Bye bye Halmstad

Om ungefär en halvtimme åker jag till Stockholm, kommer hem på söndag!

Idag har jag hunnit med att städa i mitt rum, packa och fixat naglarna (allt jag skulle gjort igår). Annars har jag inte gjort så mycket!

Ska försöka blogga någon gång under helgen!

XOXO Michaela

=(

Glömde skriva en sak innan! Bara för att vi ska till Stockholm kan inte jag gå på Halloweenfest på lördag. Men Kristi, jag ska fan komma på nästa fest så det får bli snart!

Stockholm

Imorgon vid lunchtid bär det av till Stockholm!

Idag har jag faktiskt, to det eller ej, pluggat! Gjorde matten, för det blir jobbigt att ta med till Stockholm! Så imorgon i bilen ska jag skriva på svenskaanalysen, min Barack Obama-uppsats och eventuellt rättskunskapen.

Annars idag har jag fixat klart Sarahs bild till bloggen och hon blev superduperglad! Kul att du tyckte om den min prinsessa!

Men nu hinner jag tyvärr inte sitta här och slösa bort min dyrbara tid, måste packa, städa och måla naglarna (viktigast av allt, haha)!

XOXO Michaela

OBS! Barack Obama for president!!!

Ljus kladdkaka

Höstlovet har börjat och redan kommit halvvägs! Vad har gått så snabbt, jag har ju inte gjort någonting!

Idag har jag ändå gjort lite nytta - lagat mat, diskt och tränat! Hann också med att göra ljus kladdkaka, namnam! Började också på bilden till Sarahs blogg, så den är nästan klar!

Nästa vecka ska jag till psykologen för första gången, jag och mamma tror att jag behöver prata av mig om allt som hänt i mitt liv med pappa.

På fredag ska jag till Stockholm, kommer hem på söndag. Ska försöka blogga någon gång!


Älskade syster, hoppas du blir bättre snart!

XOXO Michaela

Party party!

Gårdagen var lugn fram till kvällen då det var fest hos Kristi. Det var väldans kul, alltid roligt att träffa "gammalt" folk! Och BTW - det funkar INTE att göra sodastreamad O'boy, det blir ingen kolsyra i mjölken!!! Men tack för en superduperkul kväll älskling!!!!!!!

Idag ska jag inte göra allt mycket, är för trött för att göra något jobbigt! Ska nog kolla Grey's senare för jag hann inte det i fredags.

En sak jag måste tillägga är att underbara och fantastiska Jennifer Hudson har varit med om en tragedi. Hennes mamma och bror har blivit mördade, och hennes sjuårige systerson har blivit kidnappad. Tycker det är jättehemskt och hoppas att polisen hittar den lille pojken snart!

XOXO Michaela

HBK

Idag var det sista skoldagen innan höstlovet och det ska verkligen bli skönt med lite ledighet!

Ledarskapsproovet jag gjorde i morse kändes bra så vi får hoppas på ett bra resultat! Hade också rättskunskap men vi gjorde inget speciellt.

Efter skolan blev det en snabb runda i stan med Johanna och Sarah och sedan hem och ta det lugnt! Jag och Lina åkte ner till Örjans Vall, trots regnet, för att titta på HBK mot Sundsvall. Det var en helt okej match, inga mål tyvärr! Den roligaste händelsen var när bollen åkte utanför linjen precis vid kanten där vi stod. Det blev Michael Görlitz som kastade inkastet och han hämtade bollen en halv meter från oss. Lina blev ju helt crazy, hon älskar honom. Det gick knappt att prata med henne och hon kunde inte sluta le. Kul också att Joe Sise fick spela sin första match, han var riktigt bra! Det tråkigaste var dock att min sötnos, Marcus Olsson, inte spelade...


Nu ska jag kolla på Ugly Betty,

XOXO Michaela

God Morgon!

God morgon kära läsare! Sitter och äter frukost, ska till skolan om 40 minuter och ha ledarskapspprov! Wish me luck!

XOXO Michaela

High School Musical - Senior Year

Idag hade jag jättelång sovmorgon för Laila är sjuk. Vi började fem över ett, men jag träffade Sarah och Johanna vid tolv. Vi hade matte och sedan idrott där vi var på badhuset. Tänkte att jag skulle hem en stund efter skolan innan jag, Elin, Lina och Malin skulle på bio. Men bion öppnade fem så jag hann inte. Som tur var träffade jag Kristi, Hanna, Alex, Zaman och Otto så jag följde med dem till morfars och fikade.

Bion jag var på var High School Musical - Senior Year. Fattar inte hur bra den var! Det är inte så ofta folk applåderar när filmen är slut men de gjrode alla! Det var riktigt bra så se den!


Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag håller på att somna!

XOXO Michaela

Ingen dans imorgon =(

Min dag har varit både superbra och skitdålig!

Den började dåligt - jag höll på att försova mig, samt att första lektionen var spanska.

De fortsatte bra, vi hade engelska, vilket jag tycker är kul. På lektionen upptäckte jag att min framtida man hade accepterat mig på Facebook. Gissa om jag blev glad! Dagen fortsatte med ledarskap.

Efter skolan åkte jag, Sarah och Johanna in till stan. Vi käkade lite Hello-grejer och de skulle tvunget mata fåglaran (som jag är rädd för!). Det var okej att de matade den skadade, men alla andra jäkla duvor och kajor och allt vad det var kom också! FY! Vi kollade lite i affärer innan vi gick till bibblan för att plugga. Efter mycket om och men hittade vi platser där vi kunde sitta på barnavdelningen. När vi hade suttit där säkert en timme kommer en suring kärring (bibliotikarie såklart!) och var jätteotrevlig. Hon sa att vi inte kunde sitta där för att det var barnens plats. Jag blev väldigt irriterad och sa att vi pluggade och att det inte fanns några andra platser. Det slutade med att vi var tvugna att gå från den platsen (trots att det inte ens var några barn där som ville sitta) och jag sa till tjejerna att "Vi ska inte vara kvar här, för här är vi ju inte välkomna" högt så att hon hörde!

Efter det fortsatte dagen bra i alla fall, men Laila mailade och skrev att det inte blir någon dans imorgon för hon är sjuk. Hoppas du och din familj blir bättre snart! Synd bara att det är lov nästa vecka så vi kommer inte ha henne förrän efter lovet.


 XOXO Michaela

My love!

Okej, förra gången jag skrev nämnde jag "Playern". Forget about him, nu har jag lagt till MY LOVE - Marcus Olsson - på Facebook och om han accepterar har jag bestämt att jag ska skriva till honom! Jag har ingen aning om vad men något ska det bli, haha!

Dagen började med dans - sjukt kul. Vi har kommit riktigt långt på Cell Block Tango nu! Tydligen tycker Laila att jag kan bli USA's nästa president! Sedan var det mindre roliga ämnen som svenska och rättskunskap.

Skulle dansat nu ikväll också men jag tror jag börjar bli sjuk så jag tittade på idag.

Nu ska jag kolla på Desperate Housewives och sedan antagligen drömma mig bort... (blinkblink, haha)

XOXO Michaela

Playern

Min dag har varit toppen! Vi hade ledarskap och vi gjorde instuderingsfrågor, sedan hade vi rättskunskap. På hålan satt vi och studerade killars gångstil och vi fick även träffa Lailas SJUKT söta dotter, EllaMay. Hon hade jättestora mörka ögon och var bara så himla söt hela hon, Laila är ju från Marocko så det är ju bra gener gällande hudfärgen!

Efter skolan var jag och Sarah en snabbis i stan och sedan var det hemfärd. Väl hemma satt jag, Sarah och Johanna på MSN och diskuterade allt möjligt! Bland annat pratade vi om "playern" som vi kallar honom - Sannarps snyggaste kille!

Nu har Lollo kommit hem också så det blir myskväll med Idol!

Ha en trevlig helg!

XOXO Michaela

Lilly

God kväll kära läsare! Jag är så uttråkad så det finns inte!

Dagen började med världens bästa Laila Adéle och dans till bland annat Dreamgirls-låtar och Cell Block Tango! Har nog aldrig haft en så bra lärare innan, hon är lagom sträng, supersnäll, rolig, härlig och man kan lita på henne! Kommer typ gråta när vi har henne sista gången till jul! Synd också att hon inte kom med i Melodifestivalen för det hade hon varit värd!

Sedan var det matte och idrott, men jag var inte med för jag mådde SKIT! Tack till alla underbara människor som försökte få mig att må bättre!


När jag kom hem satt jag vid datorn en stund sedan somnade jag och sov en och en halv timme. Annars har jag faktiskt inte gjort någonting, suttit vid datorn och lyssnat på musik. Hittade en låt med Laila som heter Lilly, den är till hennes dotter och låten är jättesöt!

Imorgon är det ledarskap och rättskunskap. Dessutom kommer världens bästa storasyster (förutom mig då, haha) till hem över helgen!

XOXO Michaela

I am a dancing queen...

Sarah - här kommer uppdateringar! Anledningen till att jag inte uppdaterat är för att det är plugg, dans och annat man ska hinna med! Men äntligen har jag fått tid att skriva lite!

Idag var det info om estetiskt val för ettorna på Sannarp och min dansgrupp skulle dansa lite för dem. Första gången kändes ganska bra, men när vi dansade med en annan grupp (som vi aldrig dansat med innan) gick det lite sämre. Trots det lät Laila ganska positiv och tydligen hade hon hört positiv respons. Det var i alla fall roligt och jag längtar som f''''''n till vi ska visa upp Cell Block Tango!!!

Annars har jag inte gjort så mycket idag, hade engelska och ledarskap. På rasterna satt jag, Johanna och Sarah och lyssnade på musik och pratade en massa!

Imorgon blir det ännu mer dans med bästaste Laila och även matte och idrott.

Hoppas er kväll blir fortsatt bra,

XOXO Michaela

Lotta Gray

Läste på Expressen innan om någon tävling med fem mammor och en av dem berörde vekligen mig. Hon heter Lotta Gray, är 41 år, har en 3-årig son och kämpar mot cancer i magen. Ni kan läsa artikeln här eller läsa hennes inspirerande och rörande blogg där hon skriver om sin kamp och sina tankar.

XOXO Michaela


0-0

Matchen mellan Sverige och Portugal slutade 0-0. Några sekunder efter matchens slut tog Ronaldo av sin tröja. Jag är glad!

XOXO Michaela

Sverige-Portugal

Sitter och kollar på VM-kvalet mellan Sverige och Portugal. Det betyder att två av världens bästa spelare möts - Zlatan och superdupersnygge Ronaldo! Måste också tillägga att Portugal har ganska snygga spelare överlag! MEN hur många chanser har inte Sverige haft till mål nu? Snälla, låt bollen gå in!!!!!

  

Tidigare idag har jag faktiskt pluggat, skrivit nästan hela engelskauppsatsen som handlar om size zero-idealet. Annars har jag bara tagit det lugnt! Kollade lite på VM i dans innan, men det är väl också det enda som är liiiite intressant om min dag!

Hoppas resten av er helg blir bra,

XOXO Michaela

Grey's Anatomy

Sitter i min säng, kollar på Grey's Anatomy, dricker champagne och äter choklad!

  

Skolan var inte så jobbig idag, hade bara en lektion. Dock var det rättskunskap med prov, men jag tror det gick bra! Innan dess var jag och Sarah inne i stan, köpte bland annat mat på Hello. Såklart blev det en baguette med tonfiskröra - har ni inte provat den borde ni göra det så snabbt som möjligt! När jag och Sarah kom till skolan träffade vi Johanna och pluggade inför provet.

När jag kom hem var det MSN som gällde, jag, Sarah och Johanna hade många diskussioner där! Sedan pratade jag lite med mamma, hon har fått löneförhöjning därav champagnen!

Nu börjar Idol om en havtimme, missa inte det! Sepideh ska sjunga I kissed a girl med Katy Perry, can't wait!


XOXO Michaela

Salsa

Dagen började med dans med världens bästa Laila Adéle!!! Vi dansade salsa, 80-talsdisco, gamla dansen (street-jazz) och nya dansen (jazz). Sedan var det håla och jag, Johanna och Sarah pluggade lite rättskunskap. Sedan matte och sist idrott där vi skulle jobba med pulsklockor.

Efter idrotten bestämde jag och tjejerna oss för att göra matten så vi slipepr det i helgen, så den är klar. Jag och Sarah stack in till stan efteråt och åt och drack lite.

Hoppas er dag har varit bra,

XOXO Michaela

lifeofcelebrities.blogg.se

Size Zero

Har ångrat mig, ska skriva om size zero-idealet på engelskan istället för gayäktenskap (tro dock inte att jag inte längre vill ha en bögkompis för det vill jag!!!). Förutom engelskan hade vi spanska och ledarskap. Vi gjorde inget kul så därför skriver jag inget om det.

Efter stan var jag i stan med Micaela, det var ett tag sedan jag träffade henne. Träffade också underbaraste Kristi! När jag kom hem kollade jag på Making the Band, det är spännande nu kan jag säga!

I'm so sick of your shit, I'm so sick of you here cause you make me crazy, you make me sick!

Nehe, nu ska jag gå och börja med maten. Senare blir det nog lite plugg om allt går som planerat!

Yeah, we're divas but we ride like big boys do!!!

XOXO Michaela


Tacopaj!

Sitter i köket och väntar på att maten ska bli klar - det blir tacopaj med nachochips och sallad!!!

Igår var det dans i skolan - vi repade den gamla dansen och fortsatte på Cell Block Tango - love it! Annars var det väl inte något särskilt i skolan, vi gjorde inte något speciellt. Var hos läkaren igår också - han säger att jag för tillfället är frisk!

Idag hade vi tråkdagen - svenska, matte, engelska och spanska. Engelskan är i alla fal ganska kul - vi ska skriva ett argumenterande uppsats och jag skriver om gayäktenskap (självklart är jag FÖÖÖR!). På spanskan pratade vi med Ulla om att vi har alldeles för mycket läxa, men hon lyssnar inte så mycket som vanligt!

Träffade min älskade Josefin idag också, vi måste träffas snart!!!

Nu ska jag kika till pajen, hoppas ni får en trevlig kväll!

XOXO Michaela

PS. Tack S och J för att ni är underbara och får mig att skratta varje dag!

Jennifer Hudson

Sitter och lyssnar på Jennifer Hudsons nya (och första) skiva! Har inte hört så många låtar än, men enligt Hiphopbloggen ska den vara i samma klass med Beyoncés första, Dangerously in love, alltså att alla låtarna är bra! Jag vet i alla fall att miss Jennifer har typ en av världens bästa röster så jag hoppas jag inte bli besviken!!!


XOXO Michaela

5 oktober

Idag är det den 5 oktober, vilket betyder atta det är MINDRE än två månader till december, vilket betyder att det faktiskt är tillåtet att börja lyssna på julmusik, vilket betyder att jag gör det nu!


Idag blir det en lugn dag för min del! Det blir nog inget HBK, vädret är ju inte det bästa. Men vi får väl gå på nästa match istället!!! Kanske ska till Östergård en stund senare, Lina spelar handboll där idag!

Nu ska jag fortsätta längta till julen, ska nog tända några ljus och lyssna vidare på julmusiken!


XOXO Michaela

Hungrig!

Sitter i vardagsrummet och väntar på att maten ska bli klar, är jättehungrig!!! För att fördriva tiden kollar jag runt lite på Internet och lyssnar på Beyoncés första skiva, Dangerously in love. Den kan jag verkligen rekommendera, varenda låt på hela skivan är superbra!


Ikväll ska jag nog se på Stjärnor på is och kanske ringa Sarah för att kolla om det blir HBK imorgon!

XOXO Michaela

New York

Mamma och Hans kom nyss hem från USA och det betyder presenter!!! Jag fick två parfymer: Gucci Envy Me och Viktor & Rolf Flowerbomb, ett par trosor från Victoria's Secret och tre tröjor!

Dessutom har jag kanske fått ett au-pair-erbjudande! Hans kollega ska flytta till Bakersfield, två timmar från L.A. Tyvärr är det bara ett tvåårskontrakt och jag slutar ju gymnasiet om ett och ett halvt år, men om de ska fortsätta bo där sen så...

Trevlig helg!

XOXO Michaela

VARNING!!!!!!!!!!

Förra veckan missade jag ett samtal på min mobil. Numret var +25260962203. Om det skulle ringa till er - SVARA INTE OCH RING INTE UPP DET! Läste nyss på Aftonbladet att det är någon som håller på med bedrägeri och det kostar 31,50 kronor i minuten även om ingen svarar!


Diana Ross!

Eftersom jag var väldigt trött igår skrev jag inte om dagen. Vi hade dans och idrott och där åkte vi skridskor. På dansen körde vi den "gamla" dansen och jobbade också med den nya - Cellblock Tango!!! Låten är från filmen Chicago och jag tror koreografin kommer bli supersnygg!


På lunchen satt vår underbara danslärare Laila Adéle med oss och åt. Och nyfikna som vi var så frågade vi en massa saker om hennes karriär. Hon berättade bland annat att hon spelat in en demo till ingen mindre än DIANA ROSS!!! Det är så sjukt stort!

  

Nu sitter jag och äter frukost, ska åka till skolan om 45 minuter. Har ledarskap, rättskunskap och matteprov! Det känns ganska bra när jag har kollat igenom boken men vi får väl se hur det går!

Ha en bra fredag!

XOXO Michaela

Jag är trött!

Kom nyss hem från farmor och farfar och jag är skittrött! Det blir nog till att lägga sig tidigt idag!

Min lovely storasyster ringde tidigare idag. Hon ville bara höra att allt var okej för hon åker till Egypten för att jobba imorgon. Saknar henne jättemycket även om jag träffade henne i helgen!

Nu orkar jag inte skriva mer, ha en trevlig kväll!

XOXO Michaela

Regnet det bara öser ner!

Finns det något tråkigare än när det regnar heeeeela dagarna?

Idag i skolan hade vi spanska, fattar inte hur mycket läxa vi får. Ulla verkar tro att vi inte har några andra ämnen! På engelskan fick vi tillbaka provet, det gick helt okej, kunde gått bättre men jag är nöjd. Vi fick också börja på våra argumenterande uppsatser och det ska bli kul! Sist hade vi ledarskap och då fick vi jobba själva med frågor. Jag förstår bara inte varför folk inte kan vara åtminstone lite tysta. Det är alltid några som pratar och då stör alla andra!

Efter skolan stack jag snabbt in till stan sedan hem. Kollade när Lina spelade fotbollsmatch. Det blev 1-1, men det var inte så jäkla kul, för det regnade! Nu ikväll var jag hemma hos farmor och farfar och åt, pallade inte göra mat själv.

Om tio minuter är det So You Think You Can Dance - längtar!

Förresten, kolla in min andra blogg, har ändrat layout nu!


XOXO Michaela

PS. You make me sick...

RSS 2.0