Kulturdag

Idag var det kulturdag på Sannarp, så jag fick sluta nästan fyra timmar tidigare än jag brukar! Först fick vi kolla på uppträdanden i Galaxen (det kunde jag gärna skippat). Sedan var det dans i gympasalen och mina favoriter var Boogie Police och Let's Dance! Alla tjejerna och killarna var jätteduktiga, synd bara att vissa koreografier var lite tråkiga. Näst sista stoppet Stora Björn där det var musikquiz och det var kul! Sångarna var jätteduktiga! Allra sist skulle vi ut till amfiteatern där det var lite armbrytartävlingar och någon engelskman som roade oss. Till slut orkade inte jag och Elin (som var med) vara med så vi gick till bussen.

När jag kom hem var jag sååå trött så jag tog en tupplur! Sedan The Tyra Banks Show innan jag skrev klart praktikrapporten.

Nu kollar jag på En geishas memoarer tillsammans med Lollo och Elin, sedan blir det natti natti för mig!

KÄRLEK!!!

Michaela

HBK <3

Kom nyss hem från HBK matchen där de spelade mot Djurgården. Vi krossade Djurgården kan jag ju säga, 3-0!!! Snygg-Emir gjorde två mål inom loppet av sex minuter! Träffade på Maggan och Alicia så jag stod och pratade lite med dem, bland annat om hur vi ska fånga några spelare!

Idag började jag 8:10 med spanska. Den lektionen var inte som vanligt utan vi dansade salsa med fina Laila! Det var superkul, dessutom hade Ulla tagit med sangria som hon bjöd oss på! För övrigt hände det inte supermycket kul i skolan, åkte hem vid två.

Nu ska jag kolla runt lite på Internet!

KÄRLEK!

Michaela


Tetris is the shit!

Satt nyss och spelade Tetris i säkert en halvtimme, det är livsfarligt för man blir beroende direkt! Nu sitter jag och kollar på fotboll med Hans, det är Chelsea (hans favoritlag) mot Barcelona så jag får nog förbereda mig på en del skrik om Chelsea vinner.

Glömde bort en till sak som var positivt idag, jag fick HBK-biljetter till imorgon. Skolan delade ut gratis och jag blev väldigt glad! =)

Nu ska jag kolla lite på fotbollen!

KRAM Michaela

Aj mitt huvud!

Åh, vad positivt med två inlägg på raken som börjar med "aj". Igår var det min armbåge, som jag fortfarande har ont i, och nu är det mitt huvud (som vanligt). Ska försöka tigga till mig lite vatten senare så jag kan ta en huvudvärkstablett.

Idag skulle jag börjat 11:20 men vi hade nationella prov så jag började 8:20 istället. Ämnet var engelska och vi skrev uppsats om jämlikhet mellan män och kvinnor. Sedan fortsatte dagen med tråklektioner och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli fem för då ska jag ha utvecklingssamtal.

Det enda positiva med dagen var att jag fick en liten present, en lila klänning, av finaste! Ananrs har jag haft en dålig dag med mycket huvudvärk så det ska bli skönt att komma hem sen!

KRAM Michaela

Aj min armbåge!

Min dag började med The Tyra Banks Show där hon intervjuade riktiga vampyrer. Man fick se när de drack blod och där satt jag med min frukost! Aptiten försvann ganska snabbt kan jag säga!

I skolan hade jag svenska, småföretagande och personlig utveckling. Efter det var det dans och sedan dans igen! På andra dansen slog jag i min armbåge i balettstångsställningen och det gjorde superont. Det värsta: det gör ondare nu och varje gång jag rör armbågen känner jag av det!

För en stund sedan hade jag och Elin Tetris-tävling och jag förlorade! Får nog träna lite mer om jag inte ska vara så jäkla dålig!

Nu ska jag läsa igenom mina engelskaanteckningar för imorgon är det nationellt prov. Det är uppsats som ska skrivas och jag har vanligtvis sovmorgon till 11:20 men imorgon börjar jag 8:10. FYYY!!!

God natt,

Michaela


Göteborg!!!

Dagen har spenderats i Göteborg med den fantastiska Sarah! Jag blev upphämtad vid elva och sedan bar det av! Målet med dagen var att hitta kläder med färg och jag tycker vi lyckades! Jag köpte faktiskt bara en klänning som är vit, svart och rosa! Dessutom är det lite bling i form av paljetter! Kommer nog ha den på skolavslutningen och Elins konfirmation!

Nu ska jag ta reda på när America's Best Dance Crew börjar för jag missade det tidigare.

Kram Michaela

Britney Spears-weekend...

... på VH1!!!

En massa gamla och nya låtar och videor med miss Britney, just nu Born to make you happy!

Check it out!


Muffins

Har precis sovit en stund, vill ju inte vara helt död ikväll! I förmiddags var jag, Lina och Hans i stan. Jag gick och köpte muffins till RaggaKodjos för han har tjatat om det ett tag, haha!

Nu sitter jag och kollar på Formel 1-kvalet inför imorgon, tyvärr kan jag inte se loppet  då men det gör inget för jag ska till Göteborg med Sarah!!!

Ikväll blir det partaj men inte så sent för min del! Sticker nog hemifrån vid halv sex för lite förfest!

KÄRLEK!

Michaela

Frisk?

Jag var nog inte sjuk trots allt, kände mig bara allmänt deppig och trött igår. Nu sitter jag och kollar på MTV och sedan ska jag en liten runda till stan.

Ha en mysig lördag,

Kram Michaela

Sjuk?

Idag mådde jag mycket bättre trots att jag har en del aggressioner i mig! Jag är så tacksam för de fina männniskor som har fått mig att må bättre! (Framförallt min mamma, mina systrar, Sarah, Casandra och Laila men många andra också).

Eftermiddagen tillbringades i stan med fika, lite shopping och hämtning av Lollo på tåget. Nu sitter jag i vardagsrummet med tjocktröja och täcke och fryser ändå. Har lite aningar om att jag håller på att bli sjuk, hoppas dock inte eftersom jag ska iväg imorgon-kväll och till Göteborg på söndag.

Ha en mysig helg,

KÄRLEK!

Jag är så j***a förbannad!

Har fått reda på lite grejer som gör att jag är sjukt förbannad, det var länge sedan jag var så här arg. Det är tur att jag har min underbara familj och mina vänner som gör att allt inte suger!

Fick nyss höra av Hans att HBK vann mot Helsingborg på bortaplan! Anselmo och min lover Joe Sise gjorde två av målen! Resultatet blev 3-1 till mitt kära HBK och jag hoppas att der kommer bli en lika bra match på onsdag när jag ska kolla!

Jag vill tacka alla underbara människor som ställer upp när jag behöver, jag älskar er!

KÄRLEK!

Du är jobbig!

Min dag var helt okej, började i och för sig med att jag höll på att försova mig. Jag hade matte, organisation, håla, idrott och dans. På hålan satt jag och min älskade Sarah i danssalen och lyssnade på musik och pratade. Vi pratade om en viss person som jag ibland vill strypa (personen går inte i min klass och är ingen som jag träffar särskilt ofta så känn er inte träffade), hon är så irriterande! Borde egentligen inte lägga energi på henne men ibland går det inte att undvika! Det är tur att jag har ett par underbaringar som jag kan klaga hos!

Imorgon är det också skola, sedan in till stan. Ska först fika med pappa och Elin, sedan träffa mamma och Lina och till sist ska vi hämta min älskade storasyster på tåget! Och det bästa av allt är att hon kommer nästa helg också!!!!!

Nu ska jag försöka bli på bättre humör! Ha en trevlig kväll så hörs vi imorgon!

KRAM Michaela

God natt!

God natt sötnosar!

Espresso House!

Idag var det ingen vanlig skoldag, bara yrkesmässa där vi fick gå runt och lyssna på vad olika yrken innebär. Stannade kvar på skolan efter det med Sarah och sedan kom min syster, Elin. Vi satt lite i bibblan och sedan åkte vi in till stan med Laila. Sarah skulle till körskolan men jag, Elin och Laila gick till Espresso House! Vi satt och fikade ett bra tag ute i solen och sedan blev det en runda i stan - MYS! Fast vi saknade Sarah såklart, nästa gång måste du följa med!

När jag kom hem var jag supertrött och gick runt och skrattade åt allt!!! Nu ska jag fixa lite grejer och sedan ska jag försöka komma på nåt att göra!

Förresten, i morse satt jag och kollade på The Tyra Banks Show innan jag skulle till skolan. Tyra intervjuade T.I. och jag frågade om Lina ville fortsätta se när jag gick. Det ville hon och jag frågade ifall någon i hennes klass vet vem T.I. är. Hon svarade "Nej, men det är väl ingen överraskning". Jag tycker det är jättegulligt - min tioåriga syrra satt och kollade på en intervju med T.I., jag hade verkligen inte sån koll på artister när jag var lika gammal som henne!

KRAM Michaela

Nicole Scherzinger - Just Say Yes

Kollade nyss på ett klipp på YouTube när vackra Nicole Scherzinger sjunger i Girlicious-serien. Låten heter Just Say Yes och jag kan se detta hur många gånger som helst. Hon har verkligen en jättevacker röst och jag älskar hennes uttryck som hon har när hon sjunger, hon uttrycker så mycket känslor! Jag vill också kunna sjunga så!!!
 
 

Toni&Guy Tame-It Serum

Jag är vanligtvis ingen som tipsar om skönhetsgrejer men jag ska göra ett undantag! Idag köpte jag Toni&Guy's Tame-It Serum som är till håret och anledningen till varför jag skriver om det är för att det är fantastiskt, i alla fall av det jag har märkt idag!

Det är för frissigt hår och slätar ut det. Dessutom ger det glans och mjukhet! Det luktar helt underbart så jag kommer antagligen överanvända serumet! Hållbarheten för öppnad flaska är 36 månader vilket är perfekt eftersom man bara behöver använda pyttelite!
 

Kicks kostar det 180 kr.

Barnvakten Michaela

Jag är dödstrött, det känns som att jag kommer somna vilken minut som helst!

Idag började jag inte förrän 11:20 så jag var inne i stan en liten stund innan skolan. Köpte en present till mamma som fyller år snart (tänker inte avslöja vad för hon läser min blogg) och ett hårserum och en deodorant till mig själv!

Skolan var inte så händelserik förrän jag gick till danssalen! Där fick jag vara barnvakt åt söta Lilly!

När jag kom hem kollade jag först The Hills och sedan somnade jag i soffan.

Imorgon är det yrkesmässa på skolan vilket betyder zero lektioner = vi slipper vår HEMSKA spanskalektion som är i 90 minuter! Eventuellt blir det en liten fika också på eftermiddagen. Få äntligen träffa Sarah också, har inte sett henne sedan i fredags!

KÄRLEK!

Michaela

I love to dance

Måndag är inte min favoritdag på veckan men idag har det varit riktigt bra! Hade sovmorgon och första lektionen var svenska, vi gjorde typ ingenting. Efter det en lång håla så jag gick till mormor och morfar. Efter två timmar började jag igen och hade då småföretagande. Det var inte heller så jobbigt, jag och Anja satt och smsade hela tiden! Efter skolan åkte jag in till stan och köpte örhängen och en sjal. Sedan hem, kollade The Tyra Banks Show och Top Model och sedan till dansen.

Dansen var jättekul idag, fast jobbig. Vi jobbar hårt inför uppvisningen som kommer äga rum söndagen en 17 maj.

Hittade nyss en ny video med the lovely Ne-Yo. Låten heter Part of the List och jag gillar den! Kolla på den här om ni är intresserade!

Har ju glömt att lägga in bilden på Cassie efter att hon rakade av halva håret. Denna vackra tjej hade sjukt fint hår och så bestämmer hon att raka av hälften?! Weird...
 

  
Före                          Efter

Nu ska jag plugga engelska och sedan kolla på Project Runway,

MASSA KÄRLEK!

Michaela

Hemma!

Kom nyss hem från stan. Fikade först med pappa och Elin, sedan till Hemköp och köpte Cosmopolitan och till sist hem till min lilla kusin och hans mamma.

Nu väntar jag på att America's Best Dance Crew ska börja!

KRAM


Trött!

Igår var det fest på Östra stranden för att Hanna har fyllt år! Det var trevligt, satt och pratade en massa! Kul att träffa folk som jag inte träffar så ofta! Skulle i alla fall duscha i morse så att all röklukt försvann från mig. Shamponerade håret två gånger men det luktar fortfarande!!! =(

I morse ringde mobilalarmet klockan nio, för då skulle jag upp och kolla på formel 1. My love Lewis Hamilton slutade på sjätte plats så det var helt okej!

Vid två ska jag in till stan och fika med pappa och Elin, och senare måste jag plugga lite engelska! Jag ska också försöka komma ihåg att ringa till min syrra, hon var i Köpenhamn igår och träffade "Karim" från Anna Pihl.

BTW - Hittade en sjal (den är rosa!!!) på Kodjos lilla torgförsäljning som jag planerar att köpa i veckan.

Njut av denna mulna söndag för imorgon är det skola igen!

KRAM Michaela

Fest!!!

Håller just nu på att göra mig i ordning inför Hannas fest! Det ska bli nice att få partaja lite, det var ett tag sedan!

Hoppas ni får en superkväll,

KÄRLEK!

Michaela


Soool!

Jag sitter hemma hos mormor och morfar och hjälper dem med sin dator. Helst av allt skulle jag vilja sitta ute i solen men just nu måste jag fixa detta. Förhoppningsvis är jag snart klar i alla fall!

KRAM


Min Twitter

Jag har skaffat Twitter, följ mig om ni vill!

http://twitter.com/youaremymiracle

Gårdagen

Gårdagen var riktigt trevlig, först var det såklart skola. På engelskan fick vi reda på hur det gick på det muntliga nationella provet och det gick bra! =)

När skolan var slut gick jag till mormor och morfar för att hjälpa morfar med sin dator.  Han skjutsade sedan mig till stan där jag träffade Kristi, Lena och Jessica. Vi tog en fika på Vattenporten och pratade om allt! När vi var klara följde jag med bland annat Kristi för hon och en massa andra skulle fika med Hanna som fyllde år igår, GRATTIS!!!!!).

Idag blir det också en runda hem till mormor och morfar och ikväll blir det partaaay!!!

Ha en bra dag,

KRAM Michaela


Chris Browns förlåt-låt?

Förlåt-låt lät jättedumt men jag kom inte på nåt annat! Hittade nyss en ny låt med Chris Brown som heter Apology. Den handlar om hur han ber om ursäkt till en tjej för att han sårade henne och bla bla bla. Vad tror ni, är det en förlåt-låt till Rihanna eller är det bara en slump att den släpptes nu? För personligen tycker jag att det låter som att han sjunger om allt som hänt... Lyssna på den här (tryck play på videon).

Min dag har varit lång. Skolan började tidigt men som tur var hade jag inga superjobbiga lektioner. På hålan satt jag, Sarah och Linn och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan var det gympa, Amila och Rijalda höll i det. Sist hade jag dans med det slutade med att vi satt och pratade om Top Model och the lovely Tyra Banks. I väntan på att mamma skulle hämta mig pratade jag men Laila en stund!

Nu ska jag sova, håller på att somna här i soffan! Imorgon blir det först skola, sedan hem till mormor och morfar för att hjälpa dem med sin dator och efter det in till stan för en fika med några fina flickor!

Kram och god natt,

Michaela

Fotboll

Jag är hemkommen från kvällens HBK-match som inte var så mycket att hänga i julgranen! Nåt måste ju hända med tränaren, varför vänta typ ett år med att byta ut spelare som behöver bytas ut?! Joe Sise var idag riktigt bra men det såg ut som att han var väldigt trött i början av andra halvlek. Men nej, Janne ska ju vänta jättelång tid innan han byter!

Även om jag vill glömma matchen så hände det en minnesvärd sak - Anselmo hade bollen och då kom det någon från Brommapojkarna. Anselmo fick ett felskott som råkade träffa min arm ganska hårt! AJ! Det är inte varje dag man får en hård fotboll på armen, tur bara att det var en HBK:are och inte en från motståndarna för då hade jag flippat och blivit skitsur!

Imorgon är det min helvetesdag, börjar 8:10 och slutar 16:35. Men jag slutar med dans så det ska bli kul!

KÄRLEK!

Michaela

Svar till Z

Jag fick en kommentar om mitt långa inlägg "Varför?". Jag poängterade att jag är heterosexuell därför att jag ville visa att jag har dessa åsikter "trots att" jag är det. Jag vill visa att även om jag har en annan läggning så behöver inte jag ha negativa åsikter om de som inte är precis som jag! Men nu när jag läser i efterhand förstår jag precis vad du menar!

Hoppas du fick svar på din fråga! =)

Skola imorgon!

Jag sitter nu och njuter av den sista lediga dagen innan skolan börjar igen. Vi på Sannarp har ju studiedag idag så vi tar det lugnt idag! Det finns dock en sak som verkligen är positivt med att börja imorgon igen och det är att träffa alla fina människor igen. Jag ska dessutom få höra lite skvaller... =)

Vid halv tre ska jag ta mig in till stan, ska leta present och fika med pappa och Elin.

Fick hem nya numret av Veckorevyn idag, det passar ju perfelt när man är ledig. I slutet hittade jag en helsida som var reklam för Beyoncés turné. Det är bara 27 dagar kvar nu, kan inte fatta att det är mindre är fyra veckor!!! LÄNGTAR ihjäl mig!
 

KÄRLEK!!!

Min vecka!

Detta ska göras denna veckan:

Tisdag: Njuta av den sista lediga dagen innan skolan börjar, fika med pappa och Elin
Onsdag: Skola, spanskaprov och svenskaprov, HBK på kvällen
Torsdag: Skola, idrott och dans
Fredag: Skola, hem till mormor och morfar, Hanna fyller år
Lördag: Fest för Hanna
Söndag: ?

Antagligen blir det fika med pappa någon dag och kanske lite mer övningskörning?!

Övningskörning!

Jag och mamma tog en runda med bilen idag igen! Vi, eller rättare sagt jag, körde till mormor och morfar och hälsade på en liten stund!

Tidigare idag fixade jag mig lite, duschade, smörjde in mig och fixade naglarna! Tog en paus från altanen vid tre för att kolla på min favorit och hennes talkshow - The Tyra Banks Show!

Nu ska jag uppdatera mig om vad som hänt i Hollywood,

KRAM Michaela


Slumdog Millionare

Såg nyss på filmen Slumdog Millionare! Den var så bra, se den om ni får chansen!!!
 

SOOOL!

Hejsan i solskenet!

Igår var vi på middag hemma hos Hans föräldrar. Det var halvkul, satt och kollade på film och lyssnade på min mp3 typ hela kvällen.

Idag har först legat en stund på studsmattan och solat. Efter blev det lite fika och sedan övningskörning. Körde till Holm och vände och det gick superbra idag! När jag kom hem blev det en stund i solen igen och sedan mat och America's Best Dance Crew - love it! Fick ett sms av sötis-Hanna som ska ha fest på lördag! Hör av er om ni vill följa med!

Imorgon ska jag nog ut och köra igen och förhoppningvis njuta av solen!

KÄRLEK!!!

Michaela - Beyoncé - Halo


Varför???

Följande inlägg är ganska långt men om ni har tid och om ni vill är det jättebra om ni läser! Det är ett samhällsproblem kallat mobbing/diskriminering som jag tar upp och det är något som verkligen behöver tas upp! Det ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det är viktigt att diskutera. Så om ni orkar, läs gärna och ge gärna en kommentar efteråt! KRAM

Jag läste nyss en artikel om en kille, Carl, som var elva år. Han hängde sig i måndags efter att en längre tid blivit mobbad för att folk sa att han var homosexuell (han hade inte sagt att han var detta), han fick bland annat varje dag utstå glåpord om sin påstådda sexuella läggning. Trots att hans mamma varje vecka bad skolan att ta upp problemen hände inget. Pojken var ELVA år, han hade inte levt sitt liv, och tog livet av sig för att han inte blev accepterad för den han var! För cirka ett år sedan blev en annan kille, 14 år, mördad för att han var homosexuell. VARFÖR???

Varför ska folk bli mobbade och dödade på grund av hur de är? De som känner mig vet hur emot jag är all sorts diskriminering. Det spelar ingen roll om det är på grund av sin sexuella läggning, hudfärg, ifall någon har något handikapp eller på grund av sitt utseende. Personligen kan jag ta illa upp om folk kommenterar andra personer, som de inte ens känner, på grund av något av det jag nyss skrev. Jag har en person i min närhet som har ett handikapp och jag vill absolut inte att folk ska kommentera denna personen på grund av något han/hon är född med. Han/hon kan inte hjälpa sitt handikapp och det gör inte honom/henne till en sämre person! När jag då hör folk som skrattar eller ger kommentarer tänker jag varje gång "Tänk om det var du. Tänk om det var dig alla skrattade åt och gav nedlåtande kommentarer. Hade det varit lika kul då?"

Jag har också hört kommentarer när jag säger att jag har en gay-crush på Andreas i Alcazar. Folk kan säga "Usch, vad äckligt" och jag bryr mig inte, jag skiter fullständigt i vad folk säger. MEN, varför är man äcklig om man är homosexuell. Jag är heterosexuell och älskar killar men jag har absolut inget emot folk som inte är som jag! Precis som att jag har en i min närhet som är handikappad har jag en bekant som är homosexuell. Är han/hon äcklig på grund av detta? Har han/hon en psykisk sjukdom bara för att han/hon gillar personer av samma kön?

VARFÖR ska det behöva vara så att människor mår dåligt / blir mobbade / tar livet av sig / blir dödade på grund av hur de är? Ska man inte kunna vara sig själv i denna världen, utan istället hålla uppe en falsk fasad? Jag hoppas innerligt att detta problemet kommer försvinna snart, jag tror dock inte det. Det finns alldeles för många trångsynta människor i denna världen men det enda vi kan göra är att hoppas!


Sommarkänsla!

HBK spelade 1-1 mot Trelleborg. Jag hade ju gärna hoppats på en vinst men oavgjort är bättre än förlust! HBK-match tillsammans med det fina vädret som var idag ger verkligen mig sommarkänsla! Det kommer bli en massa matcher i år kan jag säga, har längtat efter detta hela vintern!!!

Massa KÄRLEK!!!!!

Michaela

HBK!

Igår var det trevligt nästan hela kvällen. I slutet blev det lite draaama (=jag blev arg) med det löste sig till slut!

Idag ska jag, Lina, Elin och vår kusin Isabel till Örjans Vall för att kolla på HBK's första hemmamatch! Längtar!!!

Hoppas ni får en trevlig påskhelg,

KRAM Michaela


Rihanna-news!

I februari såg Rihanna denna videon på lilla Jasmina som har leukemi. För att överleva behöver hon en benmärgsdonator och Rihanna har hjälpt till i sökandet. Videon gjordes med lite hjälp av Jasminas kompis! (Tryck på den lilla rosa "blomman" för att se videon)
 
 

Den andra april fick Jasmina ett speciellt besök på sjukhuset för då komhennes största idol Rihanna och hälsade på henne! Jag tycker det är så fint av henne, särskilt eftersom hon är ganska busy och när hon har en del personliga problem! (People)



Bilder: Rihanna Daily

Pluggeliplugg

Jag har ägnat min dag hittills åt att plugga. Det är inte kul men det måste göras. Har läst på lite inför svenskaprovet nästa vecka och börjat på min engelskauppsats.

Lite senare kommer mina kusiner från Stockholm hit så jag måste städa lite på mitt rum inann dess. Det är inte heller så kul men måste också göras tyvärr. Önskar att jag bara kunde trycka på en knapp så att allt bara gjordes av sig själv!

KÄRLEK!

Michaela

Adios!

Nu är min kändisblogg helt borta, så det är inge idé att ni kollar den längre! Händer det något inom kändisvärlden som jag tycker är intressant kommer jag skriva det här istället!

KRAM

Jag saknar min storasyster!


Bilder från igår!

Här kommer lite bilder från när jag och mina systrar var på bondgården igår!
 

Fina Diana som jag blev helt kär i!

  


Lilla Ebert, som var typ 90 cm hög

  


Två tjocka grisar


I'll be missing you

Kollade nyss på två uppträdande med P. Diddy när han sjunger I'll be missing you. Det ena är på Grammy Awards tror jag och är tillägnad Biggie och det andra är på konserten för prinsessan Dianas minne 2007. Känslomänniska som jag är gråter jag floder när jag ser dessa!
 
 
 

Hästar!!!

Besöket på Stadsbondgården var riktigt trevligt! Jag fick se lite fina hästar, för er som inte vet så red jag innan och jag saknar det lite!

Nu ska jag nog ringa till Sarah, har ju inte hört något från henne sedan i onsdags!

Ha en trevlig kväll,

KRAM Michaela

Stadsbondgården

Snart ska jag, Elin, Lina och kanske Linas kompis till Stadsbondgården. Jag kom på den brillianta idén eftersom jag har skittråkigt men vi var ju tvungna att ta med någon som var lite yngre, annars blir det lite pinsamt!

KRAM

Jag hatar två saker:

1. Myggbett, har tre stycken som kliar heeeela tiden!

2. Chris Brown. Han förnekade misshandeln mot Rihanna igår. Ursäkta men han anmälde sig själv till polisen och sa i ett utlåtande att han sökte hjälp. Exakt vem var det då som slog Rihanna om inte det var Chris? Blir så irriterad!!! Nästa möte med domaren kommer äga rum den 29 april så vi får väl hoppas på ett positivare besked då!!!

Ha en bra dag!

"Cause you're hot and you're cold..."

Dansen idag var superkul, vi är klara med SOS-dansen och gjorde lite på Hot and cold-dansen! Ännu roligare blir det när vi har en av världens bästa danslärare, Anna (Laila, du är också en av dem)! Längtar en massa till uppvisningarna nu, det är inte extremt långt kvar faktiskt!
 

En liten del av vår dansgrupp!

Cell block-gruppen från i höstas!

Nu kollar jag på Project Runway och de ska designa kläder till dragqueens, så himla kul!

Smsade Sarah innan och hon är nog hemma nu eller påväg hem! Kommer ringa dig imorgon för jag har tre saker att säga, haha!

Förresten, bläddrade igenom den nya Solresor-katalogen som kom på posten idag och vem var med på bild om inte min snyggsyster Lollo!

Chris Brown skulle varit i rätten 17:30, svensk tid, men det blir uppskjutet. Istället ska han dit klockan tolv i natt så jag får se om jag orkar vara uppe, jag är ingen kvällsmänniska direkt! I så fall kommer jag skriva det som jag får reda på men annars gör jag det imorgon!

Dröm sött!

Michaela

Måndag

Idag är det måndag och det är dagen då vi får veta lite mer vad som kommer hända med Chris Brown. LIte senare kommer antagligen ett uttlåtande om vad som händer och ni vet väl alla vad jag hoppas på!

Tidigare idag var jag, Elin och Lina en runda i stan. Halmstad är verkligen underbart när det är vår/sommar!

Om en liten stund börjar Tyra Banks Show och efter det ska jag till dansen!

Denna veckan kommer mina kusiner från Stockholm till Halmstad så jag kommer nog träffa dem någon dag! Annars blir det antagligen en HBK-match och så kanske jag ska vara barnvakt!

KRAM Michaela

SOL! =)

Har precis legat och solat i två och en halv timme, älskar solen!!! Jag och Elin låg och njöt av oreshakes och hög musik. Jag bad henne sänka lite för att grannarna var ute (de är 50+) och då sa hon "De har redan levt sitt liv, nu är det vår tur"!

Även om det är väldigt fint väder här så är jag lite avundsjuk på min storasyster, hon är på Gran Canaria just nu! Men men, det är hon värd!
 
Hoppas solen stannar riktigt länge nu, orkar inte mer regn!

Ha en trevlig dag och ett trevligt påsklov,

KRAM Michaela

Fredag!

Nu är det officiellt påsklov, så himla skönt! Dessutom är jag ledig både måndag och tisdag efter lovet!

Skoldagen ägnades bara åt diskussioner kring praktiken så det var inget krävande direkt!

När jag kom hem satte jag mig en stund på altanen och njöt av det fina vädret!

Hoppas er helg och ert lov blir underbart och att vädret förtsätter vara lika bra!

KÄRLEK!

Michaela

Jag <3 soffa och säng!

Igår kväll var jag så trött att jag inte ens orkade kolla klart på fotbollen utan gick och la mig vid tio! Tolv timmar senare vaknade jag upp i min sköna säng (den är verkligen ett paradis jämfört med skogen) och gick till vardagsrummet och la mig i soffan. Där låg jag i sovkläder till halv två då jag gick och klädde på mig! Åkte en snabbis till skolan med Lina, skulle kolla dansen men den blev inställd för det kom bara två personer. Istället satte jag, Lina och Laila oss utanför och njöt av den underbara solen!

Tidigare idag, medans jag låg i soffan, kollade jag på de två första avsnitten av Taking the Stage. Det är en ny serie som visas på MTV i USA så check it out om ni inte har annat för er, det är ganska bra!

Idag åkte min älskade Sarah till London, hoppas du har det super!

Nu ska jag kolla om det är nåt bra på TV,

KRAM Michaela

Tillbaka till tryggheten!

Igår åkte båda ledarskapstvåorna på Sannarp till Mästocka och skulle ha praktik. Direkt när vi kom dit blev vi indelade i grupper och vi skulle ta oss runt till olika stationer där vi gjorde samarbetsövningar. Vi började gå ungefär elva och slutade vid fyra, observera att övningarna inte tog jättelång tid att göra så vi gick ganska stor del av tiden. Jag har så ont i min kropp, särskilt benen, just nu att ni anar inte. Vid fyra trodde vi att vi skulle få mat men nej. Jag hade alltså inte ätit sedan klockan åtta på morgonen. Som tur var hade en i vår grupp med sig kanelgifflar, dock inte så många så vi fick en halv var. Men vi njöt av den lilla bit vi fick! Till slut fick vi i alla fall mat som var rå. Den skulle vi tillaga själva över en jäkla eld som vi också fick fixa. Och om inte det var nog så fick vi bygga våra egna vindskydd osm vi skulle sova i. Jag trodde jag skulle dö, jag var sååå irriterad. Vi fick i alla fall se folks riktiga eller dåliga sidor, jag vet inte vilket

Jag fick inte många timmars sömn och jag är väldigt trött nu! Direkt när jag kom hem sprang jag nästan ner till tvättstugan och slängde allt i tvätten. Sedan skyndade jag mig till duschen och det var länge sedan det var så sköt att duscha. Ren och fin begav jag mig till vardagsrummet och sov i tre timmar! Har inte tänkt på det innan men soffan är väldigt bekväm, särskilt i jämförelse med marken i skogen (vi sov på liggunderlag, som förresten gjorde att jag fick väldigt ont i ryggen)!

Självklart var allt så plågsamt för att vi skulle se hur vi fungerar i grupp och själv när vi är trötta och hungriga! Igår kväll kändes allt för jävligt men när man tänker efter nu så var det ändå helt okej. Det var väldigt lärorikt och bra med en rejäl utmaning! Men en sak kan jag säga, det kommer dröja väldigt länge innan jag utsätter mig för något sånt igen, hädanefter ska jag njuta av min säng och att jag kan äta när jag är hungrig!

KRAM Michaela


RSS 2.0