Första advent!

Idag är det första advent och det betyder att det inte är långt kvar till julafton. Det betyder också att jag äntligen kan lyssna på julmusik utan att mamma funderar på att köra mig till psyket. Jag lyssnade nämligen på julmusik redan i september!


Igår var jag och två av mina systrar i stan. Efter det var det fika med pappa och sedan snabbt hem och färga håret. På kvällen var vi på Fridolfs och åt för att fira Siri.

Idag ska jag och mina snygga homies kolla in på julskyltningen. Elin-Pelin ska också följa med för jag hade lovat att gå med henne.

Hoppas er helg har varit bra,

XOXO Michaela

Geek-club 4ever!

Gårdagen var väldigt rolig. Det började med dans och jag, Johanna och Alexandra flummade som bara den. Vi startade också en ny kubb - The Geek-club, bara för att vi inte kan göra waves:en på dansen! Alla som kan göra det är portadde från vår klubb! Leyla  måste trott att vi var helt crazy!

Idrotten hölls av Rask och det blev volleyboll. Jag tycker faktiskt det är kul, men det gör svinont!

Efter skolan följde jag med Sarah till henens träning, eftersom hon skulle vara ensam. Barnen var inte lika "snälla" idag, utan gjorde mer som de vill, kanske för att de har träffat mig innan!

När jag kom hem märkte jag att Lollo (min big sis för er som inte vet), var hemma. Hade fått för mig att hon skulle komma idag, så det blev en trevlig överaskning!

Idag är det skola (har prov så håll tummarna för att det går bra!) och sedan ska jag till psykologen.

Ha en bra dag,

XOXO Michaela

Broken-hearted girl

Eftersom jag inte var på det bästa humöret igår kväll skrev jag inte om det positiva som hände. På engelskan var det en tjej från Kalifornien och berättade om hur det funkar i skolan och lite annat i USA. Det var väldigt intressant tycker jag. Amila frågade om alla mörka killar är lika snygga som i filmer och det var dem, JIPPI!!!

Idag hade vi spanska, engelska och ledarskap. Spanskan var som vanligt förutom att det var brandövnning. På engelskan skulle alla hålla ett kort muntligt föredrag och jag pratade om min prao i Turkiet förra året. Sist hade vi ledarskap och då hade jag, Sarah och Johanna animerat ledrskap. Vi hade en gissningslek och ett kändisquiz. Det verkade som att de flesta tyckte det var ganska kul. Vi hade också den tredje älgjakten på två veckor (inte min grupp som höll i det) så min grupp pallade typ inte springa runt.

Efter skolan var jag inne i stan och köpte julklappar, har bara en kvar att köpa nu!

Nu är jag barnvakt men Lina sköter det mesta =)

Om ni vill höra en bra låt kan jag tipsa om Broken-hearted girl med min "idol" Beyoncé!

XOXO Michaela

SKITDÅLIG DAG!!!

Eller den började bra, skolan var jättekul och jag var jätteflummig. Tror inte jag har varit så överdriven någon gång innan! Till och med spanskan var kul och det säger en del!

Sedan när vi kom in till stan började allt dåligt. Behöver inte gå in på detaljer men det kanske inte blir något Göteborg på lördag, det blir antagligen inget Chris Brown för min del på grund av min snåla jävla pappa och jag är allmänt deppig!

Hoppas er eftermiddag/kväll har varit bättre än mig,

XOXO Michaela

Sweet 16

Gårdagen blev ganska lugn, först en runda in till stan för att träffa pappa. Annars hände inte mycket igår. Kvällen spenderades vid TV tillsammans med min familj (förutom mamma). Vi kollade på fotboll hela kvällen, först Manchester United (Ronaldo!) mot Aston Villa och sedan Inter (Zlatan!) mot Juventus.

Just nu kollar jag på Sweet 16 men annars idag blir det lugnt - lite plugg men annars softa!!! Hoppas ni får en lika lugn dag som jag,

XOXO Michaela

Goddagens!

Jag sitter i soffan med min familj och myser. Ska kolla på Idol!

Igår var det skola som vanligt. På idrotten hade vi livräddning på badhuset och jag klarade testet, så då slipper jag göra det någon annan gång. Efter det satt jag och de flesta tjejorna i bubbelpoolen och pratade och mös. Det får vi göra oftare tycker jag!

Efter skolan åkte jag och några av girlsen till stan för de skulle äta på Hello. Till sist åkte jag och Sarah hem till henne för att sedan åka till hennes träning med sina små gymnaster. De tyckte det var hur kul som helst att kalla mig för Musse Pigg! När vi kom hem till Sarah bjöd hennes familj mig på mat, tacka dem en gång till Sarah!

Idag var det ledarskap och rättskunskap. På ledarskapen hade vi tävlingar och mitt lag vann. Priset var choklad och jag är GALEN i det så det var perfekt! På hålan skulle vi pluggat med det slutade med att jag, Johanna och Sarah fick agera någon slags kurator/psykolog och lyssna på en persons problem och tankar. På rättskunskapen var jag bara med en liten stund för sedan skulle jag till psykologen.

I morse upptäckte jag att jag fått en kommentar på min andra blogg från en på SonyBMG. Jag ska tydligen få en gåva av dem nästa vecka, så det blir spännande att se vad det blir!

Hoppas er blir underbar,

XOXO Michaela

I Am... Sasha Fierce

Jag vet inte om det är för att jag näst intill är besatt av Beyoncé, men hennes nya skiva är helt fantastisk. Hade ändå förväntat mig mer, men det spelar ingen roll. Skivan är, trots dess dåliga kritik i många tidningar, underbar!

Den består av två skivor, en som heter I Am och en som heter I Am Sasha Fierce. I Am innehåller lite lugnare låtar men mer känsla och sårbarhet. På skivan I Am Sasha Fierce är det däremot bara danslåtar. Dessa är tuffare och råare än låtarna på andra skivan.

Beyoncés sångteknik är fenomenal. Hon trollar med sin röst och får fram toner som ingen annan skulle klara lika bra. Vill också tillägga att hon hennes röst inte är jätteredigerad på inspelade låtar. Hon låter nämligen nästan exakt likadan på alla live-uppträdande som jag har sett!

Skaffa er skivan genast, men skyll inte på mig om den är dålig för jag är antagligen partisk och tycker om den ännu mer bara för att det är Beyoncé!


XOXO Michaela

Ljusblå strumpor???

Ursäkta mig men varför i hela fridens namn har holländarna ljusblå fotbollsstrumpor? Upptäckte det för ett tag sedan. De har liksom orangea tröjor, vita shorts och sist men absolut inte minst förskräckliga ljusblå strumpor - det ser jättetöntigt ut!

XOXO Michaela


Fotboll!

Ligger i min säng och kollar på vänskapsmatchen i fotboll mellan Sverige och Holland.

Idag var det spanska i skolan, rektorn var där (han sa i mars att han skulle komma, bara ett halvår sen) och såklart var Ulla extra snäll idag. Sedan hade vi engelska. Vi jobbade med grammatik. Miriam berättade att vi kommer få besök nästa lektion, en utbytesstudent från Kalifornien. Det ska bli väldigt nice att lyssna på henne! Sist hade vi ledarskap där några höll i lektionen. Det blev lite lekar och sånt kul!

Satt och tänkte innan. De två lärarna jag tycker mest om, Laila och Miriam, kommer jag bara ha fram till jul (Miriam till februari). Det är verkligen jättetråkigt, särskilt med tanke på att jag får ha den lärare jag tycker minst om, Ulla, i två jäkla år!

Imorgon är det dans med vår vikarie Leyla, idrott och sist idrott på badhuset.

XOXO Michaela

50 first dates

Sitter i min säng och kollar på den underbara filmen 50 first dates, älskar den!!! Huvudrollerna spelas av Drew Barrymore och Adam Sandler.


Dricker glögg också - vit glögg med vaniljsmak. Det är sjuuuuuuukt gott, så smaka det om ni inte har gjort det!

XOXO Michaela

Jävla kärring!

Ursäkta rubriken, men jag är hemkommen från skolan där sista lektionen var med Ulla. Jag tycker inte om henne som ni kanske förstår. Försökte återigen prata med henne men jag tror ärligt talat inte att hon har några hjärnceller. Det är som att prata med luft - det man säger verkar inte gå in i hennes huvud!

Förutom spanskan har dagen varit bra. Jag fick tillbaka min engelskauppsats idag och det gick prima! Tycker det är jättesynd att vår engelskalärare Miriam är gravid och ska vara mammaledig från februari. Eller synd är det väl inte, hon ska ju få en bebis, men det är tråkigt att vi inte ska ha henne längre!

Imorgon är det onsdag och tyvärr börjar dagen med spanska. Ska se om jag överlever annars, om inte så älskar jag er! Dessutom ska Laila åka till Kina så vi kommer inte ha henne på fem lektioner... =(

XOXO Michaela

S.O.S

Kom hem från dansen för ett tag sedan, det var kul idag! Vi fick shaka ass i mörkret för att jämföra med hur mycket vi tar i då och när det är ljust. Vi dansar till S.O.S med Rihanna för er som undrar.

Annars idag var det sista danslektionen med Laila på två veckor! Det är lite tråkigt, men jag överlever! Vi provade att dansa i högklackade skor idag och det var inte det lättaste. Jag halkade runt som Bambi på hal is!!!

Jag blev nyss klar med Johannas blogg, så kolla in den om ni är intresserade. gjorde Sarahs för två veckor sedan också så kika där om ni vill se! Förhoppningsvis kommer jag göra om här snart också (om jag orkar och hinner) men min högsta prioritet ligger på LifeOfCelebrities.

Förresten - när kommer den jäkla skolkatalogen, någon som vet???

XOXO Michaela


Eurostop

Hej hopp!

Igår var jag barnvakt åt vår granne Maja. Jag förstår inte hur man kan ha så mycket energi! Jag och Elin sprang och jagade henne i en halvtimme och höll på att dö medan hon bara ville fortsätta. Men det var i alla fall kul!

Idag har jag och Elin varit på Eurostop. Köpte ett par strumpbyxor till dansuppvisningen. Fixade också lite julklappar! Sedan åkte vi till Siri och Olle och fick fika!

Imorgon är det sista danslektionen med Laila på två veckor. Hon ska till Kina på turné med bland annat Denise Lopez och Jessica Folcker. Vi ska prova att dansa i högklackat då - ska bli superkuuuul!


Foto: Rickard Eriksson

Hoppas er helg varit bra,

XOXO Michaela

Idol

Sitter och kollar på Idol men mamma och Lina. Var tidigare hemma hos Bissan och hennes fyra hundar. Sötnosarna heter Freddie, Sita, Hippie och Molly. Freddie är min favorit - en långhårig liten historia!

Förhoppningsvis ska mamam göra frukt med smält vit choklad sen! =)

Imorgon ska jag och Elin vara barnvakt åt vår söta granne Maja.

XOXO Michaela

Mamma!

Snälla, kan inte du ta ledigt från ditt jobb den 23:e januari så jag och Elin kan få gå på Chris Browns konsert?! Jag ber på mina bara knän!!!!! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA!!!!!!

Lalalala

Sitter i köket, ensam och övergiven! Nej, jag skojar bara. Eller jag är ensam men jag känner mig inte övergiven! Jag är precis nyduschad och nu sitter jag och sjunger för kung och fosterland till Beyoncé, Jennifer Hudson och Pussycat Dolls. Ni vill inte vara här just nu, det kanske inte låter jättehemskt men jag sjunger högt och jag tar i, haha!

Idag har jag bara en lektion, rättskunskap. Det var riktigt skönt att få sova lite längre än vanligt, behövde nog det! Jag skrev igår att jag trodde jag höll på att bli lite höstdeppig, men det har helt släppt nu. Kanske beror på att jag var hos psyykologen igår och fick ut alla mina inre spänningar. Nu känner jag mig i alla fall som en ny människa (trots det pissiga vädret), jag känner mig pigg och glad!


Hoppas att ni mår lika bra som jag och att ni får en superduperunderbar dag!

XOXO Michaela

Slagsmål (kind of!)

Idag var det skola som vanligt och det var väl okej. Jag var väldigt deppig när jag vaknade och tvekade stort på att gå till skolan. Ville helst ligga och sova tills det blir varmt ute igen!

Jag åkte i alla fall till skolan och jag lever ännu, så jag har inte deppat sönder. Första lektionen var dans och det var kul. Sarah var inte där och hon har aldrig varit sjuk så vi blev oroliga. Laila frågade om jag kunde sms:a henne för vi undrade om något hade hänt på väg till skolan. När jag tog fram mobilen såg jag att Sarah hade sms:at och hon skrev att hon hade svimmat. Hoppas allt är bra med dig nu, pumpkin!

Den andra lektionen var matte - not so fun. Fast jag och Johanna var jätteflummiga så vi gjorde näsa ingenting. Lotta kom ju aldrig till oss och hjälpte oss heller, så vi hade inget annat att göra än att sitta och skratta! Sista lektionen var idrott men jag skulle till min psykolog så jag kunde inte vara med.

Det roligaste på hela dagen var när Rasmus och Johanna tjaffsade och hade något litet minislagsmål! Jag och Josefin höll på att dö av skratt. Johanna frågade till och med några killar som gick förbi om de kunde hjälpa henne, men snacka om att hon blev dissad!!!

Imorgon blir det lite fika med släkten hos världens coolaste tant - Bissan! Det ska bli trevligt, även om min släkt är weird.

På lördag ska jag vara barnvakt åt vår söta granne Maja. Har ni några tips på vad man kan göra med en fyraåring så kommentera!!!

Förresten Johanna, jag är klar med dig bild nu!

XOXO Michaela

Utvecklingssamtal

Idag var skolan helt okej, vi hade spanska (med Germán!!!), engelska och ledarskap. Inget var väl superroligt men inte heller tråkigt!

På en av rasterna gick vi till danssalen och kollade när Laila hade lektion. Laila frågade om vi ville dansa Cell Block Tango med klackar (eftersom jag och Johanna hade det på oss) och det ville vi såklart. Älskar den dansen!!!!!

Hade utvecklingssamtal idag med, det gick bra! Blir bara så sur - bara för att jag har ett ämne där jag låg på G (idrott för er som undrar, hatar det!) så blir det en "stor" grej. När vår mentor tog fram pappret om idrott så sa han att vår idrottslärare var orolig. Lite på skämt men ändå!!! Jag har fan bra i alla andra ämnen, kan inte jag få ha något som jag är mindre bra på?

Längtar tills imorgon för då har vi dans med världens bästa Laila!!! Ska till psykologen också, men Henke verkar inte helt övertygad om att jag ska det.

Nu ska jag fixa lite med min andra blogg, ha det så bra!

XOXO Michaela

"I can't take it any longer..."

Sitte i min säng och lyssnar på I Hate This Part, därav överskriften! Jag har skrivit det förr men jag älskar verkligen den låten! Har precis duschat, fixat naglarna och ätit glass!!!

Veckans första dag började med födelsedagssång för min bebis, Lina, som fyller 10 år. Kan inte fatta att hon börjar bli så stor. Närjag gick i fyran tyckte jag nästan att jag var vuxen men när jag ser på Lina fattar jag att jag inte var så vuxen ändå! Lina kommer nog alltid vara min lilla, lilla prinsessa, hur gammal hon än blir!

Första ämnet var dans och det var nice! Vi gjorde ett steg som jag tyckte såg ut som sjögräs som "blåser" i vattnet. Detta roade många och jag och Alexandra tyckte att hela dansen borde se ut som sjögras! Annars är vi nu heeelt klara med Cell Block Tango and I'm loving it!

Andra ämnen idag var svenska och rättskunskap.

Efter skolan var det hem en stund innan det var dags för andra dansen! Det var kul idag, vi shakade våra booties till Shakira. Askalaskul som alltid när våra hips don't lie!

imorgon är det en lång dag i skolan men det ska nog gå bra ändå!

XOXO Michaela - "What doesn't kill you makes you stronger!"

Grattis Kalmar!

Det har varit en väldigt lugn dag för mig, gjorde verkligen ingenting förrän klockan två. Då åkte jag, Elin och Lina ner till Örjans Vall och kollade på HBK-matchen mot Kalmar FF. Där var det helt sjukt - en massa folk (nästan 9700) och mer än hälften var från Kalmar, bara för att de nästan hade guldet! Det var kul att se, och för att kompensera Kalmar-supportrarnas skrik skrek jag skitmycket! Dagens bästa spelare var i alla fall Anselmo, Anel Raskaj och Joe Sise. Kan verkligen inte förstå varför Tim Sparv alltid får spela, han gör ju inget vettigt ändå! Synd bara när Emir Kujovic hade öppet mål men blev så stressad att han misasde. det slutade i alla fall 2-2 och Kalmars publik sprang in på planen - det var jättekul att se deras glädje! 


Lollo åkte tillbaka till Malmö idag. Kanske ska jobba på Solresor, där hon jobbar, på loven nästa år!!!

Imorgon är det dans både i skolan och på kvällen. Båda är jazzdans och har vissa likheter - love it!

Hoppas er helg har varit kul,

XOXO Michaela

Hajkvällen!

Gårdagen var bäst! Jag och mina älsklingar hade vår andra hajkväll och denna gången såg vi faktiskt på hajfilmer! Vi var hemma hos Sarah och åt pizza, såg på Idol och två hajfilmer. Kevin var BÄST i Idol!!!

Igår förlovade jag mig också! Sarah lillebror friade till både mig och Johanna med godisnappar! Han sa också att han var lite kär i oss - gulligt!

Idag var det kalas för Lina som fyller 10 år på måndag. Det var som vanligt - allt slutade (och började) med att vi pratade om sjukdomar, folk som dött och olika problem som mormor, morfar, Siri och Olle har. Jag pallade dock inte sitta och vara social så det blev datorn för mig. Hittade lite trevliga uppträdanden med olika artister som jag ska se sen!

Imorgon är det söndag och jag hoppas av hela mitt hjärta att någon vänlig själ ger mig 60 kronor så jag kan gå på HBK. JAG VILL DIT!!!!!!!!! Lollo åker också hem till Malmö imorgon men hon kommer som tur är tillbaka om tre veckor!

XOXO Michaela

McCain-diss

Elin hittade en jätterolig video på YouTube. Det är en tecknad Obama som sjunger till John McCain. Orginallåten går "So live your life..." (med T.I. och Rihanna) men nu sjunger "Obama" "So get a life...". den är verkligen jätterolig så kolla in den!

En annan rollig sak de sjunger är om Sarah Palin - "Palin is a crazy lady."


Lilly

Idag var det dans i skolan och jag ääälskaaar det! Vi hade finbesök av Lailas snart sexåriga dotter Lilly. Vanligtvis brukar väl barn i den åldern vara lite blyga i alla fall, men inte Lilly! Hon ropade upp oss och pratade och visade saker som inte vissa av oss fattade. Bland annat var det någon som tänkte fel och blandade ihop höger och vänster. Snabbt var Lilly framme och sa "Jag är faktiskt vänsterhänt och det här är vänster och det här är höger" samtidigt som hon visade tydligt med armarna! Hon var verkligen übersöt och liknade Suri Cruise litegrann!


Sedan hade vi matte och gympa. Nu är jag hemma och borde gå och duscha men jag orkar inte. Får väl göra det inom en och en halv timme, då kommer snuffiesyster hem och jag och Elin ska göra mat.

Imorgon ska jag till psykologen sedan är det ledarskap och rättskunskap. På rättskunskapen ska vi lämna in vårt arbete och äktenskap, arv och lite annat, så Inger ska få läsa om mitt liv med Lewis Hamilton, det är det inte många som får! På kvällen är det min, Johannas och Sarahs HAJKVÄLL - längtar!!!

Missa inte MTV European Music Awards 2008 ikväll klockan 21:00 på MTV!!!

XOXO Michaela

I hate this part

Jag hoppas att ingen har missat låten I hate this part med Pussycat Dolls. Låten är tillsammans med Nicoles (vet att det är mycket tjat om henne, är inne i en period!) röst helt underbar! Den säger precis allt det som jag har känt hundratals gånger. Själva texten uppfattas som att den handlar om ett förhållande men Nicole säger att den handlar om "Alla som har fått sitt hjärta krossat eller gått igenom tuffa tider i sitt liv och går in i något som är så hårt och du hatar den delen, att du måste gå igenom den, vare sig det är en relation eller inte. Bara vet - håll dig stark, behåll din tro och du kommer komma igenom det. Och när du gör det kommer det göra dig till en starkare och bättre människa, jag lovar dig!". Enligt egna erfarenheter stämmer det, även om man inte tror det just när man mår dåligt! Man blir starkare, växer som person och blir bättre på att hantera svårigheter!

Inte nog med att Nicole är helt underbar men jag kan verkligen relatera till låten, ni som känner mig vet varför. Därför tycker jag så mycket om den. Inte bara för att det är en bra låt utan för att jag verkligen förstår den! Men såklart gör inte hela hennes existens det värre!




Barack Obama!!!

Sorry för att jag inte har uppdaterat!

I söndags kom jag hem från Stockholm. Kvällen spenderades i sängen, kollade på mitt första formel 1-lopp! Det var VM och min lover Lewis Hamilton (Nicole Scherzingers, skönheten från Pussycat Dolls, kille). Det var skitnära att han kom två men i sista stund blev han femma, som krävdes för att hans poäng skulle ge honom en vinst!

  

I måndags var det dans med Laila och det kuuuul! Dans även på kvällen med Anna och det var också kul, även om stereon var sönder!

Tisdagen var lång, halvroliga ämnen hela dagen.

Nu sitter jag i datasalen på skolan och har engelska men jag är nästan klar med mitt arbete, som är hemma, så jag skriver här istället! På spanskan idag vann vi godis!!! Lämnade också Linas brev till Laila, och hon blev väääldigt glad över det!

Fick reda på idag att vi ska få en annan engelskalärare i februari, Miriam ska nämligen få en liten bebis. Det roliga är att jag brukar se sånt men hon är snart i sjätte månaden och dt syns knappt!

I eftermiddag ska jag träffa Elin och sedan ska vi fika med vår farbror, Gustaf.

Det bästa som har hänt idg var att BARACK OBAMA BLEV USA's NYA PRESIDENT!!!!!


Imorgon kommer snuffie till Halmstad så då ska jag nog bara vara hemma. På fredag är det hajkväll med Sarah och Johanna, jippi!!!

Ha en bra dag,

XOXO Michaela

Uppdateringar kommer!!!

Jag LOVAR att jag ska uppdatera bloggen imorgon. Skulle gjort det idag men jag hade en massa annat för mig och nu är jag för trött!

Kan för alla som är intresserade berätta att min snuffie (storasyster) kommer till Halmstad på torsdag!!!

XOXO Michaela

Pepparkakskola

Ligger på en madrass och äter pepparkakskola från Lagerhaus - SJUKT gott!!! Vi kom nyss hem från en runda på stan, köpte ett par örhängen som ser ut som silverrenar. Och det bästa är - de glittrar och låter!!! Jag, mina systar och mina kusiner gick också in på Friday's och drack oreoshake, och precis som Laila sa - de var hur goda som helst!!!

Vi såg också Thomas G:son på Biblioteksgatan - han som skriver typ alla låtar till Melodifestivalen!


     

Hoppas er lördag har varit bra!

XOXO Michaela

STOCKHOLM!

Jag är i Sveriges huvudstad och har precis vaknat. Idag ska vi nog in till stan och sedan kanske Hans syster ska klippa mitt och Elins hår.

Skriver kanske lite senare!

XOXO Michaela

Förresten - igår när vi körde hit snöade det!!!

RSS 2.0