes liv tillsammans med Ike Turner (hennes dåvarande make), som misshandlade och våldtog henne flera gånger. Den var jättehemsk men verkligen hur bra som helst, se den!!!

Nu börjar snart Let's Dance så jag tänkte se på det! Jag är sjukt trött så vi får väl se om jag håller mig vaken!

KRAM Michaela

Och min underbara dag bara fortsätter!

Chris Brown har blivit anklagad för överfall och olaga hot av domstolen. Han ska infinna sig hos dem lite senare och jag HOPPAS HOPPAS HOPPAS att han får det straff han förtjänar (=fängelse)!!! Läs mer på min andra blogg!

Underbara dag!!!

Den här dagen har varit helt fantastisk, jag är så glad att jag har ER i mitt liv!

Skolan var helt okej idag, jag har varit glad hela dagen så det gjorde de tråkiga ämnena lite roligare! Det blir ju inte heller sämre när skoldagen avslutas med en dansklass med världens bästa Laila!

Imorgon blir det skola och sedan en liten runda till stan.

Förresten, om några veckor kommer jag göra ett "announcement" (kommer inte på vad det heter på svenska) så håll ögonen öppna!

KRAM Michaela

Skogen + jag = katastrof

Då var det onsdag och det är bara två dagar kvar i skolan innan helgen! Jag var hos IT-gubbarna i skolan i morse och bytte mitt lösenord till First Class, så äntligen kan jag komma in där! För övrigt var skolan helt okej, på personlig utveckling fick vi reda på vad vi ska göra på praktiken. Vi ska ut i skogen och göra ledarskapsövningar med militären. Och vi ska sova i skogen!!! Jag frågade vår lärare om vi ska sova i tält eller hus och hon ville inte svara. Sedan frågade jag om vi skulle ha tak över huvudet när vi sov och det ville hon inte heller säga! HJÄLP!!!!! Jag tycker inte om skogen, jag är en äkta stadsmänniska som tycker om bekvämlighet. Får väl se om jag överlever!

När vi slutade stack jag och Sarah och pratade lite med Laila och det var trevligt. Vi tre har stora planer på gång men de är hemliga, haha!

Nu ska jag bara ligga i min säng och inte göra något!

KRAM Michaela

Jäkla intranät!

Ligger i min säng och försöker komma in på det jäkla intranätet på Sannarp, eller First class är det egentligen. Men eftersom folket på skolan är så smarta så fick vi ett lösenord i ettan (som gällde allt på datorn) och ett nytt i tvåan. Men lösenordet vi fick i ettan ska man fortfarande ha på First class och vem kommer ihåg sitt gamla lösenord??? Och nej, jag är ingen galning som vill gå in där utan anledning utan jag har fått ett mail som jag vill läsa!

Jaja, nog om det. Idag skulle jag egentligen börja tjugo över elva men vi skulle få lite hjälp med matten och vår lärare kunde bara tio över åtta! Kul, kul cykelhjul för morgontrötta mig! I skolan hade vi två prov, matte och engelska. Matten kändes ganska bra, vi får hoppas på det bästa, och engelskan vet jag verkligen inte! Det var oförberett så jag kunde ju inte direkt plugga till det.

Efter skolan var jag och Sarah en stund i stan, vi gjorde vår läxa i praktisk marknadsföring. Sdan var det hem, fixa mat och nu ligger jag här!

Får väl försöka komma på det jäkla lösenordet, annars blir det ett besök hos IT-gubbarna imorgon!

KRAM Michaela


I love dance

Åh, min underbara måndag började med att vi såg klart på Troja på svenskan. Jag fick alltså se ytterliggare lite av snygg-Brad, inte en helt fel start på veckan! På hålan pluggade vi matte (inte fullt så underbart) och på lunchrasten fick jag äntligen träffa Laila igen, har saknat dig! De återstående lektionerna var småföretagande och personlig utveckling.

Efter alla mina lektioner dansade jag med en av Lailas grupper och det var kul! det verkar vara en snabb och rolig dans! Efter det var det snabbt med bussen för att åka till nästa dansklass som var med Anna, alltid lika kul! Nu är jag dock helt slut i mina ben och min mage, de ha fått kämpa hårt idag!

Det sista underbara som hände idag var att jag fick tillbaka min dator, finally! Äntligen kan jag hålla ordning på mina grejer igen och allt kan sparas på min dator istället för på mina systrars!

Hoppas er dag har varit lika härlig som min, det är ni värda!

KRAM Michaela

Matte är så jäääävla tråkigt!

Blev klar med matten för ungefär en halvtimme sedan, satt i två helvetes timmar! Det är såååå tråkigt! Behöver lite hjälp av dig imorgon, Sarah!

Ikväll ska jag inte göra mycket, vila min hjärna kan behövas! Blir nog mest TV-tittande. Måste packa inför imorgon också för då är det dubbla dansklasser! Wihoooo!

Imorgon får jag också tillbaka min dator, äntligen!

Nej, nu ska jag nog gå och duscha,

Kram Michaela


RSS 2.0