Hajkväll!

Igår var det äntligen dags för min, Sarahs och Johannas hajkväll. Meningen var att vi skulle se hajfilmer, typ Hajen och andra läskiga filmer med hajar i! Det bev dock inte så, istället kollade vi på What Happens In Vegas med Cameron Diaz och Ashton Kutcher (han är inte snygg!).  Efter filmen satt vi och pratade till halv fyra och när jag väl la huvudet på kudden somnade jag direkt. När klockan sedan ringde kvart i åtta var det vääääääldigt jobbigt att gå upp. Tur att vi bara hade mentorsdag! Tack för en underbar kväll tjejer!

På mentordagen idag då sköt vi först bågskytte, sedan klättrade vi och sist var vi på muséet för att kolla på en Astrid Lindgren-föreställning. Eftersom jag då inte riktigt pallade gick vi bara snabbt igenom och sedan åkte jag hem! Kollade på One Tree Hill, så det blir resten av serierna imorgon.

Nu är det Top Model och senare So You Think You Can Dance, finalen tror jag. Love Twitch! <3

XOXO Michaela

Hemma!

Jag är nu hemma från Malmö, kom vid sex-tiden! Helgen har varit mycket trevlig och jag fick ju min efterlängtade sushi!!! Idag har vi inte gjort så mycket, kollade på Idol-avsnitten.

Imorgon ska jag och två hemliga personer ha det nice, längtaaar! Dans imorgon också både på morgonen och kvällen!

Förresten - jag har nu brunrött hår och I'm looking fabulous!!! Eftersom jag ser ut som skit (förutom håret såklart!) har jag inte tagit någon bild, så ni får helt enkelt vänta tills ni ser mig IRL!

XOXO Michaela

Chocolate

Sitter här med färgen Chocolate i håret och kommer förhoppningsvis se fabulous ut om en kvart! Idag har vi varit i stan och jag handlade en kofta och hårfärg! Vi hamnade också mitt i Malmös Prideparad! I loved it -  det var jättekul!!!

Ikväll kommer Lollos kompis hit och då ska vi äta sushi, och imorgon ska vi kolla in Zlatans hus! Tur då att folket i Prideparaden delade ut kondomer, så jag kan ha lite rajtantajtan om Zlatan mot förmodan skulle vara hemma!

XOXO Michaela

Malmö!

Om en timme går mitt tåg till Malmö, jag och mina småsystrar ska hälsa på vår storasyster över helgen! Jag ska försöka skriva någon gång, men man vet aldrig! Hoppas ni får en superbra helg, pumpkins!

XOXO Michaela

Desperat hemmafru...

... är precis vad jag känner mig som, förutom att jag inte har någon man eller barn! Jag har precis lagat mat, diskat och tagit hand om grejer med Lina och om en stund ska jag tvätta, städa och packa inför Malmö. Det är inte lätt!


XOXO Michaela

Oreoshake!

Min danslärare Laila Adele (man kanske kan kalla henne för Idol-Laila nu, eller?) lärde oss idag hur man gör oreoshakes, så jag begav mig till Hemköp för att köpa Oreo-kakor och vaniljglass. Det var supergott, och jag tycker vanligtvis inte om milkshake!

Vi blev klara med vårt solo idag, det ser askalas ut!!! Nu ska vi också börja på en ny dans till Chicago-låten Cellblock Tango. Har ni inte sett det numret har ni missat något, så därför lägger jag ut det! Förutom det har skolan varit ganska lam, har ju inte gjort så mycket!


Imorgon bär det av med tåget för en helg i parkernas stad - Malmö. Ska bo hos min lovely storasyster, äta sushi, kolla in Zlatans hus och en massa annat kul. Kanske även färga mitt hår i en färg som heter CHOCOLATE om hon vill hjälpa mig!

Ska försöka skriva någon gång i helgen, men förvänta inte er för mycket!

XOXO Michaela

New York

Det är nu torsdag kväll, jag är deppig för mamma och Hans åker till New York - The Big Apple - inatt! UTAN MIG!!! Kan ni tänka er, jag har aldrig varit i USA men det känns ändå som om jag hör hemma där på något konstigt vis! Fördelen är dock att jag får vara ensam ett par kvällar och kan alltså sitta vid datorn hur mycket jag vill!!!

På fredag åker jag, Elin och Lina till Louise-fis i Malmö (Suschi-time) och på söndag kommer vi hem. På måndag blir det nice-price och på fredag kommer "the folks" hem igen.

XOXO Michaela

Ont i magen

Hej hopp! Idag mår inte jag så bra, har jättemycket magknip så jag gick hem från skolan. Det gick över en stund innan men nu är det tillbaka.

Min dag har bestått av skola och sedan plugg! har engelskaprov imorgon och jag vill att det ska gå bra! Men förutom det har jag hunnit med The Hills, Gossip Girl och One Tree Hill också!

Jag måste bara upplysa er om att jag har blivit väldigt into (hur säger man?) old-school soul. Har lyssnat en del på Luther Vandross, John Legend och låtarna från Dreamgirls! Love it, så om ni ibland vill ta det lite lugnt så kan ni lyssna på det! Jag kan väl beskriva det som soft och mysig R&B!

Om en halvtimme är det Idol, hoppas jag får höra Laila sjunga!

XOXO Michaela

I'm done

Som jag skrev innan så var jag inte med på dansen idag, men jag satt och kollade på och pluggade till engelskaprovet. Det var skitkallt i danssalen, men det tyckte ju inte de andra för att de dansade. Men Anna (som har typ SKITFINT hår!!!) var snäll och frågade om jag ville låna hennes jacka!

Nu sitter jag och lyssnar på I'm done med Pussycat Dolls. Den finns med på deras nya album!

Synd att HBK förlorade sin match ikväll! Hoppas det går bättre på nästa, för den kanske jag, Sarah och Johanna ska på!

XOXO Michaela

DREAMGIRLS!!!

Min dag har varit jättebra! Första lektionen var dans med Laila och det tackar man inte nej till! Jag har också haft svenska och rättskunskap.

Om ungefär en timme ska jag åka till andra dansen, men ska inte vara med för jag har återigen sträckt min vänstra rumpmuskel. Denna gången är det dock värre än vanligt.

Igår började Andra Avenyn igen. Den nya matteläraren verkar ju sjukt dryg och jäkligt töntig! Men en kul grej är att hans mamma har varit gift med min farfar! Förutom AA såg jag också på musikalen Dreamgirls igår. Förra gången stängde jag av för den verkade dålig men jag fattar faktiskt inte hur jag kunde tycka det. Den var ju så jäkla bra, nummerna, låtarna och människorna var skitbra! Dessutom var min favorit, Beyoncé, med. En jag nu också fått upp ögonen var Jennifer Hudson som hade huvudrollen. Jag tror, ärligt talat, att hon har den bästa rösten i världen just nu!

 


XOXO Michaela


Trött!

Igår var jag som ni säkert vet på fest. Det var skitkul, har inte haft så roligt på länge! Tack Lena för att du ordnade det så man fick träffa gamla människor igen! Kristis styvbrorsa var nog en av de roligaste personerna under kvällen!!!

Idag blir det en lugn dag, ska plugga lite engelska. Hoppas ni haft en bra helg!

XOXO Michaela

Eurostop

Igår hämtade jag och Elin vår big sista' på tågstationen. Hon är hemma i Halmstad över helgen! Vi gjorde inte så mycket igår, slappade bara!

Idag har jag, Lollo, Elin och mormor varit på Eurostop. Vi fikade och kollade i affärer, men jag köpte inget. Senare åkte jag, Lollo och mamma till Maxi och handlade. Ikväll blir det fest, Lena har fyllt år så det blir till att fira henne. Det kommer nog bli askalaskul tror jag!

På torsdag åker mamma och Hans till USA och jag är AVUNDSJUK!!! Men på fredag ska jag och mina småsystrar ner till Lollo i Malmö och ha kul! Vi ska äta sushi på lördagen så jag LÄÄÄÄNGTAR!!!

XOXO Michaela

Akon & Whitney Houston

Här är en ny låt med Akon och Whitney Houston. Den heter Like I Never Left och I'm loving it!


Fantastisk röst!


Laurie Ann Gibson

Här kommer ett danskollage eller vad man ska säga där den helt fantastiska koreografen Laurie Ann Gibson har koreograferat alla danserna. Hon har bland annat gjort alla danserna i filmen Honey med Jessica Alba!

Maybe we can get some inspiration!!!


XOXO Michaela

Top Model

Igår fick jag ju offra mitt älskade Top Model för Lailas skull. Och då ska ni veta att jag nästan är helt besatt av Tyra Banks! Men idag struntade jag i Idol och kollade på TP istället. Tyvärr var Vendela, programledaren för svenska TP, med och jag stör mig på henne. Hon var med på både utmaningen OCH som gästdomare.


Nu sitter jag i min säng med Elins laptop, ska beställa min nästa vecka!!! Längtar tills imorgon - då är det daaans första lektionen!

Förresten så fick jag hem min bok idag som jag har beställt. Den är skriven av Britney Spears mamma, Lynne, och handlar bland annat om Brittan och hennes familjs liv, uppväxt mm. Den heter Through the storm för er som är intresserade!

God natt i förskott,

XOXO Michaela

Laila Adele!

Jag och några av mina underbara klasskompisar har turen att bli tränade i dans av underbara Laila Adele. För er som inte vet vem det är så har hon tävlat i Melodifestivalen och var med i kvällens Idol! Men tänk om hon går vidare till fredagsfinalerna. Då kanske inte hon hinner träna oss mer!!! Det får nog bli ett snack med henne på torsdag, eller vad säger ni tjejer??


XOXO Michaela

My love!

Då har terminens första danspass med Anna ägt rum, det var lite halvkul idag eftersom vi bara gick igenom gamla grejer. Anledningen var att vi har nya i gruppen så hon måste kolla vad de kan. Jag blev dock välddigt frustrerad för jag gjorde inte rätt på en grej jag egentligen kan. Det var i alla fall kul att köra igång igen! Men jag kan förvarna alla som går i min klass att imorgon kommer ni få höra mig klaga. Jag känner redan nu att det kommer bli väääldigt jobbigt att resa sig ur sängen, är för det första inte riktigt van vid att dansa än och dessutom har jag två danspass på en och samma dag - ni kan själva räkna ut hur jag känner mig!

Min kära syster meddelade mig idag att hon sett my love, MARCUS OLSSON, i stan idag. Jag blev såklart lite avis, men när jag kom ut i från Gina Tricot (som var ovanligt lugnt idag vid halv fem-tiden) så ser jag honom - snyggare än vanligt!

XOXO Michaela


Dancing Queen

Dagen började underbart med 90 minuters dans med Leila! Sedan var det svenska och rättskunskap, inte riktigt lika kul! Men jag och Johanna har ju haft en del att prata om så dagen har gått fort! Stackars Sarah bara som inte är så intresserad!

Nu kom jag precis hem och ska vara hemma en och en halv timme innan jag ska iväg och dansa första lektionen med Anna. Måndag kommer från och med nu vara den bästa dagen på hela veckan!

Hoppas helgen har varit bra, det har min för HBK vann med 3-0 mot Malmö i lördags. Hoppas ni inte missade matchen!

XOXO Michaela


ARG!!!

Jäklar, det är nästan en vecka sedan jag uppdaterade, förlåt! I förrgår ville jag men tydligen får inte jag sitta vid datorn på kvällen. Bråkade som fan med Hans, så jag gick till slut ut en timme. Jag kan lägga saker bakom mig men vissa kan ju inte det... Grejen är den att alla har olika sätt att visa känslor på. För mig är det svart eller vitt - är jag glad visar jag det, är jag ledsen gråter jag ögonen ur mig och är jag arg skriker jag. Om jag inte gör det kommer jag bli psykiskt sjuk och jag menar allvar! I morse var jag irriterad (som ni kanske förstår!), så på dansen i skolan tog jag i ska jag säga! Sarah sa till mig att hon nästan blev rädd för mig bara för att jag tog ut mig totalt (har ONT i ena höften på grund av allt shake). Men jag kände mig mycket bättre efter så det var det värt. Söta Anja sa också en massa söta saker till mig så det gjorde också mig gladare!

På lunchen var det äppelpaj med vaniljsås till efterrätt! Det behövdes inför matten. Sist idag var det idrott och det var ganska kul idag! Jag tog ut mig även där för att få ut mina aggretioner! 

Tur att jag har många i min klass som förstår mig och vissa som har så kallade styvföräldrar och då fattar vad jag menar! 

Förresten - vilka vill vara med på Lailas danceworkshop den 20 september?

XOXO Michaela

Sverige-Albanien

Som jag skrev igår har jag ont i halsen. När jag vaknade i morse var jag också superförkyld. För att klaga ännu mer så har jag ont i huvudet och min högra halsmandel är svullen så det gör ont även där (JA, jag tycker synd om mig själv!!!). Som tur var följde jag med mamma och handlade så vi köpte tre téer. Ett choklad/kokos/vanilj, ett äpple/kanel/russin och något som heter Söder-te.


Dagen kommer som ni säkert förstår spenderas hemma. Jag ska se på VM-kvalet där Sverige möter Albanien ikväll. Och som det Let's Dance-fan jag är ska jag se på Eurovision Dance Contest också!

Nu ska jag krypa ner i sängen med Häägen Dazs-glass och kolla på TV.

XOXO Michaela

Ledarskap

Sitter i en av datasalarna i skolan och har ledarskap. Vi skriver om grupper och hur de kan utvecklas, försämras och en massa annat! Eftersom jag är klar får jag sluta, men jag satte mig och kollade på Mattias från gårdagens Idol. Så himla söt han är!!! Ska nog gå och köpa mig en till kopp te så min hals inte gör så ont.

Ha en bra dag pumpkins!

XOXO Michaela

Idol

Såg nyss på Idol och jag har hittat min favorit. Ni som känner mig kan säkert gissa vem det är - Mattias som sjöng So sick! Han var ju hur snygg som helst (och sjöng såklart bra också!)!

Corinne & Friends

Glömde att berätta att jag var hos frisören igår! Det var hos CarinaCorinne & Friends (hon har bland annat fixat hår i Melodifestivalen!) och jag kommer lätt gå tillbaka dit. När hon tvättade håret fick jag hårbottenmassage och då höll jag på att somna! Det blev inte att jag klippte av så mycket, toppade, klippte upp och tunnade ut! Kände mig drop dead-gorgeous när jag gick ut ur salongen med välfönat hår som doftade underbart, haha! Älskar verkligen att gå till frisören!

XOXO Michaela

Ont i halsen!

Jag har så jäkla ont i halsen, och trots det sitter jag här och sjunger sjukt mycket. Inte så bra! Men låten är i alla fall bra, den heter Just Stand Up och är någon välgörenhetslåt mot cancer tror jag, där jättemånga kvinnliga artister deltar!


Idag var det dans i skolan igen med Laila. Så jäkla kul, skulle kunna dansa hela dagarna! Synd bara att alla är så ojämna, vissa har dansat en del innan och andra har aldrig dansat. Detta gör att det tar mycket längre tid att gå igenom allt.

På hålan satt jag, Johanna, Sarah och Linn i bibblan och gjorde klart rättskunskapen. Sedan var det matte och då jobbade jag och Johanna på bra! När vi sedan skulle hem var det ganska många som skulle det. Tror dom, trots att det fanns två bussar, fick sätta in en extra. Jag fick tack och lov sittplats för det hade inte gått in en enda människa till i bussen!

Nu ska jag sjunga lite till och sedan läsa Veckorevyn och Glamour som kom idag!

XOXO Michaela

Sötaste kändisbebisen!

Jag har fått en ny favoritkändisbebis! Det är Halle Berrys dotter Nahla som är så söt att jag nästan får hål i tänderna! Se bara på denna underbara lilla skapelse!

  

XOXO Michaela

DAAAAAAAANS!!!

Sitter här och äter brieost med jordnötter, love it, och tänker på alla mina lovers ute i världen (jag har en del, det ska ni veta!)!

Idag var det dans i skolan - så sjuuuuukt kul, längtar som attans till torsdag! Läraren heter Laila och var superhärlig. Älskar henne redan! Och som grädde på moset träffade jag supersöta Anna (min andra danstränare) idag också! Annars idag var skolan rätt seg, hade svenska och rättskunskap. Men jag såg en speciell person och jag blev helt weird!? Men det kommer för alltid att vara min och Johannas HEMLIGHET!!!

Imorgon kommer äntligen One Tree Hill och Gossip Girl igen så det blir till att se på det och The Hills.

XOXO Michaela

RSS 2.0