Mina underbara skor!

Eftersom jag har fått en önskan om att lägga in bilder på mina nya skor kommer här två bilder!

  

XOXO Michaela


SKOR!

Både igår och idag har jag tagit det väldigt lugnt, har umgåtts med mina två småsystrar. Har hunnit med två rundor inne i stan, köpte ett par SJUKT snygga skor igår (är nästan kär i dem). Träffade Sarah också. Hon var ju inte lite brun!

Igår var vi på pizzerian och käkade och idag var vi på Åhlens och åt tacobuffé! Imorgon händer det nog inte heller så mycket, men på onsdag ska jag till optikern och på kvällen på HBK-matchen, och på torsdag ska jag till min kusin.

XOXO Michaela


Alla som dansar med mig!

Kursen ligger nu ute på Folkuniversitetets hemsida, problemet är dock att det inte står om vi ska ha Anna som tränare - det står inget namn alls. Men jag ska ringa dit imorgon om jag hinner så jag skriver vad de sa då!

Grattis Kristi!

Idag fyllar en av världens bästa människor 17 år - GRATTIS KRISTI!!! Älskar dig mer än allt på denna jord!

Dödsstraff till våldtäkter mot barn?

Läste nyss en artikel på aftonbladet.se att Barack Obama och John McCain (presidentkandidater i USA) är för dödsstraff gällande barnvåldtäkter. Däremot gick förslaget inte igenom i USA:s högsta domstol. Detta har gjort att Obama och McCain har reagerat och Obama har sagt följande: "Jag tycker att våldtäkt av ett litet barn, sex eller åtta år, är ett avskyvärt brott och om en delstat fattar ett beslut om att dödsstraffet åtmintone delvis - under strikta och väldefinierade förhållanden - går att applicera, strider det inte mot konstitutionen". Jag är vanligtvis inte för dödsstraff men jag håller med honom, för en våldtäkt mot ett litet barn är så jäkla fruktansvärt. Barnet är helt oskyldigt och får vara med om en traumatisk händelse som kan ge men för livet. Jag kan ju tyvär ritne ändra beslutet men jag reagerar och blir berörd av att både McCain och Obama visar att de är för dödsstarff gällande barnvåldtäkter!

Ledig!

Då har jag jobbat klart för den här veckan, så nu är det tre veckor utan jobb innan det är dags igen!

Idag har jag varit riktigt trött, vi åkte hemifrån vid sju och sedan jobbade jag till fyra. Men det är ganska kul att jobba - det är roliga människor och jag har kul varje dag (särskilt mina och Anders alla Chippenhistorier)!!!

När jag kom hem blev det till att fixa fast lösnaglarna =), kolla på TV och sedan ta en liten tupplur. Jag brukade alltid reta mamma för att hon somnade efter jobbet och nu är jag där själv. Förlåt mamma!!!

Imorgon ska jag in till stan och nu ska jag se på fotboll. Hoppas Ryssland vinner!

XOXO Michaela

Jag blir så jäkla trött...

Kom nyss hem från min hudläkare, skulle kolla hur det har gått med min psoriasis i hårbottnen. Sjukdomen blir man aldrig av med, men man kan ha perioder där man inte känner av någonting alls. Jag däremot kommer antagligen ha problem hela livet och kommer alltid få behandla det. Sjukt tråkigt och jobbig, men sånt är livet!

Annars idag har jag jobbat, det var riktigt mycket att göra så jag är jättetrött! Det blir jobb fram till torsdag så jag kommer nog inte uppdatera bloggen så jättemycket!

Ikväll blir det Paradise Hotel klockan 21:50 på TV400 tillsammans med glass!!!

Förresten såg jag bilder på Chippen och hans tjej, Oksana, på "kärlekssemsester". Om det ändå vore jag *funderar*...




XOXO Michaela

Söndag

Är inte söndagar jäkligt tråkiga? Man bara går och väntar på att det ska bli kväll så att man kan gå och lägga sig! Det värsta är ju att jag måste upp TIDIGT imorgon (6:30 närmare bestämt) för jag ska jobba! Så måndag till torsdag är jag busy och kan inte göra något! Måste bara försöka hinna med att träffa Sarah snart också! Hon har kommit hem från Kroatien är antagligen bruuuuuun!


Idag har jag träffat lite släktingar, var och fikade med dem för att fira Elin. Efter det har jag inte gjort någonting - eller jo, kollat på TV! Nu blir det snart fotboll (Spanien-Italien) och sedan sovdags!

XOXO Michaela


Grattis ELIN!

Grattis till lillasyster Elin som fyller 14 år idag!!!


BTW - Ryssland gick vidare igår! YEY!

XOXO Michaela

Turkiet vidare i EM!

Kollade lite på fotbollsmatchen igår och Turkiet gick vidare i EM! Tycker deras numemr 14 - Arda - var riktigt bra!!!

Annars igår gjorde jag faktiskt inte så mycket, tycker att midsommar är en sjukt överskattad helg och har inte brytt mig och att fira den.

Idag ska jag bara ta det lugnt. Imorgon fyller min lillasyster Elin 14 år så vi ska fira henen lite och på måndag blir det jobb igen!

XOXO Michaela

Portugal

Igår åkte Sverige ut ur EM och nu har även Portugal gjort det. Riktigt tråkigt, eftersom Sverige (såklart) är mitt favoritlag och sedan Portugal. Nu får jag väl heja på mitt tredje favvolag vilket är Spanien - hoppas ni vinner hela skiten, det finns ju inga andra roliga lag kvar!!!

Längtar till den 6 sep - då är det Sveriges första match i VM-kvalet (Chippen <3). VM inträffar 2010 i Sydafrika och svennarnas första match är mot Albanien! De andra matchtiderna hittar ni här!

XOXO Michaela


Glasögonorm!

Först och främst: svar till Emma! Jag har bara provat kokosdoften på Body Butter, men tycker jättebra om den jag har så jag har inte vågat prova någon annan :D Och det är jättebra att du ringer och jagar dem, ska försöka hinna med det i veckan, men jag ska jobba så vi får se!!!

Nu kommer bilderna på mig och mina två alternativ till glasögon. Jag har i och för sig redan valt vilka jag ska ha, men ni kan ju säga vilka ni tycker är finast! Jag är ledsen att det sitter en liten prislapp på dem, men jag har ju bara lånat brillorna!
  
  

Bilderna till vänster visar ett par vanliga svarta bågar och bilderna till höger är ett par svarta bågar med röd ram och strass på sidorna!

Ha en superduperkul midsommar!

Röda naglar

Det var meningen att jag skulle hem till min lilla kusin idag, men så blev det inte. Hans mamma var sjuk, så det blir om två veckor istället. Dagen spenderade jag ändå i stan - köpte busskort, nagellack, presenter och LÖSNAGLAR!!! De ska på om exakt en vecka, för då har jag jobbat klart veckan och ska inte jobba förrän vecka 30! Jag kommer se fabulous ut, bara så ni vet!

Var och kollade på glasögon också, lånade hem tre par men två av dem är nästan identiska, lägger ut bilder sedan! Just nu väntar jag på att mina naglar ska torka, har målat dem röda!!! Sedan blir det nog mat och kanske fotboll!

Ha en trevlig midsommar,

XOXO Michaela


Jäkla hår!

Detta är ett riktigt lyxproblem, jag vet, men jag blir så irriterade på mitt hår! Jag vill jättegärna ha längre, men nu växer det nästan för snabbt! Jag slingade det för mindre än en månad sedan och nu har håret redan växt ut en centimeter. Några kommer säkert tycka jag är töntig, för jag vet att det finns många som skulle vilja ha det "problemet", men just nu vill jag inte att utväxten ska synas så snabbt, för då "måste" jag köpa ny färg.

XOXO Michaela

Riktigt tråkigt!

Nu är matchen mellan Sverige och Ryssland slut och det blev tyvärr förlust för oss! Jag tycker ändå Sverige spelade bättre i andra halvlek men det var väldigt rörigt och Ryssland spelade helt enkelt bättre. Vi får trösta oss med att vi antagligen hade åkt ut i nästa match (som skulle varit mot Holland) om vi gått vidare idag.

Nästa gång vi får se landslaget (och älskade Chippen!) är den 6 sep tror jag, för då är det VM-kval!

XOXO Michaela

Halvtid

Nu är det halvtid i fotbollen och första halvleken såg ju inte så bra ut! Det var först de sista tio minuterna Sverige hade ett par chanser men annars ägde tyvärr Ryssland spelet. Hoppas bara nu att de förbättrar sitt spel ännu bättre och gör minst ett mål, annars kan vi hälsa hem!

XOXO Michaela

3 timmar kvar!

Nu är det bara tre timmar kvar innan avsparken mellan Sverige och Ryssland går av stapeln!

Body Butter

Jag tänkte tipsa er om två olika Body Butter, nu i sommartider då det är viktigt att återfukta huden! Det ena är från Greenland och är ett mango-body butter som är till normal och torr hud. Det luktar jättegott och återfuktar verkligen huden. Kroppssmöret innehåller bland annat kakaosmör, olivfruktolja och mangoextrakt. Priset ligger på 109;- på eleven.se, men jag vet att det finns att köpa på Maxi i Halmstad också!


Det andra är Shea Body Butter från The Body Shop anpassat för väldigt torr hud. Det är svårt att beskriva doften, men det funkar superbra! Innehåller bland annat sheasmör, kakaosmör, babassuolja och bivax. Priset är 165;- och det finns att köpa i alla Body Shop-butiker i världen! Alla Body Shops produkter är ju som ni säkert vet inte testade på djur så det är ju en jättebra anledning till att köpa det!


XOXO Michaela

Städlåtar!

Nu har jag städat i nästan två och en halv timme - duktigt va? Och snäll som jag är ska ni få, före- och efterbilder, mina bästa städlåtar samt en bild på mig hur jag ser ut när jag städar (känn er speciella, för det är inte många som får se det)!

Mina bästa städlåtar:
- Sunblock - Baby, baby
- Sunblock - I'll be ready
- Destiny's Child - Survivor
- Rihanna - Disturbia
- The Veronicas - 4ever
- Maroon 5 & Rihanna - If I never see your face again
- Nicole Scherzinger - Whatever U like
- Pussycat Dolls - When I grow up

Mitt rum före städningen:
     

Mitt rum efter städningen:
     

Jag:

Missa för guds skull inte fotbollen ikväll,

XOXO Michaela

Städning+FOTBOLL!!!

Hej kära läsare! Veckan hittills har varit ganska händelselös, men idag och imorgon ska det förhoppningsvis hända desto mer. Idag ska jag faktiskt städa mitt rum, mamma kommer bli chockad när hon kommer hem! Ska sätta mp3-lurarna i öronen och sjunga och dansa samtidigt som jag städer (mina syskon kommer bli överlycckliga, eller inte!). Sedan ikväll är det kvällen jag längtat efter sedan i lördags - Sverige ska spela mot Ryssland och jag hoppas (och tror) att vi vinner!

Imorgon blir det staden med syster. Ska köpa lite olika grejer, samt låna hem glasögon. Använder ju vanligtvis linser och har ett par glasögon, men de är jättegamla så nu ska det bli ett par nya! Kommer lägga in bilder imorgon så får ni säga vilka ni tycker är snyggast! Efter stan blir det hem till lilla kusin-vitamin - Eric!

Ha en underbar dag, kommer förhoppningsvis blogga senare och säga hur städningen gick!

XOXO Michaela


Italien-Frankrike

Kollar på fotbollsmatchen mellan Italien och Frankrike. Den har varit helt okej hittills, bland annat skador, utvisning och en straff!

Vem hejar ni på?

BTW - längtar så jäkla mycket till Sverige-Ryssland imorgon!!! Det blir till att ladda heeela dagen!

Paradise Hotel

Är det någon som kommer ihåg dokusåpan Paradise Hotel med bland annat Olinda? Jag gör i alla fall det och var nästan besatt (det blir jag i och för sig i nästan alla dokusåpor) och idag fick jag glädjande nyheter: De ska visa repriser av Paradise med start på måndag. Kanalen är TV400, tiden är 21:50 på måndagar-torsdagar. Fredagar startar det kl. 20:00 med veckans avsnitt samt ett nytt och lördagar och söndagar är det repris av alla veckans fem avsnitt.

Dessutom kan jag avslöja att Christian "Chippen" Wilhelmssons flickvän Oksana Andersson är med, dock inte från början.

XOXO Michaela

Uttråkad!

Om man inte har något att göra så får man roa sig på egen hand, så jag snodde den här från älsklings-carros bilddagbok!

1. har du rökt? absolut inte!!
2. har du snusat? aldrig!
3. har du vart full? faktiskt inte =)
4. har du leget i sängen brevid en kille? ja
5. har du blivit dumpad? nej
6. har du blivit slagen allvarligt? nopp
7. tar du droger? skulle aldrig få för mig
8. har du strulat med en tjej? halvt!
9. har du pussat en tjej? japp
10. hatar du någon? ja
11. älskar du någon? många
12. har några av dina vänner svikit dig? aa, några =(
13. har du ljugit för nån? jaa
14. har du legat brevid en tjej i sängen? yes
15. hatar du dig själv? nej
16. gillar du orange? jaa!
17. har du haft oskyddat sex? nej
18. har du nån sjukdom? psoriasis
19. har du skämt ut dej för nån du gillar? säkert någon gång
20. har du en gris? eh - nej!
21. äger du en plattång? absolut
22. har du en bror? nej
23. har du sjukt bra humor? JAAA!!
24. är du brunett ? inte nu, har varit och ska bli till hösten!
25. gillar du att stå i duschen flera timmar? nej
26. tycker du om hästar? älskar hästar!!
27. har du en hund? nej, har haft
28. har du skilda föräldrar? japp
29. har du gått på simmskola? för länge sedan
30. har du sagt bög till en kille? tror inte det
31. har du sagt fitta till en tjej? nej, tror inte det heller
32. har du fuskat? jaa
33. har du en teve på dit rum? yes
34. har du lunar? nej, tog bort den för några veckor sedan
35. har du MSN? absolut!
36. gillar du att festa? jaaaa!
37. har du bruna ögon? nej, men vill ha!
38. gillar du att fota ? nja, ibland
39. har du sett dig själv brinna? nej?!
40. hjälper du dina vänner? alltid, om de behöver det!
41. gillar du tacos? jaa!
42. tycker du att du är söt? inte just nu, men ibland
43. har du dansat? självklart - älskar det!
44. har du spelat fotboll? ja, ett halvår för lääänge sedan!
45. äger du en lacoste tröja? ja, två thai-kopior!
46. kan du stå framför spegelen i timmar om du bara får? nej
47. har du ätit sniglar? never!
48. äger du en locktång? jaa!
49. gillar du att tugga tuggummi? jepp
50. borstar du tänderna varje morron och kväll? ljaa
51. gillar du kläder? aa, fast inte mer än skor!
52. hatar du falska vänner? ja!
53. gillar du räkna matte? nej
54. Är Darin snygg? absolut inte!!!
55: har du gråtit inför en vän? ja
56. kan du sjunga? kan sjunga men kanske inte alltid så bra!!
57. har du sett nån dö? nej
58. säger du va du vill? ibland
59. är du kort? nej
60. brukar du vara ärlig? nästan alltid
61. är du längre än 1.70? japp
62. är du kortare än 1.60? nej
63. älskar du sommaren? absolut!!
64. älskar du vintern? bara julen
65. har du mer än 6 par skor? JAA!!
66. brukar du sjunga när du är i duschen? aa (A)
67. har du hoppat ut ifrån ett fönster? japp
68. har du mer än 3 par mjukisbyxor? ja
69. gillar du att städa? hatar att städa
70. gillar du att sova länge? ja!!
71. har du vart med om en olycka? aa
72. är du förvirrad? ibland, oftast inte
73. har du mer än 6 par byxor? ja
74. har du förlorat en vän? nej
75. gillar du att shoppa? jaa!
76. har du vatt i paris? nej
77. gillar du spindlar? usch - neej!
78. klarar du dig själv? ja
79. har du lagat mat? ja
80. är du klantig? ibland
81. har du foppatoffler? nej och skulle aldrig köpa det!!
82. har du mer än 20 låtar på din data? jaa, lätt!
83. sminkar du dig innan skolan? oftast
84. har du träffat en kändis? jaa - charlotte perrelli, pernilla wahlgren och nina inhammar och kim kärnfalk (de i friends) xD
85. har du mer än 7 par nagelack? japp
86. har du busringt? ja
87. har du skällt på din bror? äger ingen sådan
88. har du en vän som skiter i dig? har haft
89. har du velat göra saker men vågar inte? japp
90. sover du med nått gosedjur? ibland, haha
91. har du åkt nånstans utan att du får? kommer inte ihåg
92. vill du bara bort ibland? ja
93. har du tältat? ja, för länge sedan när jag vågade!!
94. har du brännt dig? jaa
95. har du lekt med levandeljus? japp!
96. har du en katt? nej, har haft två
97. skäms du ibland? jaa
98. bor du i skåne? nej
99. brukar du va på festivaler? bara rix fm!! hahaha  
100. gillar du läsk? nej
101. Vad är ditt mobilnummer? det är något som bara mina manliga älskare får!! xD


Ny layout!

Nu har jag gjort en ny layout till bloggen! Hade en sommarheader innan, men jag tycker inte det är så somrigt ute så den passade inte! Istället fick det bli den här svarta och rosa saken!

XOXO Michaela


Veckorevyns kampanj mot våldtäkter

Veckorevyn håller på med en kampanj som är mot våldtäkter. Kampanjens syfte är att:
- "Alla våldtäkter ska, där det faktiskt är möjligt, undergå en ordentlig polisundersökning."
- "Faktorer hos kvinnan, såsom påverkan av alkohol, klädval, beteende eller tid från våldtäkt till anmälan, gör henne inte mindre värd att få en ordentlig polisutredning."

Gå in på VECKOREVYN NU för att skriva på listan och därmed visa ditt stöd för kvinnor som blivit utsatta för våldtäkter!


Grattis till Turkiet

Ett stort grattis till Turkiet som gjorde en riktig kanonmatch! Det stod 2-0 till Tjeckien men det lyckades turkarna vända till 3-2 och gick därmed vidare till kvartsfinal! Något jag dock störde mig på riktigt mycket var i i sista minuterna, Turkiet leder då, och Turkiets målvakt knuffar en tjeckisk spelare. Självklart blir han utvisad, och jag tycker han var riktigt trög som gjorde det när det knappt var någon tid kvar!!! Men åter igen - grattis till Turkiet!

XOXO Michaela

Svensk sommar

Är inte den svenska sommaren helt underbar? Det regnar, haglar, åskar och blixtrar. Jippi! Jag hoppas verkligen denna veckan blir fin, för jag är ledig. Men jag kan nästan sätta allt på att det blir dåligt nu och fint nästa igen (bara för att jag ska jobba).

Nu sitter jag och kollar på fotboll - Turkiet-Tjeckien. Hejar inte på någon men det har hittills varit en ganska bra match!

I morse vaknade jag klockan sex och kunde inte somna om. Satte mig vid datorn och åt frukost vid halv nio. Sedan var jag så jäkla trött så vid nio somnade jag igen och sov till halv tolv - SKÖÖÖNT!!! Det har varit en riktig slöedag idag, trots att mormor, morfar, farmor och farfar var här för att fira Hans och Elin.

Imorgon blir det antagligen stan - ska kolla på läppglans, fotbollströja och glasögon!

XOXO Michaela

Tråkigt

Såg nyss på matchen mellan Sverige och Spanien. Jag tycker det var en riktigt bra match, Spanien gjorde ett mål och sedan gör vår kung, Zlatan, ett mål. I 92:a minuten var det en solklar frispark till Sveriges fördel som dock inte blev avblåst och Spanien gjorde då ett mål. Riktigt tråkigt tycker jag, men det finns inget att göra. Det är bara till att ta nya tag på onsdag när vi spelar mot Ryssland och hoppas på det bästa. Dessutom får vi hoppas att Ryssland-Grekland spelar oavgjort då de båda har noll poäng från tidigare matcher!


XOXO Michaela 

Ledig!

Idag har jag jobbat klart för denna veckan och ska nu vara ledig i en vecka innan det är dags för arbete igen! Dagen har varit ganska rolig, Hans fyller år så grattis till dig!!!

Jag har faktiskt inte gjort så mycket dag på grund av att jag har varit så trött. Men det blev en dusch, ansiktsmask, fixa naglarna och fötterna (tittade på film under tiden - Chicago, och den var bra) Jag har till och med precis fönat håret och plattat det som behövdes, så nu är jag fräsch inför helgen! Ska nog snart gå till sängs för jag är så jäkla trött. Måste ju ladda inför imorgon också: Sverige-Spanien! Har längtat efter den matchen sedan i onsdags morse. Tror dock att det blir vinst för Spanien men vi får helt enkelt hålla tummarna!

Förresten - är det någon som har Veckorevyn nummer 21, 2007? Jag lånade nämligen ut den till min syster och hon har slängt den. Skulle i alla fall gärna vilja ha den, så säg till om ni äger den!

Så ser den ut!


Ha en superduper helg och godnatt,

XOXO Michaela


Snart helg!

Då var det torsdag och jag har bara en dag kvar att jobba denna veckan! Nästa vecka är jag ledig och sedan ska jag jobba en vecka till!

Det känns riktigt bra faktiskt, kommer vara skitglad när lönen kommer in på mitt konto runt den 25:e juli!!!

Har egentligen inte så mycket att berätta om, men jag ska passa på att önska Sarah en rolig resa till Kroatien! Dessutom ett stort grattis till Sverige som vann matchen mot Grekland i tisdags. Synd bara att min babe, Christian "Chippen" Wilhelmsson blev skadad och inte kommer kunna spela på ett tag. Men jag får i alla fall önska dem ett stort lycka till på lördag då de ska spela mot Spanien.


XOXO Michaela

Jobb

Nu var det nästan en vecka sedan jag bloggade och sanningen är att jag har varit väldigt upptagen! Syster har varit hemma, jag har varit på dop, solat, träffat släktingar, kollat på fotboll och mycket mer!

Idag var det min första dag på jobbet. Det var inte världens roligaste, men inte jättetråkigt heller. Men jag får ju pengar för det så det är bara att fortsätta! Har i alla fall lite ont i ryggen nu men jag hoppas den vänjer sig!

Annars i helgen har jag som sagt gjort väldigt mycket, och jag ska jobba från 8 till 16:30 alla vardagar denna veckan, så om jag inte hinner blogga är det därför!

XOXO Michaela

Sista skoldagen

Nu sitter jag klar för att snart bege mig till skolan, den sista skoldagen innan lovet!!! Det ser inte ut att hända så mycket för min del idag, men lite solande kanske?!

I morgon är det skolavslutning och på onsdag kommer syster yster hem! Nästa vecka blir det antagligen jobb, och jobb betyder PENGAR!!!!!

Ha en bra dag i solskenet,

XOXO Michaela

Värme

Dagen har varit jättebra, det är (för) varmt ute och solen skiner! Åkte in till stan, men först inom skolan för att prata betyg med Jenny. Såklart var hon inte på sitt rum när jag kom så jag sket i det, får prata med henne imorgon! I stan köpte jag först en hallonisté (!!!) och jag träffade både Anna och ALEX!!!!! Äntrligen, Sarah har träffat honom två gånger redan och nu har jag också gjort det! Gick lite i affärer innan jag stack till Elins skola. Vi cyklade direkt hem och det var det jobbigaste jag gjort på länge! Fy f***n vad varmt, höll på att dö av törst och svett! Men jag kom hem!

När jag kom hem kollade jag först lite på TV, sedan låg jag och solade och nu sitter jag här! Ska nog äta snart, bara mamma kommer hem någon gång!

På onsdag är det äntligen skolavslutning och på lördag ska jag på dop till min lille kusn, Eric!

XOXO Michaela


Balen!

Idag har det varit ganska lugnt, i alla fall fram till halv 4. Jag har övningskört lite och det gick jättebra! Sedan vid tre körde mamma mig till Sarah och vi cyklade till Tylösand för att titta på balen. Alla var jättefina, synd bara att det tog en sådan himla tid. Jag och Sarah var där från halv 4 till 6 och vi fick färg (!) och dessutom värk i fötter och rygg!

Imorgon är det ledigt, men det blir ändå en runda inom skolan för mig för att prata betyg med Jenny. Efter det ska jag skynda mig in till stan för att köpa hallonisté!!!!!!!

På onsdag är det skolavslutning och sedan LOOOOOOV!!!

XOXO Michaela

RSS 2.0