=(

Denna dag som kunde blivit så bra blev istället väldigt sorglig! Såklart har legenden Michael Jackson gått bort. Spenderade eftermiddagen med att ha på VH1 där de spelande MJ-videor hela tiden! Jag tänker verkligen på alla fans, har en som jag känner som är väldgt ledsen över detta som dessutom skulle på en av hans avskedskonserter i London i sommar. Jag kan inte ens föreställa mig hur jag skulle känna om det var Beyoncé. Är man ett superfan så blir det på nåt sätt som att man lär känna personen för man vet så mycket om den. Och om jag aldrig mer skulle får höra en ny låt av Beyoncé, se en intervju eller ett uppträdande med henne skulle jag bli jätteledsen. Jag kan till och med erkänna att jag har gråtit idag och jag tycker inte ens om honom. Jag satt på Twitter och läste kommentarer från bland andra Brandy, Keri Hilson, Kim Kardashian, Solange och P. DIddy och det blir väldigt känslosamt!

Förutom MJs bortgång så förlorade Sveriges U21-lag semifinalen i EM. England ledde med 3-0 och de 22 sista minuterna av ursprungstiden gjorde Sverige tre mål! Verkligen bra jobbat, trodde det var över ganska länge men sedan tändes hoppet! Tyvärr gick det så långt att det blev straffar och då klarade England en mer än Sverige.

Men jag vill trots det skriva lite om det bra som hände idag. Jag hade min första körlektion och det gick jättebra! Nu jäklar ska vi köra och plugga så jag får körkort så fort som möjligt! Direkt efter var det teori och sedan en liten runda i stan.

Hoppas du får en fantastisk helg och ta vara på allt lyckligt i ditt liv!

KÄRLEK Michaela

Michael Jackson är död!

I morse gick jag upp tidigt för jag skulle på körlektion. Satte på TV:n vid sju och möttes direkt av nyheten att Michael Jackson har dött. De sa att han hade dött av hjärtstillestånd igår kväll, svensk tid. Han blev 50 år.
 

Detta är såklart väldigt sorgligt! Jag är absolut inget fan av honom men han kommer ändå att vara saknad av mig. Man blir verkligen chockad när någon så stor dör, det var lite samma när Heath Ledger dog förra året, fast detta är ändå väldigt annorlunda. MJ var kungen av pop och trots alla skriverier det har varit, särskilt de senaste åren, var han verkligen stor!

Han kommer saknas av en hel värld och jag kan ärligt säga att jag beklagar till er som var superfans och som är ledsna! Jag hade blivit jätteledsen om det hade varit någon av mina "idoler"! Och om man ska vara lite positiv i det hela så kommer MJ aldrig att glömmas bort, han kommer finnas kvar i världen för evigt!

R.I.P Michael Jackson

Michaela

Plugg

Trots att det är sommarlov har jag ägnat en del av min dag åt plugg, dock inte skolplugg utan teori inför körkortet. Inte så kul men det måste göras. När jag ändå inte har något sommarlov måste jag ju hitta på något! Imorgon är det dags för min första körlektion och sedan direkt efter har jag min andra teorilektion.

Annars idag har jag tagit det ganska lugnt. Lyxade till det lite i morse - tog en dusch, skrubbade och rakade allt som behövdes! Efter det blev det lite solning, bakning och en runda in till stan.

Nu sitter jag och kollar på CSI Miami! Ska kolla runt lite på Internet efteråt men sedan kommer jag nog gå och lägga mig relativt tidigt eftersom att körlektionen början 07:30 imorgon!

Ha det så bra och ta hand om dig!

KRAM Michaela

Till Sarah =)

Jag hoppades att du skulle jobba när jag var på Hello, saknar dig med!

Tylösand låter toppen, sen har vi ju våra hemliga utflykter också, haha!!!

Chris Brown har erkänt!

Äntligen har "karusellen" mellan Rihanna och Chris Brown tagit slut! Chris har erkänt att han misshandlade Rihanna i februari och först var det tänkt att hon skulle vittna, men eftersom att han erkände att misshandeln behövdes inte det.

Hans straff blev:
- 180 dagars samhällstjänst, 8 timmar per dag vilket räknas som hård tjänst.
- 5 års villkorlig dom med övervakning.
- Han måste anmäla sig till rätten var tredje månad.
- Han måste genomgå ett speciellt program med rådgivning som är anpassade för folk som har misshandlat sin partner.
- Besöksförbud mot Rihanna i fem år, han får inte komma närmare än ca 45 meter (10 meter gäller när de är på samma event eftersom att det är svårare att hålla sig så långt borta där). Han får inte heller prata med henne.
- Han har genom att bryta mot lagen förlorat rättigheten att bära vapen, han får inte resa hur han vill och jag tror att han också har förlorat sin rösträtt och kan alltså inte rösta i olka sorters val i framtiden.

Om han gör något olagligt under de fem år som han har villkorlig dom riskerar han att få fängelse i upp till fyra år. Anledningen till att han inte fick fängelse nu är bland annat för att han erkände samt att han aldrig har varit i problem med lagen innan.

Alla vet redan mina åsikter om allt det här så jag behöver inte gå in på det men jag måste säga att jag är nöjd!

Solen gör mig glad!

Hello, hello!

Kom ganska nyligen hem från stan, var tvungen att fixa mitt busskort som har blivit avmagnetiserat. Det blev lite shopping också - en tunika och ett par leggings från Gina Tricot och ett behå och ett par sockar på Cubus. Passade på att äta lunch på Hello också - en baguette med tonfiskröra!

Senare idag ska jag säta mig ute på altanen men nu är jag jättetrött så tänkte vila en liten stund först!

Ha en bra vecka,

KRAM Michaela

Seg!

Idag är jag väldigt seg, har spenderat större delen av dagen framför TV:n, kollade bland annat på formel 1. Åt nyss jorgubbar med grädda - mumma!

Igår var det ju midsommar, först var jag och mamma och hälsade på Elin som är på konfirmationsläger. Efter det åkte vi till Kärlekens IP, köpte lite lotter och sedan åkte vi hem. Där kollade jag på U21, Sverige mot Italien. Sedan blev det mat och efter det åkte jag hem till världens bästa Kristi! Firade midsommarkvällen där med underbart folk! Kom hem vid två och då var det direkt till sängen där jag somnade snabbt!

Imorgon blir det Liseberg med mamma, Hans och Lina! Det var ett tag sedan nu så det ska bli kul!

Ta hand om dig!

KRAM Michaela

Övningskörning!

Jag kom precis hem efter att ha övningskört en stund! Det blev allt möjligt idag: - motorväg (så jäkla kul!!!), brant backe, rödljus, rondell och lite annat!
 


I morse var jag väääldigt trött trots att jag inte gjorde nåt speciellt igår kväll, så jag bestämde mig för att sova länge så det blev väl till elva eller nåt (faktiskt ganska länge för mig för jag brukar gå upp vid nio). Efter det la jag mig och kollade på säsong 3 av One Tree Hill, kanske världens bästa serie (eller vad säger du, Sarah)?
 

Nu ska jag spela Sims 3, har kommit in i det ganska bra. Men en fråga om någon vet - det finns ju tomma tomter från början, alltså tomter utan hus. Men hur sätter man dit en egen tom tomt, för mina håller på att ta slut!
 

Ha en fin dag och ta det lugnt inför midsommar imorgon! Jag har dock inget att göra så vill ni ha mig nånstans så kan ni smsa! =)
 

KRAM Michaela

Två kändisnyheter: Usher och Chris Brown & Rihanna!

Bara för att jag inte har något att göra så ska jag uppdatera er om det senaste kändisskvallret!

 - Usher ska skilja sig, väldigt sorgligt men om han vill får han komma och "hälsa på" mig! =)

- Historien om Rihanna och Chris Brown fortsätter - på måndag kommer det femte förhöret ske och det är en ganska stor chans att Rihanna kommer att bli ombedd att vittna. Den lilla mesen Chris (eller egentligen hans advokat) ville skjuta upp det hela för att jobba mer på fallet men de fick inte sin önskan uppfylld (moahahahaha). Förresten så har jag börjat lyssna på Chris Browns musik igen för er som undrar...

Beyoncé - Broken-hearted girl

Musikvideon till Beyoncés Broken-hearted girl har släppts, love it!!!


Fika!!!

Idag blev det en runda in till stan, först träffade jag pappa och sedan gick jag en runda i stan där jag shoppade lite och beställde klipptid (måndag blir det). Sedan träffade jag Kristi, Lena och Jessica för en fika på Vattenporten, lika trevligt som alltid!!! Vi hann med en glass också innan vi åkte hem.

Imorgon ska jag nog ta det lugnt, kanske övningsköra om Hans eller mamma har lust!

KRAM Michaela

Allergisk

Ligger i Linas säng och kollar på fotboll, Sverige mor Vitryssland i U21-EM. Sverige leder just nu med 3-1 så det kan inte bli bättre! Det har hunnit bli 5-1 sedan jag började skriva detta inlägget! =) =)

Idag var jag i stan med Lina, det blev en del shopping, bland annat presenter (till Elin, Lollo och Kristi). De jag köpte till mig själv var två body butter från The Body Shop- mango och sheasmör, en återfuktande ansiktsspray, också den från BS, tuggummi, lite godis och fyllde på mobilen.

Imorgon blir det också stan, först ska jag träffa pappa och sedan Kristi, Jessica och Lena (förhoppingsvis på Espresso House!!!).

Bilder från skolavslutningen:

     



     

     

Ha världens bästa  vecka!

KRAM & KÄRLEK!!!

Michaela

Bilder kommer, jag lovar!

Jag vet att jag skulle lagt in bilder men jag har verkligen inte orkat! De kommer komma in de närmsta dagarna så håll utkik!

Uppdatering kommer antagligen ikväl! =)

KRAM Michaela

Jäkla skit!

Har ju köpt Sims 3 nu tillsammans med mina systrar och gjorde nyss värsta huset. Men då händer såklart något konstigt så det sparades inte! =(

Igår var det skolavslutning, bilder kommer imorgon tror jag! Det är så skönt med sommarlov, mitt sista faktiskt för nästa år tar jag studenten!

Idag var jag inne i stan med småsyrrorna och Sarah. Kollade på studenterna och sedan åkte jag, Elin och Lina hem till Carolina en liten stund för att fira henne!

Nu ska jag försöka hitta på något kul att göra, det är lite fritt fram för mamma och Hans är inte hemma!

KRAM Michaela


God natt!

Nu ska jag gå och sova, är supertrött!

Dagen har varit relativt händelselös så det finns inget att skriva om. Åkte en runda till stan där jag bland annat stötte på miss thing. 

Imorgon är det skola som vanligt, sista skoldagen!

På torsdag är det skolavslutning och det firas med fika på Fribergs tillsammans med klassen!

God natt och en massa kärlek!

Michaela

Balen

Igår var jag, Sarah, Erica och mina småsyrror i Tylösand och kollade på balen!
Här kommer några av mina klänningsfavoriter!

     

     

  

  

DANS <3

Hejsan fina läsare!

Idag var jag ledig från skolan men begav mig ändå dit vid tio för vi skulle ha dansuppvisning! Treorna var ju inte helt hundra om man säger så, ganska bakis och några låg och sov i statyn/"fontänen". Jag kunde knappt hålla mig för skratt, det var jätteroligt! Dansen gick i alla fall superbra och det var jättekul! 
 

Något som är mindre kul är att världens finaste Laila ska sluta på skolan nu och jag kommer sakna min "storasyster" något enormt! Men hon slipper inte mig utan vi kommer absolut att fortsätta ses så ofta som möjligt! Jag vill än en gång passa på att önska dig ett stort lycka till med Hairspray i höst, du kommer vara bäääst!!!
 

Efter skolan blev det en runda till stan för att träffa två från min dansgrupp (Annas dans), Hanna och Emma. Vi fikade och tittade i affärer, sen var jag tvungen att sätta mig på cykeln och åka hemåt.

Nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på Vänner, orkar verkligen inte röra mig en centimeter! Hoppas ni får en superduperbra sista vecka i skolan, det ska i alla fall jag ha!

KÄRLEK!!!

Nationaldagen

Då är de lördag och Sveriges nationaldag, inget som jag firar direkt!

Om en stund ska jag övningsköra och sedan kommer lite släktingar hit för att fira Elin och Hans som fyller år snart! Så då blir det mat och en massa onyttigheter, inte bra!

Jag vill passa på att tacka alla underbara människor som finns i mitt liv! Ni betyder jättemycket och jag är verkligen tacksam att jag har er!

Ha en fin helg,

KRAM Michaela

Aaaaah

Är jäkligt irriterad!

Ska snart till Sannarp för att kolla på dansuppvisningen igen! Sen när jag kommer hem ska jag stänga in mig på mitt rum och lyssna på hög musik!

Har ni tips på nån låt som kan göra mig peppad och glad???

Kram Michaela

Dans

Idag cyklade jag till skolan även om jag var ledig, jag och Sarah skulle nämligen kolla på dans & gestaltnings-uppvisningen. Den var jättebra men jag hade faktiskt förväntat mig mer!

Nu sitter jag och kollar på Stomp the Yard, har inget annat för mig och den var på TV:n. Ska till Sannarps senare också för att kolla på dansen igen, mina systrar ville också se den nämligen!

Nu är jag så trött att jag knappt orkar skriva så jag tänkte vila lite!

KRAM Michaela

Laholm

Jag är ganska nyligen hemkommen från "storstaden" Laholm så nu ligger jag i sängen och myser!

Skoldagen var inte lång för min del, började 10:40 och slutade runt halv fyra. Första lektionen var organisation och vi hade examination på det sista vi har gått igenom - förhandling. Det gick riktigt bra tycker jag! Sedan hade vi håla så jag, Sarah, Alexandra, Lisa och Sofia begav oss först till Netto för att bunkra upp med kakor och sedan till stranden och satt där och fikade och pratade! Efter hålan hade vi sista idrottslektionen någonsin och vi spelade minigolf. Kära Alexandra slog alla, till och med vår lärare Henke, med sina 53 slag och detta var något hon var mycket stolt över!

Efter skolan begav jag, Sarah och Alexandra oss hem till A i Laholm. Vi pratade en massa, åt mat och sedan gick vi till Laholms kulturfestival och kollade på VÄRLDENS UNDERBARASTE LAILA som sjöng! Det är ju ingen tvekan om vem som ska sjunga på mitt bröllop! (Jag har tyvärr inga bilder för dumma jag glömde kameran i Sarahs bil)

Imorgon ska är jag ledig men ska till Sannarp för att kolla på dans och gestaltning-uppvisningen, hoppas den är bra! Sedan ska jag in till stan en snabbis med Sarah och jag ska även skriva in mig på Activ! Nu jäklar ska vi plugga teori och övningsköra så jag får körtkort så fort som möjligt!

Tack för en supermysig dag flickor!!!

KÄÄÄRLEK!

Michaela

Stomp the yard

Sitter i soffan och kollar på Stomp the yard på en av alla TV 1000-kanaler! Ska måla naglarna nu också tänkte jag, man måste ju vara fin när man ska till Laholm imorgon!

Idag har jag varit i skolan, kom lite sent för bussarna  var ju inte lite sena om man säger så. Sedan var det info om projektarbetet vi ska ha i trean och sist hade vi personlig utveckling. Jag satt kvar lite efter vi hade slutat och skrev klart allt så nu är det inlämnat! Har bara en enda sak i skolan nu, sååå skönt!

Imorgon ska jag som sagt till Laholm. Jag, Sarah och Alexandra sticker hem till Alexandra efter skolan och äter lite innan vi ska till kulturfestivalen! Det ska bli himlans trevligt!!!

Om en halvtimme börjar Grey's Anatomy så jag måste fixa lite grejer innan det börjar!

Ha det så bra,

KRAM Michaela

=)

Har precis gjort klart en fräsch pastasallad som vi ska äta ikväll, den är jättegod!

Idag har jag varit ledig från skolan, eller jag hade spanska mend jag "tog ledigt" (= stannade hemma). Jag har inte missat en enda lektion så jag tänkte att jag var värd det! Dagen spenderades istället på altanen i solen, har gått lite färg! =) Det blev också en snabb runda in till stan också, hämtade lite papper på Active (körskolan) för jag ska nog gå där nu när det är dags att ta körkort!

Imorgon är det tillbaka till verkligheten och skolan, fast jag går inte så många timmar. Börjar 10:30 och slutar 13:40 så jag kan verkligen inte klaga!

Nu ska jag börja duka fram inför maten, är ganska hungrig! Hoppas ni får världens finaste kväll,

KRAM Michaela


SOOOL

Åh, vad jag tycker om vädret i Halmstad just nu! Om jag skulle fått bestämma skulle det varit så här fint väder året om!

Idag var det skola såklart! Hade svenska där vi lyssnade på en redovisning och hade charader! Efteråt åkte jag och Sarah in till stan och fixade lite grejer och seadn skyndade jag mig hem för att se om mina linser hade kommit. Och gissa vad, de låg så fint i brevlådan så jag gick in och slet upp asken. Det var väldigt skönt att få i dem i ögonen igen så att jag slipper glasögon som är i vägen. Dessutom kan jag ha solbrillor!!!

Som sagt så åkte jag hem, åt lite och hjälpte mamma med lite grejer. Sedan tillbaka till skolan för lite personlig utveckling och dans! Efter dansen hade jag och Laila en mysig pratstund, eller vi pratade om mat största delen av tiden!

Nu sitter jag och väntar på att Project Runway ska börja och sedan ska jag nana kudden, är jäkligt trött!

Håll tummarna att detta vädret stannar ett bra tag!

KÄRLEK!

Michaela - Längtar till torsdag för då ska jag, Sarah och Alexandra till Laholms kulturfestival! <3


RSS 2.0