Mors dag

Idag är det mors dag! Bara så att ni vet så är min mamma bäst!

I helgen har jag inte gjort så mycket. Lollo kom hem i fredags så jag har umgåtts lite med henne.

I eftermiddag ska vi hem till Hans föräldrar för att äta. Annars kommer det inte hända så mycket idag heller!

Nu ska jag snart bege mig ut på altanen för att sola.

KRAM Michaela

Barcelona!!!

Förlåt för att jag inte har skrivit men mitt liv består just nu av plugg!

Igår pluggade jag som sagt men jag hann också med att kolla på Champions League-finalen! Det var Barcelona mot Manchester United och jag gillar båda men Barca är ju något specieltl! Så jäkla kul att de vann!!!

Idag slutar jag kvart i fem och då blir det hem och äta quesadillas, love it!

Nu ska jag nog snart till Espreso House,

Ha en bra dag och ta hand om dig!!!

KÄRLEK!

Michaela

God morgon!

Hann inte blogga igår på grund av att jag pluggade och kollade lite på TV! Gårdagen var väl inte världens händelserikaste, det var bara skola och sedan hem.

Idag blir det samma spår, slutar klockan fem och sedan är det hem och plugga! När den här veckan är över kommer jag vara så otroligt glad för då är jag klar med nästan allt i skolan!

Sitter just nu och kollar på MTV och det är två timmar kvar tills jag ska till skolan! Det är superskönt med sovmorgon (går i och för sig ändå upp vid sju) men när det är så här länge har jag inget att göra! Men ska som sagt till skolan om två timmar för att äta lunch med mina små flickor, sedan är det engelskaprov - grammatik. Resultatet kommer inte ändra mitt betyg så jag har inte lagt ner extremt mycket tid på det,  men jag hoppas ju fortfarande på ett bra resultat!

Nu ska jag äta frukost, ha en bra dag i solskenet!

KRAM Michaela

Organisation

Sitter i soffan med kuddar och täcke och pluggar organisation. Har suttit med det i två timmar nu men tog en liten paus för jag behöver hjälp av mamma. Ska försöka bli klar med det och praktisk marknadsföring idag så jag slipper det sen!

I morde vaknade jag med världens hemskaste huvudvärk, har aldrig haft så ont i huvudet innan. Tog en Ipren som hjälpte lite men det gör fortfarande ont. HATAR att vara sjuk!!! Men som tur är så håller jag på att bli frisk, mina ögon mår bra nu och näsan och halsen är också nästan helt friska nu!

Nu ska jag spela lite Tetris och sedan tillbaka till skrivandet! Hoppas ni får en mysig helg (jag tycker det känns som söndag men himla skönt att det inte är det) och ät mycket godis!!!

KRAM Michaela

Behåarna är utrotningshotade!!!

Var inne i stan tidigare och skulle kolla på behåar eftersom mina favoriter har gått sönder. Då märkte jag att de är på väg att bli utrotningshotade, det verkar som det i alla fall för det var inte så stort utbud. Istället är det en massa bikinis och inget fel i det men jag letade inte efter det!

Min eftermiddag har, förutom stan, bestått av en snabb fika med pappa, plugg och Tyra Banks (The Tyra Banks Show och Top Model). Nu sitter jag och kollar på Beyoncé Live at Wembley , hennes första turné som soloartist! LOVE IT!

Imorgon blir det också plugg, ska försöka bli klar med alla inlämningarna så att jag kan fokusera på engelskan sen. Längtar som bara den till sommarlovet då man slipper allt jobbigt skolarbete!

Imorgon var det lite planer att gå på fest men jag känner mig inte helt frisk så det blir inte av! Hoppas ni får det jättekul!

Nu ska jag hämta frukt och fortsätta kolla på den bästa artisten i världen!

Älskar er!

KRAM Michaela

I like to think that I was created for a special purpose

Okej, ursäkta rubriken men det är faktiskt sant! Jag tror att alla är skapade för ett speciellt syfte! Så skit i jantelagen och våga visa att ni är fantastiska och bäst! OBS - inte att missta med att skryta!!! (Rubriken är tagen från Beyoncés låt Ego. Ett annat utdrag från låten är "Damn I know I'm killing you with them legs" så lyssna på den om ni behöver få inspiration till ert ego!) Ett tips är att säga tack när ni får komplimanger istället för att vända det till något negativt. Om någon till exempel säger att ni har en fin tröja så säg TACK istället för "Nja, den är ju jättegammal". Personen hade inte sagt något snällt om den inte menade det!!!

Igår fick jag ett sms från världens underbaraste Sarah som önskade krya på dig och som kom med lite gossip! Hon skulle dessutom hämta sitt rosa kort (=körkort) och jag är sååå stolt, känner mig som en liten mamma! Och idag fick jag ett sms från min gumsi, en person som verkligen skiter i jantelagen och som vet att hon är en av världens bästa! Hon undrade hur det var med mina små ögon, tack för att du tänker på mig söta du! =) Jag tror att det är mitt ego som gör så att jag gillar när folk tänker på och bryr sig om mig, hahahahahaha!!!

Idag har man märkt att jag inte är lika sjuk. Hur då tänker ni. Jo det ska jag berätta!

1. Jag har bara tagit ögonsalva en gång (jämfört med tidigare dagar då jag har tagit minst fem gånger)
2. Jag har orkat plugga
3. Jag har bara druckit två koppar té
4. Jag är tillbaka till mitt vanliga, galna jag! Jag har inte varit lika seg och jag har varit högljudd!

Nu tänkte jag sätta mig i soffan och kolla på film. Kan ni gissa vilken? Jo, såklart Dreamgirls!

Njut av kvällen,

KÄRLEK!

Michaela

Mentorsdag!

Hej fina läsare!

Idag var det ingen vanlig skoldag utan mentorsdag! Klassen träffades i Stationsparken och lunchade tillsammans! De andra spelade kubb och brännboll tror jag men jag kände mig inte så pigg utan åkte hem. Skulle träffa pappa innan jag åkte hem också så jag försökte göra det snabbt för att komma hem till soffan och vila! Hade gärna stannat längre med min älskade klass men jag hoppas att ni hade kul!

MTV visar gamla avsnitt av America's Best Dance Crew så det sitter jag och kollar på just nu!

Om ni vill ha en uppdatering på min hälsa så har jag mått bättre än tidigare. Jag vaknade bara en gång i natt och ögonen har inte klibbat. Jag känner däremot av lite irritation i ögonen nu så jag hoppas det går över. Min förkylning är bättre och så även halsen även om det inte låter så!

Nu sitter jag och är lite avundsjuk på Sarah som är på HBK, men på grund av att jag är sjuk så orkar jag inte stå där i två timmar och skrika! Det blir faktiskt den första matchen jag missar i år! Men jag ska hålla koll hemifrån, Expressen har ganska bra liverapporter!

Hoppas ni får en fin kväll,

KRAM Michaela

Ingen mer matte för min del!

Min dag har varit hyffsad förutom att jag fortfarande är sjuk. Nu har jag inflammation i båda ögonen, svullen runt dem, ont i halsen, svullna halsmandlar och förkyld! Jag mår i alla fall lite bättre som tur är!

Lite efter tio i förmiddags hämtade Sarah upp mig i stan, hon körde bil alldeles själv! Vi körde till skolan och första stoppet var skolsköterskan. Hon fick hjälpa mig ta salva i ögonen. Första lektionen var matte och det var min sista mattelektion någonsin, så himla skönt!!! Fick reda på att jag kommer få VG i betyg så jag blev supernöjd! Efter det var det engelska och vi gjorde ingenting. Jag och Sarah gick och pratade lite med Laila och jag fick honung och té av henne, TACK! Sista lektionen var spanska där vi hade nationella hörförståelse. Det kändes ganska bra men vi får se!

När jag kom hem var det raka vägen till soffan där jag fortfarande befinner mig. Enda gångerna jag inte varit där är när jag har gjort té eller varit och snytit mig och tvättat ögonen.

Nu ska jag se lite på Vänner och sedan Ugly Betty och Desperate Housewives. Imorgon är det mentorsdag och då ska klassen luncha i Stationsparken om det är fint väder (sushi för mn del, har varit sugen på det sedan september).  Håll tummarna för att vi slipper regn!

Ha en mysig kväll,

KRAM Michaela

Sjuk!

Sitter i soffan och snörvlar, knarkar halstabletter och svär över mitt onda ögat! Jag är alltså förkyld, har ont i halsen och har fått ögoninflammation! FY!!!

Skolan idag har varit riktigt bra! Det började med spanska nationella (läs och skriv) och det kändes okej faktiskt! Sedan gick jag, Sarah och Lisa till Lotta och frågade om resultatet på nationella provet. Jag var supernervös, jättemånga har fått IG och eftersom jag ligger mellan G och VG (och nationella var ganska svårt) så var det allt lite nervöst. När Lotta sa att jag hade fått ett poäng från VG blev jag så glad att jag började gråta. Nervositeten släppte och jag blev jättenöjd, trodde att jag skulle få sämre!

På småföretagande fick vi tillbaka provet och det gick också himla bra! Efter det hade jag håla och sedan gick jag till danssalen med Alexandra. Satt där ganska länge eftersom jag hade lektion där, var dock inte med på grund av att jag är sjuk. 

Igår hade jag dansuppvisningar hela dagen, det var dans från nio till fem! SUPERKUL som vanligt, kommer sakna min grupp och Anna och jag längtar redan till nästa uppvisning! Bilder kommer läggas ut så småningom när jag har fått några från de andra!

Nu ska jag bara ta det lugnt och se lite på TV tror jag,

KÄRLEK 

Michaela

 

Eurovision Song Contest

HBK-matchen var ju skitdålig! I halvlek stod det 4-0 till Elfsborg så jag stängde av!!! Sov en liten stund istället.

Innan kollade jag på Dreamgirls igen och jag hann även med lite plugg. Kvällen har jag spenderat framför TV:n och packat inför imorgon då jag har dansuppvisningar! Vi är i Kulturhuset i Folkparken för er som är intresserade, antagligen finns det biljetter kvar att köpa på plats! Förhoppningsvis blir det lika bra som det brukar!

Nu kollar jag på Eurovision Song Contest och sedan är det läggdags!

KRAM Michaela

HBK

Kollar på HBK mot Elfsborg, bortaplan för oss! Matchen visas på TV4 om ni är intresserade!

Dreamgirls!

Sitter i soffan och kollar på en av världens bästa filmer: Dreamgirls, ÄLSKAR den!!!

Idag har jag faktiskt varit väldigt snäll. Började tio i tolv men Lina skulle ha Melodifestival på sin skola så jag följde med henne för att kolla. Vi gick hemifrån tjugo i åtta (nästan tre och en halv timme innan jag skulle åka till skolan)!

I skolan hade jag engelska och sedan småföretagande där vi hade prov. Det gick nog helt okej tror jag!

Igår kollade jag på Cadillac Records där Beyoncé hade en roll. Måste säga att jag blev fövånad för jag är inte van att se henne så som hon spelade! Jag är också imponerad för hon var jäkligt duktig, ofta när sångerskor ska bli skådisar går det ju sådär (läs dåligt)! Men Beyoncé imponerade ordentligt, hon ändrade hela sitt kroppsspråk och var verkligen en helt annan person!

Sist vill jag passa på att gratulera min älskade Sarah för hon har klarade uppkörningen idag och fick därmed körkort! GRATTIS FINASTE, nu jäklar ska du får köra mig!!!

Ha en mysig helg,

KRAM Michaela

Skön dag!

Idag var det en riktigt skön dag för mig! Var ledig från skolan så jag har fått lite skolarbete gjort! Vid tolv åkte jag till skolan för att plugga med Sarah. Efter det var det dans och sen hem!

Bläddrade nyss igenom Aftonbladet och blev positivt överraskad att de hade gjort en recension på Beyoncés Stockholms-konsert också! Gissa vem som fick fem av fem plus igen! Hon är verkligen helt fantastisk!!!

Nu ska jag kolla lite på Internet och sedan äta. Kvällen kommer ägnas åt plugg och förhoppningsvis en film. Det blir i så fall Cadillac Records med... ja, just det - Beyoncé!

KRAMKRAM!

Beyoncé, Scandinavium 11 maj 2009

"Glöm Madonna, Prince, Elvis, Kylie, Whitney och Britney". Så började Aftonbladets fina recension av Beyoncés konsert i Scandinavium i måndags! Hon fick fem av fem plus och i varje recension har de en fråga, i det här fallet "Finns det någon i världen just nu som kan göra en bättre show än Beyoncé?".

Jag kan inte påstå att jag har någon stor erfarenhet av konserter, när jag var liten såg jag på den svenska gruppen Friends och i januari såg jag Chris Brown i Köpenhamn. Men jag frågar mig samma sak som Aftonbladet! Hon bjöd på en fantastisk show, dödligt snygga dansnummer, en helt otrolig röst och hon bjöd på sig själv!

Hon började med lite av Deja Vu och fortsatte med Crazy in Love. Jag skrek hur mycket som helst och så fortsatte der två timmar framåt! Hon blandade gamla men mest nya låtar och gav allt hela tiden!!! 

     
 
Deja Vu/Crazy in Love

 
  

  

  

  

Efter lite mer än halva konserten körde hon Baby Boy i luften. Hon flög i en sele över oss och det var nästan så att man kunde ta på henne!
 
     

I  slutet av konserten sjöng hon Etta James-låten At Last, som hon också gör i Cadillac Records. Samtidigt visade de bilder på Barack och Michelle Obama eftersom hon sjöng den under deras första dans tillsammans efter att han hade blivit USA's president. Rysningar!!!
 
  

  

Sista låten var Halo och det var mäktigt. Alla sjöng med fast med blandade känslor. Det var helt otroligt bra men vi visste att det var sista låten!
 


Halo, del 1
  
 
Halo, del 2
 
 
Innan allt var slut sjöng vi Happy Birthday till en av körsångerskorna, Tiffanie, för det var hennes födelsedag!
 







Allt som allt körde hon 24 låtar. De bästa var Crazy in Love, Smash Into You, Broken-Hearted Girl, Hello och Halo!

Jag har nu gått en av mina största drömmar uppfyllda. Jag har sett världens, enligt mig, vackraste kvinna uppträda och hon var helt obeskrivligt bra, det går verkligen inte att sätta ord på det! Hon var tusen gånger snyggare än på bilder (och då är hon verkligen extremt snygg!), hon satte varenda ton och alla danssteg var superbra! Allt var helt perfekt, förutom att det tog slut! 
 







Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att just nu befinna mig i Globen där hon är just i denna sekund. Men som sagt, en av mina största drömmar har blivit uppfylld så jag är mer än nöjd. Och jag ville gå på Britney i sommar men som Aftonbladet skrev, glöm henne! Jag hade ändå bara blivit besviken för hon håller inte alls samma klass som världens bästa Beyoncé, varken sång- eller dansmässigt! Jag har sett Beyoncé och jag kommer leva på det länge!

Beyoncé!

Jag har varit ganska så busy idag så jag har inte hunnit skriva om Beyoncés FANTASTISKA konsert än! Jag ska göra detta imorgon samt lägga ut bilder. Om ni inte vill vänta så finns bilder på min Bilddagbok, lösenordet är "Hej" (med stort H, glöm inte det!).

KRAMKRAM!!!

Dagen har kommit...

... då världens bästa Beyoncé ska ha konsert i Göteborg! Jag har längtat efter den här dagen sedan jag köpte biljetterna den 18 december! Det är väldigt svårt att i ord beskriva hur jäkla exalterad jag är men jag älskar, nej avgudar, Beyoncé så ni kanske förstår hur jag känner! Det ska bli så himla roligt!!! Jag har dock nationella prov i matte i 4 timmar imorgon så jag hoppas att jag är så speedad av glädje att det går bra!
 

Igår var det både Formel 1 och fotboll. Det gick inte så bra för Lewis Hamilton (men Nicole var där och de filmade henne) men desto bättre för HBK, vi vann med 2-1. Jag fick ett telefonsamtal precis när andra målet kom så jag ursäktar och jag var lite frånvarande i luren!

Nu ska jag kolla lite på The Tyra Banks Show och sedan cykla till Galgberget och ha Östergårdsprojektet.

Ha en underbar dag,

KRAM!!!

Michaela

Sport

Glömde skriva att mitt älskade Barcelona vann mot Chelsea i Champions League-semifinalen i onsdags! Det var kanske inte den rättvisaste matchen för Chelsea skulle haft straffar men jag är glad! Den 27 maj möter de Manchester United i finalen så det är två favvolag mot varandra. Mitt hjärta klappar dock lite extra för Barca så jag hoppas verkligen att de vinner! Dessutom vann Man Utd förra året så de behöver inte vinna igen (hade däremot Chelsea varit i finalen hade det varit en annan sak).

På söndag eftemiddag blir det Formel 1, min snuttis, Lewis Hamilton, ska ju köra som vanligt! Jag har hört att hans flickvän, den fantastiskt begåvade och vackra Nicole Scherzinger, ska vara där så då får jag ju hålla utkik efter henne också!

Söndagen bjuder på ännu mera sport, nämligen HBK mor Örgryte. Jag kommer befinna mig på Örjans Vall om vädret tillåter så håll tummarna!

Nog om sport, nu ska jag inte plåga er mer med det!

Kärlek!

Östergårdsprojektet

På måndag är det Östergårdsprojektet för ledarskapstvåorna på Sannarp. Östergård ska ha olika samarbetsövningar på Galgberget som vi ska hålla i! Det ska bli riktigt kul!

Jag och Sarah spenderade vår håla och halva lunch med att fixa lite inför måndag: vi klippte, laminerade och klippte lite till! Resultatet  blev bra så vi är nöjda över vår insats!

Nu vet jag inte vad jag ska göra, försöka fördriva tiden för det händer inget kul här!

Ha en skön helg,

Kramis!

Helg!!!

Idag började jag 8:10 istället för 11:50 på grund av engelska nationella. Denna gången var det hör- och läsförståelse och det var lite störande när det knackade på dörren typ tre gånger och folk ville komma in.

Efter skolan fikade jag snabbt med pappa och Elin och sedan åkte jag hem, har varit supertrött nästan hela dagen! Nu sitter jag och planerar lite inför min eventuella fest när jag fyller 18. Det är ju inte förrän i slutet på augusti men jag har inget annat att göra.

Nu ska jag hämta Lina hos en kompis så jag måste gå!

KRAM Michaela

Grattis Sarah!!!

Hon klarade teorin idag!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

Håla

Sitter i skolan, har håla fram tills halv ett eller något! Hoppas att någon rolig människa smsar eller ringer så jag kan få någon rolig att prata med! Ska nog göra lite svenska sedan så jag slipper göra det hemma.

Igår var jag glad hela dagen (det är inte ofta det händer)! Lektionerna var helt okej förutom engelskan som var dötråkig (vi hade grammatik). Kom hem vid halv sex och på kvällen kollade jag lite på Vårruset.

Idag ska jag nog bara ta det lugnt, kanske göra lite organisation. Vid sju är det teater med spanskan och det ska bli ganska kul, hoppas den är bra!

Ha en mysig dag i regnet,

KRAM Michaela

Skärgårdsdoktorn!!!

Läste igår kväll att Skärgårdsdoktorn ska bli film! Inspelningarna börjar 2010! Lätt att jag ska se den filmen, älskar ju Skärgårdsdoktorn!!!

Stressigt!

Idag var det back to reality efter tre dagars ledighet. Jag började dagen med bland annat Top Model och mys med Lina. Den lyckosten var ledig idag!

I skolan hade vi först seminarium på svenska, vi pratade om Tristan och Isolde. Sedan var det håla där jag fick reda på ett och annat! På småföretagande hade vi genomgång och på personlig utvecklig pratade vi om stress. Jag kände igen mig på en del punkter, bland annat min dagliga huvudvärk! Direkt när jag kom hem gjorde jag upp en liten planering inför de kommande tre veckorna eftersom vi har sjukt mycket att göra, så nu är det lite klarare för mig vad som behöver göras.

Idag var det sista dansen för mig innan uppvisningen den 17 maj. Nästa vecka ska jag ju till Skandinavium i Götebörg för att kolla på the one and only Beyoncé! Längtar ihjäl mig!!!

Kvällen har spenderats åt spanskaplugg och Buzz-spel med Lina och Elin. Nu tänkte jag plugga lite till och sedan kolla på Project Runway!

God Natt,

Michaela

Fest!!!

Jag har varit lite off på bloggen, förlåt, men nu är jag tillbaka!

Igår var det fest hemma hos Jessica! Det var väldigt trevligt, blev till och med kallas supermodell, haha!!!

Idag har jag nästan inte gjort någonting. Kollat på TV en del och har läst lite inför svenskaseminariet imorgon. Börjar en halvtimme senare så jag kan ta en senare buss, jippi!!!

Nu ska jag kolla på America's Best Dance Crew och sedan måste jag fortsätta plugga svenska!

Ha en mysig söndagskväll,

KRAM Michaela


RSS 2.0