Top Model

Nu ser jag på Top Model - love it! Sitter och tänker på att valborg faktiskt är ganska överskattat. Visst, det är kul att träffa kompisar och festa men vad är det egentligen man firar???

Imorgon blir det till att träffa släkten på pappas sida - får träffa min lilla älsklingskusin E igen! Tror vi får gäster på kvällen för att fira mamma som fyller år nästa vecka.

Och en sak till! Jag som alltid brukar sminka mig, inte alltid så mycket men jag brukar alltid ha något, har gått utan smink i två dagar nu! WOW!!! Märker faktiskt att min lilla hy mår lite bättre så jag får väl fortsätta med det!


XOXO Michaela

Beyoncé gravid?

Jag älskar Beyoncé och därför tänkte jag dela med mig av en liten nyhet. Hon gifte sig med Jay-Z för cirka en månad sedan vilket de än inte har bekräftat. Nu har dessutom en "säker" källa sagt att Beyoncé är gravid. Eftersom Beyoncé och hennes familj är ganska religösa var det kanske därför hon gifte sig? De ska i alla fall vänta med att bekräfta sitt giftermål ett tag och ska samtidigt bekräfta graviditeten! Om detta är sant så kommer det bli en himla söt unge!



XOXO Michaela


Lång helg!

Idag är det den 30 april och för exakt 10 år sedan gifte sig mamma och min låtsaspappa - GRATTIS till er!

Idag var det skola som vanligt och vi hade den roligaste spanskalektionen sedan vi började gymnasiet! Sedan var det samhäll och matte - inget speciellt hände. När matten var slut hade vi däremot lång rast för att engelskan skulle börja efter en timme eller något. Och 5 minuter innan lektionen börjar kommer R och säger att vi inte behöver gå på engelskan!! SUCK!!!!

Nu sitter jag och kollar på Oprah - gör alltid det när jag är sjuk/ledig - och hon intervjuar Heidi Klum och Seal, ganska kul! Om en stund ska jag gå och göra fruktsallad med bland annat äpple och mango. Det ska bli MUMS!!


Ha den bästa valborgen ni kan - själv ska man ju vara barnvakt - och återigen grattis till mamma och min låtsaspappa!

XOXO Michaela

Klass 9A

Sitter i mitt rum och kollar på Klass 9A - det är faktiskt riktigt bra och inspirerande! Det lät skittöntigt, men det är faktiskt sant! Det är hur intressant som helst att se på!

Har precis duschat och lagt en ansiktsmask också - man får lyxa till det ibland! Använder en mask från Oliv Naturell-serien, de har faktiskt riktigt bra produkter. Den jag har är en fuktgivande mask som kostar 80 kronor på Kicks och är väl värd sitt pris!


Kollade ju på Gossip Girl och One Tree Hill innan, det börjar bli riktigt spännande nu i GG! Tyvärr kan jag inte avslöja något eftersom vissa av mina läsare inte vill veta i förväg! Jag kan bara säga att det kommer hända en del oväntade saker!

Imorgon är det sista skoldagen denna veckan och det ska bli riktigt skönt med två extra lediga dagar! Ha en trevlig kväll,

XOXO Michaela

Tandläkaren

Idag hade vi nationellt prov i engelska - läs- och hörförståelse. Det kändes riktigt bra så vi får hoppas på det också! Efter det hade vi lååång håla och vi satt och pratade om allt möjligt, det var en hel del jag inte visste om mina kära klasskompisar!

Var hos tandläkaren efter skolan, bara en koll eftersom det var ett år sedan jag fick tråd istället för rälsen.

För alla som tycker Bow Wow är sjukt snygg så tycker jag ni ska kolla på Ugly Betty ikväll! Det börjar klockan 20:00 på Kanal 5.

Har precis sett på The Hills och nu blir det först One Tree Hill och sedan Gossip Girl!


         

XOXO Michaela


Malmö

Jag sitter i Malmö i min systers lägenhet. Jag är JÄTTETRÖTT, vi hade gäster igår och jag gick och la mig vid tre och vaknade vid nio idag. Ska se på Andra Avenyn snart, vet inte när jag kommer hem ikväll, mamma och syrran sätter upp möbler och jag vågar inte störa dem, då finns det en risk att man blir halshuggen!!!

Som sagt var - vi hade gäster igår, några släktingar. Det var, ehm... händelserikt! Mycket skratt och lite tårar.

Den kommande veckan blir lugn - går i skolan måndag-onsdag sedan är det ledigt! Skönt!

Nej, nu MÅSTE jag gå för Andra Avenyn börjar, haha!

XOXO Michaela

HELG!

Frukost är mycket godare när man har sovit så länge man vill! Idag är vi lediga (igen) så jag sov tills nu ungefär. Vid ett ska jag in till stan för att träffa K och H - det ska bli väldans trevligt!!! Och ikväll kommer älskade syster hem igen, kommer knappt ihåg när jag träffade henne så här mycket!

Igår var jag hos min lilla kusin, han var SJUKT söt och världens snällaste - grät ingenting! Det enda problemet nu är att jag måste hitta kläder innan han döps den 7 juni, men det löser nog sig!



Ha en bra helg,

XOXO Michaela

Sjuk =(

Sitter och lyssnar på Poetry med Danity Kane - älskar den låten!

 


Idag var det skola som vanligt, började med spanska. Egentligen skulle jag haft prov med eftersom jag inte fattar någonting hade jag och J genomgång med G. Fattar egentligen inte så mycket mer än vad jag gjorde innan, men det får väl lösa sig på nåt sätt! Trots att jag vill lära mig spanska blir det nog ett nytt språk för mig nästa år, orkar verkligen inte mer! Jaja, nog om det. Efter spanskan var det samhäll och jag var med lite på den lektionen, men åkte hem sedan för jag hade sjukt ont i magen och ryggen. Det är lite bättre nu, men bara lite!

När jag kom hem sov jag i två timmar sedan såg jag på film - You got served och Enchanted (Förtrollad). De var bra båda två!

Imorgon ska jag träffa min lilla kusin, som förresten "fyller" 5 veckor idag!

XOXO Michaela

Andra Avenyn

Sitter och kollar på Andra Avenyn, enda höjdpunkten på denna dagen! Söndagar kan ibland vara ganska sköna - man behöver inte göra någonting. Men idag, och som de flesta andra söndagar, har det varit extremt segt! Men jag har hellre en seg söndag än en måndag med spanska.

I fredags var det bibblan med E, L och S. Det var trevligt! Efteråt åkte jag till mamma och vi åt thaimat! När vi kom hem åt vi marängsviss - SJUKT gott!!!


Imorgon blir det staden med syster, tisdag är det kulturdag, torsdag ska jag träffa min kusin, fredag kommer syster hem och på lördag blir det släktmiddag!


XOXO Michaela


Nationellt prov

Idag hade vi nationellt prov i engelska - uppsats. Det gick faktiskt riktigt bra kändes det som, hoppas resultatet blir detsamma! Annars har dagen varit ganska seg, hade matte och idrott.

Träffade H och J idag igen, GRATTIS H!!! Annars idag har jag inte gjort så mycket - när jag kom hem gjorde jag lite käk och sedan gick jag och la mig och sov i två timmar. Trots det är jag fortfarande så SJUKT trött!

Imorgon är vi lediga, men det blir ändå en stund till biblioteket vid 10 med E, S och L. Ska plugga psykologin. Efter det blir det lunch med lilla mamma!

Och nästa vecka ska jag äntligen få träffa min lilla kusin, som idag är 4 veckor och en dag!

Nu ska jag se på Spårlöst,

XOXO Michaela

HATAR spanska

Jag sitter i mitt rum och kollar på OC. Har precis gjort kladdkaka till min lilla familj tills ikväll! Visst är jag snäll?!


Idag hade jag spanska, kommer snart bränna upp min spanskabok! Hatar verkligen det. Efter det hade vi i alla fall samhäll och då hade vi prov, det gick nog bra tror jag. Sedan var det matte - prov och det gick skitbra - och sist engelska.

Efter skolan stack jag och L till biblioteket för att hitta en bok till psykologin, men vi hittade ingen intressant. Sen gick jag till min förra skola och mötte syster-yster. Träffade även mina sötnosar H och J.

Dagens roligaste citat var: "På vilken kanal går MTV?". Säger inte vem det är som har sagt det, men vissa av er kan nog räkna ut det!

Imorgon bilr det nationellt prov i engelska och H fyller år - GRATTIS älskling!!!


XOXO Michaela

Elgiganten

Sitter här hemma och är sjukt trött. Ska se på Anna Pihl om en stund, sedan blir det nog Andra Avenyn och nya avsnitt av Desperate Housewives - JIPPI!!!!


  

Dagen började med en enormt tråkig spanskalektion följt av svenska. På samhällen fick vi plugga på frågorna tills på onsdag och sedan övertalade vi K-G att vi inte behövde gå på matten. Istället drog jag, J och S hem. Hoppas att du klarade dig på den farliga 51-bussen S! Jag gick med J en bit innan jag skulle till mormor och morfar. Morfar behövde återigen hjälp med sin dator så jag fick hjälpa honom. Vi åkte till Elgiganten för att köpa ett USB-minne så han kan spara alla sina kort. Jag borde egentligen ta betalt för varje gång jag hjälper honom - hade lätt blivit rik!

Igår var det bio med mamma - det var MYYYS och på fredag ska vi äta lunch på New Shanghai!!! :D 

XOXO Michaela

Seg dag

Hej hopp gummisnopp!
Dagen har varit seg, var i stan en liten stund med mamma och syster. Sedan körde vi runt till en massa ställen för att mamma skulle ha grejer till köket. Jag har inte gjort så mycket annars idag, såg nyss på Eva & Adam, det är asbra, haha!

Imorgon blir det bland annat lite plugg samt bio med mamma - P.S. I Love You. Någon som har sett den?

XOXO Michaela

Sorry

Jag är hemskt ledsen att jag inte har uppdaterat på länge, har haft en del att göra! Jag ska i alla fall försöka börja blogga i alla fall varannan dag igen!

Sedan sist har jag träffat kompisar, släkt och pluggat en del. I måndags var det dans, men jag var inte med för jag skulle till läkaren efter. Det var väl inte det roligaste på länge, har tydligen psoriasis så mina eksem kommer återkomma en del gånger under min livstid.


Igår var jag bara hemma, var sjukt trött så jag gick och lade mig halv 10, kollade på tv till 10 och sedan somnade jag.


Idag var det skola som vanligt, började med spanska tilsammans med älsklings-U. På samhällen redovisades det, på matten satt jag och J och pratade och sedan var det utvecklingssamtal för mig. Det gick bra, pratade med vår lärare om U IGEN! Förhoppningsvis blir det bättre snart, men det tvivlar jag på. Sista lektionen var engelska men det var bara nationella prov så jag åkte hem med mamma.


Nu ska jag kolla på Girlicious och senare ikväll är det ju Top Model!


XOXO Michaela


RSS 2.0