Dagen

Jag är nyss hemkommen från HBK-matchen som vi vann! Tror Marcus Olsson kände på sig att jag var där och att jag fyllde år för han gjorde världens bästa passning så det blev mål!

Mormor och morfar och farmor och farfar var här tidigare och sedan stack jag och Elin in till stan. Där träffade lite släktingar från pappas sida. Jag har fått en massa pengar eftersom jag inte önskade mig något, men fick presentkort på Gina Tricot, blev bjuden på HBK och fick ett par örhängen också! Pengarna ska gå till en laptop!!!

Imorgon är det första dansen i skolan och jag lääängtar! Hoppas alla haft en bra helg, det har jag!

XOXO Michaela

Happy birthday to me!!!

Idag är det min födesedag, så det kommer inga uppdateringar under dagen, kanske ikväll!

Ser fram emot morgondagen - då ska vi ha dans i skolan, och onsdag - ska klippa mig!!!

XOXO Michaela

Göteborg!

Gårdagen var den sämsta dagen på länge. När jag skulle gå till bussen upptäckte jag att mina solglasögon hade gått sönder. Sedan på eftermiddagen var jag och Sarah i stan och då gick jag in i en skruv eller något och rev upp armen och min nya tröja gick sönder. Sedan igår kväll var jag sjukt nere och ville bara gå och sova resten av livet. Grät och var allmänt knäpp! Ni som vill veta får fråga mig personligen för jag orkar inte berätta det på annat vis. Ville som sagt sova men mamma och Hans bestämde sig för att ta hem några kompisar efter bröllopet de var på. Detta gjorde att jag, som försökte somna vid elvatiden, somnade vid halv två. Det enda positiva med dagen var att min älskade storasyster, Louise, kom hem! Hon ska vara här i Halmstad tills imorgon.

Idag var jag och Elin i Göteborg. Vaknade vid halv åtta för att vi skulle hinna med tåget. Det var jätteroligt, tack syster! Jag fick köpt en del grejer faktiskt! Två sjalar, ett par byxor, två kortärmade kavajer, en kofta, en tröja, en parfym, en mascara, läppglans, rougeborste, nagelfil... Tror det var allt!


Imorgon är det inte vilken dag som helst, utan min födelsedag! Så jag föväntar mig en massa presenter från er, haha! Blir till att fira med släkt från både mammas och pappas sida, samt kolla på HBK-matchen om det är fint väder!


XOXO Michaela

SPL07B

Min extremt underbara klass har startat en blogg http://splnollsjub.blogg.se/. Den är verkligen helt fantastisk så kolla genast in den!

Idag var det skolfotodags i skolan (temat var att vi inte hade något tema och texten blev "Vi är för snygga för ett tema"). Vi fick alltså vara på skolan 09:05 när vi egentligen började 13:05. Hålan spenderade jag och Sarah i stan (vi stötte på snyggaste spelaren i HBK, Marcus Olsson - my love), träffade på Carro, Josefin, Jimmy och Kristoffer! Det blev  lite grejer inköpta för min del - tre mappar, en tröja och ett par jeans (som kostade 1400 kronor från början men jag köpte dem för 300!).

Sedan var det matte och sist idrott - lite olika former av fotboll. Skitroligt faktiskt!

Nu är det dags för mig att ta en snabbdusch och sedan kolla på Paradise Hotel.

XOXO Michaela


Back to reality

Idag var det verkligen back to reality - spanskan började! Jag ska, tillsammans med Sarah, Johanna och Carro stå ut med detta i TVÅ terminer! Verkligen tur att vi har varandra.

Ananrs har dagen, förutom spanskan då, varit bra. Vi började med matte B och det varkar krångligt men vi har Lotta och hon är ganska bra på att förklara. Vi hade också vår första svenskalektion idag och vår lärare heter Miriam. Hon verkar sjukt bra, väldigt snäll men också lagom sträng.

Efter skolan var jag tvungen att åka inom stan. Träffade Elin och Amanda där. Jag som inte verkar ha någon hjärna köpte kollegieblock igår och betalade snällt. Sedan i morse när jag skulle öppna och skriva ser jag att jag hade köpt rutigt. Jag brydde mig ju inte om att kolla vad det stod på förpackningen så jag fick köpa nya idag.

Imorgon har vi åter spanska... Får se om jag överlever!

XOXO Michaela

Nails!

Idag var det skolan, såklart, svenska och rättskunskap. Vi ska få gå på rättegång den 16 september - YEY! På svenskan satt jag med min pumpkin, Johanna, och vi har nu upptäckt att Que från Making the Band är snyyyygg!! Men jag såg honom först (LOVE HIM) och det betyder att han är min (han har i och för sig tjej, men skit samma), haha!!!


Efter skolan åkte jag och Elin till Eurostop - köpte kollegieblock, en tröja, nagellack, skyddslack, nagelolja och nagelbandscreme.

Nu ska jag gå upp och fixa lite innan Paradise Hotel,

XOXO Michaela

Ny layout!

Har precis lagt lagt ut en ny layout, hoppas ni gillar den! Som några av er säkert har märkt så spelas det en låt varje gång ni går in på bloggen. Det är Danity Kane med Damaged.

Igår blev det en lugn dag för mig, var och handlade lite snabbt bara. Annars gjorde jag inte mycket alls!

Idag ska jag också ta det lugnt - krypa ner i min säng om en stund. Tog fram mitt duntäcke igår - så himla mysigt. Problemet var bara att det var ganska varmt i mitt rum, men det löste jag genom att öppna fönstret! Ska se på ett gammalt avsnitt av Making the Band senare (klockan 16:00 på MTV för er som vill se!).

Ha en trevlig söndag (är inte söndagar tråkiga förresten?)!

XOXO Michaela

Life of Celebrities

Idag har jag haft fler besökare än vanligt och det är superkul!

Om ni gillar kändisskvaller så kolla gärna in min andra blogg - Life of Celebrities! Försöker uppdatera så ofta som möjligt, men ibland blir det mindre på grund att det inte händer några intressanta saker. Men håll ögonen öppna för det brukar komma minst ett inlägg om dagen!



XOXO Michaela


Jade från Top Model

Kommer ni ihåg Jade från Top Model - bitchen?

Så här såg hon ut innan:


Så här ser hon ut nu:

XOXO Michaela

Usain Bolt

Har någon lyckats missa undret Usain Bolt? Han har slagit världsrekord på 100 meter i årets OS (joggade i mål med uppknuten sko). Han har slagit världsrekord på 200 meter i årets OS. OCH han har nu varit med och slagit världsrekordet på 4x100 meter i årets OS tillsammans med tre andra jamaicaner. Sammanlagt har det slagits fem världsrekord i årets OS - Usain Bolt har slagit tre av dem.

Han är helt verkligen helt fantastisk!

     

XOXO Michaela

Skolan

Idag var det första dagen i skolan, också den dagen på terminen som det är lättast att vakna på för mig. Sedan går det bara utför, jag blir tröttare och tröttare för varje morgon som går. Eftersom jag går på Sannarpsgymnasiet så börjar vi med lektioner nästan direkt. Till exempel Sture och John Bauer har "lära-känna-varandra-grejer" och lite soft de första dagarna, men inte vi inte! Dagens lektioner var Ledarskap och Rättskunskap. Vi gjorde inte så mycket, men ämnena verkar intressanta! Dessutom kommer denna terminen bli en riktigt träningstermin för mig (tränar ju inte direkt ofta) - det blir dans två gånger i veckan i skolan, en på måndagkvällar och på det också idrott i skolan (snabbt uträknat cirka 6 timmar)!

Det var superkul att träffa alla underbaringar igen (Johannas nyslingade hår var jääääättefint!) och kul med två nya personer i klassen.

Ikväll blir det Paradise Hotel för min del och sedan säkert mer TV.

Förresten Sarah! Jag har uppdaterat min andra blogg (lifeofcelebrities.blogg.se) jättemycket idag. Särskilt inlägget om MTV's gala tog skitlång tid!

XOXO Michaela

Ta-hand-om-sig-själv-dag

Idag har det blivit en riktig "ta-hand-om-sig-själv-dag" för min del. Tog en lååååång dusch, rakade allt som behövde rakas. Efter det smörjde jag in hela mig nooooga och sedan kollade jag på Making the band (hittade avsnittet!!!) samtidigt som jag målade naglarna. Sist men defenitivt inte minst fönade jag håret!

Dessutom spelades OS-finalen i fotboll på damernas sida idag, Brasilien mot USA. Tyvärr vann USA med 1-0 i förlägningen och det var tråkigt att se mitt favoritlag förlora. Det värsta var nog att några blev så ledsna - de grät, grät och grät. Men grattis till USA i alla fall.

Imorgon ska jag träffa mina babies igen på grund av att skolan börjar. Har saknat dem riktigt mycket, särskilt senaste veckan. Det värsta med att skolan börjar är dock att jag och mina spanskakompisar ska ha Ulla igen! Men vi har ju varandra som tur är!

Måste bara passa på att rekommendera gruppen Danity Kane - älskar deras musik, särskilt senaste skivan. Sök på dem på YouTube, lägger upp senaste singeln med Missy Elliot!

 

XOXO Michaela

Vaniljdofter är det bästa som finns!

Nu har jag precis blivit klar med matlagning, diskning, städning och jag har till och med skruvat upp min telefon! Och som grädde på moset (pricken över i:et, spiken i kistan osv) har jag tänt ELVA vaniljljus i mitt rum! Så när fotbollen börjar om en halvtimme ska jag bara mysa och njuta av Chippen!


I eftermiddags kollade jag lite på OS, bland annat på Usain Bolt som slog världsrekord på 200 meter. Han är ju helt otrolig - för ett par dagar sedan tog han också världsrekord på 100 meter (och då joggade han i mål och hans ena skosnöre hade knutits upp).


Såg nyss en kommentar som Sarah skrivit - våra scheman för höstterminen har (ungefär ett sekel efter alla andras) lagts ut på internet och det ser nästan helt perfekt ut! Så det blev en perfekt avslutning på en helt okej dag!


XOXO Michaela

Hallonsorbet

Kom nyss hem från stan - fixade en grej med glasögonen och träffade pappa. Köpte också med mig hallonsorbet som jag sitter och äter nu samtidigt som jag kollar på Vänner. Joey ville ha något mer moget namn och Chandler lurade honom att han borde använda Josef Stalin (diktator i Ryssland i början av 1900-talet)! Låter kanske inte så kul men det var det - skrattade så jag höll på att dö!

Det belv inget Making the band för mig idag, avsnittet kommer ut på MTV på fredag!

XOXO Michaela

Argentina

Vad hos mormor och morfar idag och åt lunch samt kollade på OS. Jag blev bjuden på rotfruktsgratäng och korv (älskar det), glass och godis! Stefan Holm kom fyra i höjdhoppsfinalen, Johan Wissman gick vidare i 400 meter och Argentina gick vidare till finalen i herrarnas fotboll. Den matchen var bland det värsta jag sett - i slutet verkade det som om Brasilien inte kämpade för att få bollen i mål utan snarare försöka fälla så många argentinare som möjligt (vilket ledde till att två brassar blev utvisade inom loppet av fem minuter!). Och detta tycker jag trots att jag vanligtvis gillar Brasilien bättre.

Imorgon är det mer fotboll och då blir lilla jag glad - Sverige ska spela träningsmatch mot Frankrike. Detta betyder CHRISTIAN WILHELMSSON!!! Matchen visas på TV8 vid nio-tiden tror jag.


På fredag är det också fotboll - damerna ska spela OS-final och det är Brasilien (hoppas de vinner) och USA som slåss om OS-guldet.

  

För att göra min dag ännu bättre så började The Hills igår kväll i USA igen, så det blev en titt på det. Och ikväll börjar Making the Band i USA så det får jag titta på imorgon!

  

XOXO Michaela

Mormor och morfar

Skulle blogga igår kväll, men det funkade inte så försöker nu istälelt!

Igår skulle jag träffat Mikaela och Micaela men det blev ändrade planer. Istället blev det en runda i stan med Elin och sedan följde jag med till hennes skola eftersom de började igår. Själv börjar man på fredag! På eftermiddagen blev det glass (Ben & Jerry's) och film (Pretty Woman. Jag somnade som vanligt och missade halva filmen!

Idag ska jag hem till mormor och morfar och äta lunch. Blir väl en del OS-tittande också, Brasilien ska ju spela mot Argentina idag (herrarna i fotboll).

Hoppas ni får en underbar dag i regnet!

XOXO Michaela

Malmö

Bloggade aldrig igår när jag kom hem från Malmö men det var för att jag var så himla trött! Jag hade i alla fall kul - kollade på Arash på lördagkvällen. Det var sjukt mycket folk och alla kunde texterna förutom jag och Elin, haha!


Idag blir det stan med Mikaela och Micaela - vi gick i samma klass i lågstadiet och var tre med samma namn fast olika stavning!

XOXO Michaela 

Jaha =(

Ännu en gång blev vi besegrade av tyskarna. Jag pratar om kvartsfinalen i OS - svenska damlandslaget i fotboll blev besegrade av Tyskland ännu en gång (har blivit det sen typ 1656, nej men 2001 tror jag). Riktigt tråkigt, men tjejerna gjorde en superbra match innan förlängningen, särskilt Jessica Landström.

  

Imorgon åker jag till parkernas stad - Malmö. Ska hälsa på syrran och kolla läget på Malmöfestivalen. Jag ska försöka blogga om jag får låna Lollos laptop!


XOXO Michaela

PS. Har förresten läst ut Åse nu (av Denise Rudberg) och jag kan varmt rekommendera den!

Vakna!

Sitter och lyssnar på Vakna! med the Voice från i morse, ganska underhållande faktiskt!


Igår var jag, Elin och mamma på Sex and the city-filmen - den var så jäkla bra! Trots att den var 2,5 timmar kändes det inte så. Har ni inte sett filmen än borde ni verkligen se den så fort som möjligt, man behöver inte ha sett serien före!

Imorgon ska jag äntligen träffa Kristi och Hanna, har saknat er mina prinsessor!

XOXO Michaela

PALLA SNO ANDRAS INLÄGG!

För ett tag sedan skrev jag om Chippen och Oksana, ett ganska långt inlägg med bilderna från Café. Nu har jag upptäckt att en tjej, tänker inte säga hennes namn eller bloggadress för jag vill inte marknadsföra henne, men hon har i alla fall snott i princip hela inlägget och lagt in på sin blogg och skrivit under med sitt namn. Synd för henne att hon inte kommer på egna åsikter så hon istället måste sno mina!

XOXO Michaela


Sex and the City

Nu är matchen mellan Sverige och Kanada slut och den slutade 2-1 till oss! Det var riktigt spännande och Sverige är väl värda segern.

Ikväll blir det Sex and the City-filmen och innan dess ett par avsnitt av serien!


XOXO Michaela

Dans, dans, dans!

Igår anmälde jag mig till dansen som börjar snart, längtar!!! Och det bästa av allt - vi ska ha Anna som tränare igen! Från början var det inte säkert men nu är det bestämt och jag är överlycklig!


Om 45 minuter börjar Sveriges damer mot Kanada i fotboll och jag kommer sitta klistrad! Det kommer en liten rapport om hur det gick senare. Senare idag blir även startelvan till VM-kvalet (eller egentligen träningsmatchen inför kvalet) officiellt. Hoppas för mit liv att hippen kommer vara med!


XOXO Michaela 

Grattis älskade syster!

Idag fyller min älskade storasyster Louise 28 år! GRATTIS!!!


HBK, tjalalalala!

Kom nyss hem från HBK-matchen mot Helsingborg. Jag trodde verkligen inte att Halmstad skulle vinna men det blev 3-1 till oss! Dessutom spelade den Michael Görlitz - den nya tysken. Han var riktigt bra! Det var också kul att se landslagets egne Henke Larsson! Och för att inte glömma - landlagets förbundskapten Lars Lagerbäck var och kollade!

Imorgon blir det mer fotboll - Sveriges damer mot Kanada i OS. Synd bara att Josefine Öqvist är skadad. Det börjar i alla fall 13:45 på SVT1 för er som är intresserade!

XOXO Michaela

Muffins och fotboll

Nu ska jag snart åka ner till Örjans Vall, HBK spelar mot Helsingborg (vilket betyder HENKE LARSSON!). Annars idag har jag varit en runda i stan och sedan bakade jag och Lina muffins - choklad och äpple/kanel med crumble (typ smuldeg på toppen).

Jag skriver när jag kommer hem (vid 10) hur matchen gick - men jag förväntar inte mig någon vinst!

XOXO Michaela

Britney Spears

Har börjat lyssna på Britney Spears igen, denna underbara kvinna! Hoppas verkligen att hon kommer tillbaka och löser alla problem hon har!

Mina favoritlåtar med Brittan:

- Sometimes
- Toxic
- I'm not a girl, not yet a woman
- Radar
- Born to make you happy
- Everytime
- Where are you now
- Break the ice
- From the bottom
- Someday (I will understand)
- Don't let me be the last to know
- Girl in the mirror
- Och självklart Baby one more time och Oops! I did it again

     

     

     

XOXO Michaela

Seeeeeg dag!

Vaknade vid elva idag och sedan dess har jag inte gjort någonting i princip. Jag har ätit, suttit vid datorn och sovit. När man vaknar sent blir det ju ingen reda med mat - så frukosten åt jag vid halv tolv, lunchen vid fyra och middagen (tårta) åt jag vid sju. Däremellan hann jag sova två timmar! Det ska bli intressant att se om jag kan somna senare.

Det ska verkligen bli skönt att vara ledig imorgon, hade inte pallat jobba när jag är så här trött! Men en sorglig tanke slog mig tidigare - vad ska jag nu göra på dagarna? Visst, det är bara två veckor innan skolan börjar, men nu är jag ju van vid att ha folk att prata med och skratta med hela dagarna. Jag får väl hälsa på senare i år om jag skanar dem för mycket, haha!

Nu ska jag väl fortsätta se om jag kan hitta något intressant på datorn, annars blir det läsning - Åse av Denise Rudberg (som för övrigt är väääääärldens bästa författare!!!). Jag har tidigare läst O.S.A, Jenny S, Matilde och Vänninnan av henne också, har bara Storlek 37 kvar! Böckerna handlar om den svenska överklassen så om man gillar lyx, glamour och intriger så ska ni börja läsa böckerna genast!


XOXO Michaela

Kräftskivan

Som jag tidigare skrivit var det kräftskiva här hemma igår med Hans jobb. Det var riktigt trevligt och roligt! Synd bara att jag inte får träffa alla roliga människor nu, eftersom jag inte ska jobba mer. Det blev lite lekar - det är så jäkla kul att se folk som inte är helt spiknyktra försöka samarbeta utan att se något och inte heller pratam skrattade så jag höll på att dö!!! Under kvällen blev det mat - inga kräftor för mig, orkar inte skala dem - tårta, champagne och lite annat smått och gott!

Skulle egentligen träffat Kristi och Hanna idag, men på grund av det pissiga vädret och för att vi var så trötta blir det på torsdag istället!

XOXO Michaela

God Natt!

Klockan är runt tio över tre och kräftskivan är slut. Skriver mer imorgon, för nu ska jag sova! God Natt,

XOXO Michaela

Kräftskiva

Nu är påklädd, sminkad och klar!!! Och kräftskivan börjar inte förrän om TVÅ timmar! Får väl hitta på något att göra fram till dess.

    


Igår belv det lugnt, jobbade min sista dag och sedan blev det TV på kvällen. Såg Paradise Hotel och miss Oksana Andersson herself kom in. Hon verkar väldigt glamourös nu, men där var hon inte alls sådan! Hon var i alla fall väldigt söt, så knappa in TV400 16:35 om ni vill se henne (repris från igår)!

Idag blev det lunch med min pappa, fattar inte varför jag träffar honom så ofta, har ju inget att säga till honom. Men jag försöker intala mig att jag bara ska få det överstökat så det dröjer ett tag till nästa gång.

Jag hoppas INGEN missade svenska damlandslaget i fotboll idag i OS - de spelade mot Argentina och vann med 1-0. Matchen var riktigt spännande, och det var nära mål många gånger för våra tjejer!

Ha en underbar helg, det ska i alla fall jag! Ska träffa underbara Kristi imorgon - LÄNGTAR!

XOXO Michaela


Kladdkaka

Nu har jag jobbat min näst sista dag och det ska bli både skönt och ledsamt att sluta imorgon. Bara för att jag är så snäll (kommer inte vara snäll om datorerna i vårt hur fortsätter krångla så j***a mycket) så har jag gjort kladdkaka till alla för att jag inte kommer tillbaka (än på ett tag i alla fall).

I helgen är det kräftskiva med Hans jobb, som jag får vara med på!

För er som har missat det så är det ett himla tjat om Chippen och Oksana (Sveriges hetaste fotbollspar) nu, det har det i och för sig varit hela sommaren men särskilt senaste veckorna. Första grejen var att de "vek ut sig" i Café (modemagasin för män). Jag har själv sett bilderna och vika ut sig är lite överdrivet. Men anyway - den andra grejen är att Chippen nu har skrivit på för ett fotbollslag i Saudiarabien (han får hela 115 miljoner kronor!!!). Det är stora artiklar i både Aftonbladet och Expressen där det diskuteras och spekuleras i om hur deras liv kommer bli i det strikta och mansdominerade landet. Kvinnor måste till exempel bära burka offentligt och får varken köra bil eller gå på bio. Dessutom måste mannen, fadern eller brodern ge tillåtelse när kvinnan vill skaffa sig bland annat legitimation. Jag tycker själv att Chippen och Oksana är två snygga och härliga människor. Det är så himla underhållande att läsa om dem, så dessa händelser gör att det bara står mer! Men det kommer ändå till en punkt - han väljer väl själv var ha nska spela. Tidningarna påverkar det ju inte i alla fall. Dessutom har han nog funderat på vad som kommer hända nu när han har valt det laget. Så det kan faktiskt bli lite mycket ibland, till exempel nu!

Bjuder på bilderna (vissa liiiite töntiga) från Café - vad tycker ni, är det ett utvik?

  
  

Sista jobbveckan

Nu har jag inlett min sista jobbvecka, och det ska bli riktigt skönt att vara ledig ett tag!

På lördag är det kräftskiva med Hans jobb, på måndag ärdet fotboll (HBK-Helsingborg) och nästa lördag ska jag till Malmö. Snart är det också dags att börja skolan igen! Det ska bli sjukt kul att träffa älsklingarna igen!

Vill passa på att rekommendera en låt: Danity Kane feat. Missy Elliot - Bad Girl



XOXO Michaela

Stranden

Idag var det jobb från halv åtta till ett, fick sluta tidigare!!! Efter det var det raka vägen till stranden och var där till fem. Det var riktigt skönt, var kanske sista soldagen så jag fick ju passa på! Köpte en Ben & Jerry's Caramel Chew Chew på vägen hem - MUMS!


Imorgon blir det en runda till stan, ska träffa pappa.

Glöm inte rösta på Sveriges snyggaste blondiner och brunnetter på lifeofcelebrities.blogg.se!

XOXO Michaela 

RSS 2.0