God Morgon!

Hoppas ni har sovit gott! Det har jag men jag vaknade med att jag käner mig jättestel i skuldrorna! Jag får be mamma boka massagetid till mig SNART!


Idag börjar jag inte förrän tio i tolv så jag ska inte åka till skolan än på ett tag! Har engelska och småföretagande idag, inte världens roligaste kanske...

Efter skolan blir det lite fika i stan och sedan ska jag hem! Glöm inte Let's Dance ikväll allihopa!

  

Hoppas er dag blir underbar,

KRAM MIchaela

Superwomen

Det finns en låt med Alicia Keys som heter Superwoman (som för övrigt är superbra, haha) och superwomen är precis vad jag och Sarah är!!! Vi höll i idrotten idag och båda tyckte det gick skitbra! De flesta verkade tycka att det mesta var roligt, särskilt discodansen till Tina Turner! Dessutom fick vi jättebra kommentarer av Henke så vår dag i skolan slutade perfekt!

Superwoman med Alicia Keys:
 

Vi dansade lite på hålan och jag, Sarah, Alexandra och Linn kom fram till vilken låt vi ska ha och en liten story. Jag tänker dock inte säga något om den för då kanske det finns vissa personer, jag säger inga namn, som snor allt! Annars gjorde vi inte så mycket i skolan, Lotta var sjuk så matten blev inställd. Istället låste vi in oss i ett klassrum och kollade på Alexandras inspelningar från dansuppvisningen i vintras - saknar dansen med Laila superdupermycket!!!!!


På tal om Laila så pratade jag lite snabbt med henne på väg hem från skolan, hoppas allt blir bra snart så du kan komma tillbaka till skolan!

Nu halvligger jag i fåtöljen i mitt rum och kollar på Ghost Whisperer eftersom det bara visas kassa program på TV. Innan roade Lina hela familjen genom att läsa blondinskämt från Dassboken men det blev långtråkigt efter ett tag.

KRAM Michaela

Pluggpluggplugg!!!

Sitter i min säng och pluggar satan. Det är matte som gäller för hela slanten, har suttit sedan kl 8 (kolckan är ungefär fem i tio nu), visserligen med Top Model och Made in Sweden på TV:n men jag har äntligen fattat (Tack för din hjälp på lektionerna Sarah, tror att det är lite din förtjänst!)!!!
 

Skolan var ganska soft idag annars, vi gjorde inte så mycket viktigt (enligt mig, haha). Imorgon blir det bland annat lite dans, synd bara att inte Laila kan komma och hjälpa oss än på några veckor. Gympan ska jag, Sarah och Johanna hålla i och det kommer nog bli nice tror jag!

Hoppas ni mår bra,

KRAM Michaela - C.B <3

Ingen spanska!!!

Det var ju skola idag då, bara tråkämnen förutom ett - praktisk marknadsföring. Ulla var sjuk idag så det blev ingen spanska vilket var himla skönt. Vi fick en håla istället och på den gjorde jag, Johanna och Sarah klart planeringen inför idrottslektionen på torsdag!

Nu ikväll har jag fixat lite med mitt rum ,vi har hängt upp en tavla med jättefina djur (elefant, lejon, gorilla och zebra) och min spegel. Det kommer komma en bild när allt är klart här inne!

Jag hann med en snabb dusch också innan jag satte mig och zappade mellan Top Model och Shear Genius (det är nästan enda dagen jag ser på TV, varför då ha två bra program samtidigt???). Efter det blev det Andra Avenyn och nu har jag precis kollat igenom filmerna från Chris Brown-konserten! Gosh vad han är fin, särskilt hans ögon, de ser ut precis som en liten hundvalps!!!!!
 



Poppa you may be three years older but you're hot, gimmie that

KRAM Michaela - I want you!

Chris Brown!!!

God kväll sötnosar! Jag tror ingen har missat att jag var på Chris Browns konsert igår i Köpenhamn (jag har ju tjatat om det ganska mycket sedan julafton). Om ni vill veta hur jag tyckte att konserten var så har jag skrivit en liten recension på LifeOfCelebrities som ni kan läsa! Tack så hemskt mycket Lollo och mamma för att ni följde med!!!!!!!
 


Idag har det inte hänt så mycket, jag var på en lektion i skolan - personlig utveckling. Vi skulle ge feedback och när vi berättade för Sarah vad vi uppskattade med henne så började hon gråta vilket ledde till att alla andra i vår grupp också började lipa! Vi hade en liten crying session tillsammans, det var ju tur att det var över något positivt! Efter det åkte jag hem en stund och sedan in till stan med Lina.

Hoppas er dag har varit bra!

KRAM MIchaela - Du är fantastisk!

Chris Brown - here I come!

Helgen har varit ganska händelselös så jag ska inte tråka ut er med att skriva vad jag har gjort! Idag blir det desto roligare, om ungefär fyra timmar sätter jag, Elin och mamma oss i bilen och kör mot Malmö för att hämta upp Lollo. Därefter styr vi bilen mot Köpenhamn och CHRIS BROWNS KONSERT! Det går inte ens att förklara hur mycket jag längtar!!!

Detta är nog den första söndagen på länge som jag ska göra något roligt! Hoppas er blir lika kul som min!

KRAM Michaela

Jag har vunnit kinderägg!! =)

Som jag skrev igår så har denna dagen varit ganska lång, började 8:10 och slutade 15:30. Första lektionen var praktisk marknadsföring och vi hade en texningstävling som jag vann! Priset var ett kinderägg - perfekt till mig som älskar det!
 

Annars har skolan varit ganska händelselös, jag, Sarah och Alexandra dansade lite bland annat. På idrotten skulle vi till gymnastikens hus, Linn höll i gympan. Det var kul, synd bara att jag är superhöjdrädd och inte kunde göra allt.

Imorgon har jag bara en lektion så det ska bli nice. Ska träffa min lilla prins imorgon också (min kusin)!
 

Förresten - har fått reda på två helt SJUKA grejer idag!!! Jag vet att ni nu gärna vill veta vad men jag tänker inte säga!

Och en sak till - det finns vissa människor här i världen som jag verkligen älskar, näst intill avgudar. Sedan finns det människor som jag tycker väldigt illa om. Jag hoppas verkligen att mina älsklingar vet vilka ni är och jag hoppas att mina "hatisar" inte vet vilka ni är, för som man säger - "Keep your friends close but you're enemies closer". 
 

KRAM Michaela - Du är fantastisk! (Om ni undrar varför jag har börjat skriva det så är det just för att DU är fantastisk, glöm inte det!)

"Vi måste bli coolare!"

Det är min och Alexandras slutsats efter en och en halv timme på Puls där vi dansade street-dance. Söta Evelina var också med och jag fick till och med åka med henne hem! Jag ska gå någon mer gång men får se om jag fortsätter, känner att det blir väldigt stressigt då jag har nästan varje kväll uppbokad!

Igår blev Barack Obama officiellt USA's nya president för er som missat det.

Idag har det varit en helt okej i skolan, lite tråkämnen och sedan personlig utveckling. Vår lärare, Mette, är helt amazing!!! Pratade med en helt underbar människa idag också, det var skönt att prata av sig lite - kraaam på dig, hoppas allt löser sig snart!!!

Imorgon är det en lång dag i skolan, börjar 8:10 och slutar halv fyra. Dessutom har jag matte - BLÄÄ!!

Hoppas din dag har varit bra och glöm inte att DU är fantastisk!

KRAM på er,

Michaela

Superdupertrött!!!

Jag är så trött att jag skulle kunna somna direkt. Var nyss ute och gick med Elin. Annars har jag inte gjort mycket idag, spelat harpan och spindelharpan typ hela dagen!

Imorgon är det skola och jag ska försöka fixa så att jag kan dansa på måndagar. Ska ändå stanna kvar i skolan och titta på en av lektionerna, så då kan jag lika gärna dansa (om jag får för rektorn, det återstår att se!).

Hoppas er helg har avrit mysig,

KRAM Michaela

My love

Idag var ingen mindre än my love på skolan och det var absolut inte fel!

Min dag har varit väldigt lugn, hade två lektioner. På rasten var det en liten bitchfight men jag täbker inte säga vilka det var! Efter skolan stack jag in till stan, skulle träffa pappa. Mötte Micaela på vägen, det var länge sedan!

NU SKA JAG SKRIVA OM DIG AMILA! FÖR ER SOM INTE VET VEM HON ÄR SÅ GÅR HON I MIN KLASS OCH HAR VÄRLDENS BÄSTA SKÄMT! HON HAR ALLTID NÅT NYTT SKÄMT PÅ GÅNG SOM MAN KNÄCKER SIG ÅT, FAST FOLK SOM INTE KÄNNER HENNE KAN NOG TRO ATT HON ÄR WEIRD, HAHAHAHA!

Så det, var det jag hade att berätta,

KRAAAAAM! - 9 dagar kvar till Chris Brown-konserten!


God morgon älsklingar!

Hoppas allt är bra med er, jag mår super! Somnade vid tio igår och vaknade lite innan åtta, så nästan tio timmars sömn för mig inatt!

Igår var det en lång dag i skolan, började 8:10 och slutade 15:30. Det blev en riktig träningsskoldag kan jag säga, först dansade vi i en och en halv timme (eller vi var i danssalen så länge, dansade kanske halva tiden?) och sedan idrott lika länge!

Idag blir det också skola såklart, jag börjar vid tolv så jag ska inte åka än på ett tag! Efter skolan ska jag till stan för att träffa pappa och förhoppningsvis min lilla kusin. (Jag ska försöka, på något smidigt sätt, att få pengar av pappa så jag kan köpa en chailatte. Har man druckit det en gång så blir man beroende precis som alla säger!)

Hoppas ni får en superduperkul helg,

KRAM Michaela

CHAILATTE!

Min dag har varit sådär, vi började med spanskalektion i 90 minuter - FYYYYY! Resten av lektionerna var ganska roliga.

Skulle träffa Elin efter skolan så jag väntade på skolan tills jag skulle möta henne i stan. Kollade på Lailas dansgrupp och sen pratade jag lite med henne. Hon skulle in till Espresso House och köpa chailatte så hon frågade om jag ville följa med. Så nu Sarah har jag smakat det och det var så jäkla gott - är typ kär i smaken. Jag förstår äntligen vad du menar när du pratar om det och jag kan förstå varför du är så besatt av det!!!
 

Imorgon ska vi dansa i skolan, jag och Alexandra bokade danssalen så nu blir det dans för hela slanten!

XOXO Michaela

HJÄLP!!!

Sitter i vardagsrummet med mamma och Lollo som kollar på något inredningsprogram. Det är en tjej som pratar exakt som psykologi-Lina, hjälp jag kommer drömma mardrömmar!!!

Idag hade jag tråklektioner, förutom personlig utveckling som verkar intressant. Dessutom tycker jag att läraren, Mette, verkar jättehärlig!

Imorgon börjar jag sent men slutar också sent, kommer hem tidigast halv sex. Vi får väl se om jag hinner göra något imorgon kväll!

XOXO Michaela - 13 dagar kvar till Chris Brown

Beauty and the Geek

Min dag började med att hela syskonskaran satt i min säng och kollade på The Hills. Efter TV-tittandet åkte jag och mamma för att kolla på lite grejer till mitt rum men vi hittade inget tyvärr!

När jag kom hem satte jag mig vid TV.n för att kolla på Beauty and the Geek-maratonet på TV3. Det fortsätter imorgon (egentligen idag för klockan är över tolv) och jag ska självklart kolla, älskar det!

Eftersom klockan är över tolv är det ju officiellt söndag vilket betyder att det är exakt två veckor tills jag ska på Chris Browns (HOT BROWN SUGAR) konsert i Köpenhamn. Längtar så sjukt mycket!!!!!!!

Nu ska jag sova, god natt!

XOXO Michaela


Fredag

Min fredag har varit ganska lugn, jag började skolan tio i tolv! Det betyder SOVMORGON som jag älskar!!! Vi började med engelska och hade vår nya lärare, som jag tyvärr inte är så förtjust. Kommer sakna Miriam som bara den, hon var jättebra! Sedan hade vi småföretagande och det verkar blir en intressant men "pluggig" kurs!

Efter skolan åkte jag in till stan och mötte upp Elin. Vi gick till Fribergs för att träffa pappa. Vi fick också träffa världens sötaste kusin Eric!!!

Idag kom min storasyrra på besök. Hon ser helkul ut för hon har precis opererat ögonen och måste gå med solglasögon hela tiden! Fick en tidning av henne där Laila var med som modell i ett repotage, lika härlig som alltid!

Imorgon ska jag och mamma förhoppningsvis åka till någon möbelaffär och kolla på fåtölj, lampa och spegel till mitt rum som jag håller på att ändra om! Just nu ser en av mina väggar helt förfärlig ut men fläckar som tappat färg men det ska fixas!

Ha en mysig helg,

XOXO Michaela

Miami Ink

Sitter i min säng och kollar på Miami Ink. Det är ungefär det jag orkar just nu för jag är supertrött!!!

Idag var det första dagen i skolan och det var väl helt okej. Vi gjorde inte så mycket på lektionerna, hade mest genomgångar av målen och sådär! Enda riktiga lektionen vi hade var gympa där vi spelade badminton. Jag, Johanna, Anja och Casandra flummade hela lektionen!

Imorgon är det också skola såklart, fast jag börjar tio i tolv! Min snuffiesyster kommer hem på eftermiddagen så det ska
bli kul!

Hoppas er dag har varit bra,

XOXO Michaela

Good night and please save me!

God natt kära läsare, nu ska jag gå till sängs och kolla i tidningar.

Idag har jag städat och rensat i mitt rum, vi ska ändra om lite och då måste man rensa också enligt min mamma! Jag satt från klockan fyra till nio på mitt hårda golv!

Imorgon är det skola igen (rädda mig från verkligheten snälla!!!!!), den värsta dagen på hela veckan om man räknar antal timmar. Dessutom har jag både gympa och idrott matte menar jag, kan det bli värre!

Hoppas er sista lediga dag har varit bra (för er som går i skolan),

XOXO Michaela

Ny layout!

Äntligen har jag gjort en ny layout till den här bloggen! Det behövdes verkligen för den gamla hade varit här jättelänge!

Idag har jag varit i stan och köpt lite grejer: ansiktsprodukter och en ögonmask!

Igår var jag hos några släktingar och imorgon är det skola igen, suck!

XOXO Michaela

Victoria's Secret

Sitter i Elins rum och kollar på Victoria's Secret Fashion Show 2008 och äter chips. Har redan sett VS tre gånger men det är så bra!!!

Tidigare idag var vi hos Hans föräldrar och åt lunch men jag var så jäkla trött så jag låg mest i soffan.

Igår var det nyår och den börjades här hemma med middag. Sedan tog jag bussen hem till Kristi för att fortsätta kvällen där. Det var väldigt trevligt, tack för allt darling!

Nu och fram till skolan börjar ska jag bara ta det lugnt! Har börjat nedräkningen till Chris Brown-konserten och det är 24 dagar kvar!!!!!

GOTT NYTT ÅR förresten!

XOXO Michaela

RSS 2.0