Förändringens vecka

Då är det fredag och endast två dagar kvar innan det är måndag och skola igen. Visst ska det bli kul att träffa alla i min älskade klass igen, men annars kan det lika gärna kvitta! För min del är det ju psykologiprov på fredag - BLÄÄ!

Denna veckan har det hänt en del, jag har varit i stan måndag, tisdag, onsdag och fredag. Skulle ju träffa pappa i tisdags men det blev inte av på grund av honom... Var allmänt sur hela tisdagen, och onsdagen började inte heller så himla bra! Skulle klippa mig kl 10 men det hade blivit en dubbelbokning så jag fick klippa mig kl 11 istället. Men det blev bra till slut, så jag var glad!

Imorgon ska det bli lite släktmiddag, lite lamt men jag får väl försöka roa mig på något sätt!

Just det, har ni märkt att jag har ändrat layouten? Tycker faktiskt den blev riktigt bra!

XOXO Michaela

Påsklov och snö

Nu har jag hunnit vänja mig vid den svenska våren! Snö och skitkallt! I fredags hämtade jag och mamma min storasyster i Malmö för nu ska hon äntligen flytta hem till Sverige. 

I lördags träffade jag världens bästa S. Vi gick lite i stan och kollade i affärer. Det var trevligt, fick ju höra lite skvaller! 

Den kommande veckan kommer bli busy: 
Tisdag - Träffa pappa

Onsdag - Klippa mig och förhoppningsvis träffa E, J och S

Torsdag - Hem till mormor och morfar
Fredag - Träffa M
Men det är ju alltid kul att träffa vänner så det blir säkert bra!

Veckans födelsedagar:
Tisdag 25 mars - Marcia Cross, 46 år
Onsdag 26 mars - Keira Knightley, 23 år
Torsdag 27 mars - Caroline Winberg, 23 år
Lördag 29 mars - S, 17 år GRATTIS <3

Ha det nu så bra i snön

XOXO Michaela


I'm back!

Då är jag tillbaka i Sverige. Åkte från ett underbart väder på Gran Canaria och kommer hem till snö!!! Vad har hänt, fick världens chock! I alla fall så har jag haft det jättebra, men saknat mina älsklingar! En av de första sakerna jag fick reda på är att min lilla kusin föddes igår, det blev en liten pojke! Grattis Gustaf och Magdalena! (Bild kommer senare)

Och jag såg en bild på sjukt snygga Jennifer Lopez och hennes små tvillingar Max och Emme! Och jag såg att Halle Berry har fått en liten dotter också - gulligt!


justjared.com

Nu ska jag kolla lite på alla missade serier, men kolla bilddagboken.se för bilder från resan senare!

XOXO Michaela


 

Adjö

Nu sitter jag här hemma, en timme innan vi ska åka till flygplatsen. Började nästan lipa när jag sa hejdå till alla mina underbara tjejor!!! Älskar er en massa och saknar er redan!

Förresten, den jäkla Vecko Revyn har inte kommit än så jag har ingen tidning på flyget... =( Men jag får väl klara mig! Har ju trots allt min mp3!  Mamma tyckte tydligen det var askul att lura mig så hon sa att den inte hade kommit, men det hade den! Så nu behöver jag inte ha tråkigt på flygplanet! :D



Men men, som sagt - saknar er och lovar att tänka på mina spanskakompanjoner på måndag när ni har U! Hälsa henne INTE från mig! :D

XOXO Michaela

Sista inlägget...

Det här blir mitt sista inlägg innan jag åker till Gran Canaria. Det känns ju inte direkt hemskt att åka när det är storm och regn ute!! MEN jag kommer sakna er jättemycket!

Igår kollade jag på Top Model och jag bara undrar: Hur *piiip* tänkte de när de skulle göra en makeover på Saleisha?? Hon hade fint hår innan men nu ser det ut som någon jäkla hjälm.

    

Nu ska jag kolla runt lite på internet och sedan blir det skolan, en lektion idag bara!

Måste bara passa på att tacka K för att du finns. Älskar dig mer än något annat, tack för att du alltid ställer upp och lyssnar  när man behöver! <3 <3

XOXO Michaela

Kallt och varmt

Hej hopp gummisnopp!
Sitter i mitt rum och fryser jättemycket! Det är så sjukt KALLT och sitter är med en tjocktröja, men det hjälper inte... =(

Idag i skolan hade vi först spanska med G, U var på sjukhuset. På samhällen sedan gjorde vi inte så mycket, läste lite om Rädda Barnen som jag ska skriva om. Efter det hade vi matte och då gjorde jag prov. Det gick nog bra tror jag, det var ganska lätt så det kändes som att jag kunde allt. Sist hade vi engelska, som jag, S, J och E kom försent till bara för att vi tränade på vår engelska pjäs. Det var skitkul att visa upp den, kan det bli annat när vi har Hugh Hefners fru, Bill Gates fru och två dreglande äckel?! Haha! (By the way, jag var Hefs fru - Holly Dolly!)



Det blir i alla fall inget plugg idag, skönt, så jag ska bara ta det lugnt idag. Ska också fixa det sista inför imorgon, för då åker jag till VÄRMEN - Gran Canaria! Kommer sakna alla mina älsklingar, men ni får ha det så bra här hemma i Halmstad!
Ikväll ska jag se på Top Model och sedan SOVA tror jag! Lägger in en bild på Nicole Richies söta lilla prick - Harlow - också!


    

XOXO Michaela

Plugg plugg och åter plugg

Har suttit i två timmar och pluggat historia. Sjukt tråkigt, men det måste göras! Och det värsta är att jag har en spanskaöversättning kvar också att göra innan Gossip Girl börjar! Jag får väl ha det att se fram emot helt enkelt...

Promon för kvällens GG-avsnitt:


Imorgon första lektionen har jag spanska, inte så himla kul. Sedan är det samhällskunskap, matte (prov för min del) och engelska - då ska vi spela upp vår lilla pjäs!!! På kvällen blir det till att packa det sista och såklart se på Top Model på kvällen med älskade Tyra Banks! :D

Och (inte för att skryta) jag fick MVG på engelskan. Är jätteglad för jag tyckte det var svårt!

XOXO Michaela

Dagens/Veckans födelsedag(ar)

Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR att läsa om kändisar. Därför tänkte jag försöka att lägga in dagens födelsedag, eller ibland veckans födelsedagar! För att det ska bli lite kul ska jag såklart även lägga in mina sötnosars födelsedagar om ni nu råkar fylla år någon gång!


Veckans födelsedagar:
Måndag 3 mars - Jessica Biel, 26 år

Onsdag 5 mars - Eva Mendes, 34 år
Lördag 8 mars -  Freddie Prinze Jr., 32 år
Söndag 9 mars - Bow Wow, 21 år <3


Grattis till dem!

Dans och packning

Nu är jag nyduschad, fin och helt SLUT i kroppen. Kom hem från dansen ungefär kvart i åtta och då blev det till att äta snabbt innan Anna Pihl började. Sedan skrek duschen på mig, så tyvärr blir det inget American Idol för mig ikväll... =( Måste plugga lite svenska nämligen.

Dansen var riktigt jobbig idag! Började med lite uppvärmning och sedan styrka. Det var en massa situps, armhävningar och den jäkla kisande hunden. Kommer knappt kunna gå imorgon så om det ser lite konstigt ut så vet ni varför! Men vi gjorde i alla fall diagonaler och stretching också, det var ett tag sedan!

Och för att dela med mig av all irritation så kan jag meddela alla att jag har problem med min packning. Maxvikten är 20 kg och just nu ligger jag på 23 kg. Och då har jag inte packat klart än!!! HJÄLP!

Ska nog gå upp och plugga lite svenska nu och kanske titta lite på American Idol ändå. Ha det bäst!

    

XOXO Michaela

Ny vecka...

Då var det måndag igen, den mest ångestfyllda dagen på hela veckan. Man har fem långa skoldagar framför sig innan det är helg igen och en massa plugg... Men denna veckan är det annorlunda, för på torsdag klockan 15:20sitter jag på ett flygplan som är på väg att lyfta och som ska flyga till Gran Canaria. Det ska bli så sjuuuukt skönt att komma bort från kalla Sverige och istället för att sitta och tråka på lektioner ligga vid poolen och sola! Lovar att jag ska tänka på er! :D


Ska sticka till dansen senare, ska bli kul men jag känner att jag inte riktigt har tid. Efter det blir det till att äta och duscha snabbt och sedan lägga sig i sängen och kolla på Anna Pihl och American Idol.

Dagens roligaste kommentar: "Jag är liksom normal!!!" - Sagt av S efter att hon har gjort sina små ljud ungefär hundra gånger!

XOXO Michaela  

Melodifestivalen

Kollade nyss på melodifestivalen och det var helt okej låtar idag tycker jag, mycket bättre än förra vecka i alla fall! Jag som är ett gammalt Charlotte-fan hejade på henne och Sibel.

Och till alla Björn Gustafsson-fans tänker jag vara extra snäll. Här kommer nämligen klippet från förra veckan - Carina Berg-låten!



XOXO Michaela

Blogg + fest hos C

Nu har också jag skaffat blogg, men om jag känner mig själv rätt så kommer jag "glömma" att skriva!

Igår hade C fest för att hon fyllde år i onsdags. Det var mycket trevligt och by the way, vi fick VÄRLDENS godaste tårta!!! Vi sjöng också Singstar och fick fick reda på att J var jätteduktig på det, hur många gånger förlorade du egentligen? Tack för en kul kväll!

Idag blir det inte mycket gjort, pluggade lite historia innan så jag slipper göra det på Gran Canaria. Följer nog med mamma och handlar senare också, måste ha godis till Melodifestivalen!

XOXO Michaela

RSS 2.0