LifeOfCelebrities

Kolla gärna in min andra blogg - LifeOfCelebrities!

Övningskörning

Min dag har bestått av två saker: jobb och övningskörning. Jobbet var riktigt kul i dag - skrattade nästan hela tiden! Övningskörningen gick toppen, förutom när det kom en bil bakom och jag blev lite bervös! Men jag körde faktiskt i sextio så jag är stolt, haha!

Veckan ut är det jobb som gäller och så även nästa vecka.

BTW - vill till Båstad igen!

XOXO Michaela

Patrik Ekwall

Då är helgen nästan slut och imorgon är det dags för jobb igen. Ska jobba två veckor till, sedan är jag ledig två veckor innan skolan börjar igen.

Gårdagen spenderades i stan med Elin och Lina. Jag handlade en del nödvändigheter. Vid ett träffade vi pappa och tog en fika innan det bar av hemåt. På kvällen var jag, mina småsystrar och Hans på fotboll - HBK-Trelleborg. Tråkigt nog blev det ingen vinst, ställningen blev 0-0.

Idag har jag och familjen varit i Båstad. Vi brukar åka dit på somrarna och bada, men jag och Elin tog först en runda in till själva "civilisationen", alltså där affärerna finns. Det var jättemysigt och jag fick köpt ett par rutiga ballerina-skor! När vi sedan kom tillbaka till poolerna såg vi Patrik Ekwall där (ni vet han som jobbar på TV4-sporten och har varit med i Let's Dance).

  

Nu längtar jag till den 16 augusti (ska till Malmö), till den 30 augusti (till Göteborg), den 31 augusti (jag fyller år!) och den 26 september (Malmö).

XOXO Michaela

JIPPI!

Min mobil har anlänt!!! Jag är överlycklig och älskar den! Och det bästa av allt - folk kan nå mig igen!

Annars idag har jag jobbat - det var riktigt jobbigt idag! När jag kom hem väntade min mobil på mig, samt nya numret av Veckorevyn. Imorgon ska jag jobba och på kvällen ska min familia till min morbror och hans fru. Jag orkar däremot inte följa med, mest pga att jag ska jobba på fredag, så jag stannar hemma och kollar på TV eller något!

På fredag kommer lönen och på lördag blir det stan och SHOPPA!!! Ska också beställa tågbiljetter till Göteborg - ska dit med syster Elin dagen innan min födelsedag!

XOXO Michaela


My love

Idag har det varit jobb för mig, från halv åtta till fyra - alltså finns det itne så mycket att skriva om idag! Men imorgon kommer förhoppningsvis min mobil!!!!!

Måste bara påpeka att jag hittade en riktigt het bild på min älskling - Christian Wilhelmsson. Carro, vad säger du??? 


XOXO Michaela

Ny mobil!!!

Då har jag beställt en ny mobil och jag kommer få den på måndag eller tisdag - längtar! Jag tycker (såklart) att den är sjukt snygg!


Idag har det inte blivit mycket gjort, det känns som att jag skriver det varje gång! Jag kollade på film med Lollo och hennes kompis Emilia. Kommer inte ihåg vad den hette, men den var med bl a Adam Brody och Meg Ryan, och den var lite konstig.

Imorgon är det söndag så då blir det kanske Marinfestivalen och på måndag är det back to work som gäller - ska jobba tre veckor.

Ha det bra alla mina änglar,

XOXO Michaela

Jobbar

Sitter här på jobbet, men har inget att göra så Anna sa att jag kunde gå in på Internet!!!

Ikväll kommer syster och en kompis till henne till Halmstad. Det blir nog Rix FM festivalen om det inte regnar för mycket! Kom på att Rix FM antagligen inte kommer komma till Halmstad nästa år, de ska ju sluta sända här vid årsskiftet. Vi kommer få Mix Megapol istället och de har ingen festival såvitt jag vet.

Nu blir det jobb i tre veckor framåt och sedan är det bara två veckor till skolan börjar. Skulle gärna vara ledig lite till, men jag får ju träffa den bästa klassen i världen igen!!!

XOXO Michaela

Gabi Wilson

Denna tjejen är 10 år - kan inte fatta det!


Jobb

Igår var vi hos några vänner till familjen. Det var ganska trevligt, fick frågan om jag vill jobba ons, tors och fre denna veckan och det ville jag. Lite pengar tackar man ju inte nej till. Så det var bara att ställa klockan på sex och ta sju-bussen för att jobba. Trött som f*n var jag men det gick över!

Annars idag blir det inte mycket gjort - är jättetrött! Och innan jag glömmer skriva det - min mobil är sönder och jag kommer vara utan telefon till slutet av augusti. Ni kan alltså inte ringa eller sms:a - maila, skriv på bilddagboken eller här istället!

Kollade lite på YouTube och hittade en skitcool liten tjej som dansar asbra!!!

 

XOXO Michaela

Äntligen hemma!

Då är jag äntligen hemma efter en runda i Åhus och i Mönsterås. Åhus var sjukt tråkigt, syrran spelande beach-handboll och eftersom jag inte är intresserad av handboll var det inte så kul. Hade det bara varit fint väder kunde man ju solat, men nej - regnet öste ner! Dessutom började inte Åhusdagarna så bra - det första jag möts av är "Chippen skars blodig i Båstad" på Expressens löpsedel. Även om jag vet att tidningarna alltid överdriver var jag ju tvungen att köpa den - men det var ingen fara med honom!

Jag var i Åhus fredag till söndag och åkte sedan vidare till min farfar i Mösterås. Det var trevligt, han berättar alltid en massa intressanta saker från sin barndom (älskar det). Fick också titta på en massa gamla kort. Innan vi åkte hem idag kollade vi till min och Elins stuga - måste börja fundera lite på vad som behöver renoveras, målas osv.

Nu är jag äntligen hemma igen och det är riktigt skönt! Bilder kommer senare men nu ska jag ta igen allt jag missat under helgen! Måste bland annat läsa lite kändisnyheter till min andra blogg - Life of Celebrities!

XOXO Michaela

Allt är packat

Då är nästan allt packat och jag är redo för att bege mig till Åhus. Mamma väcker mig vid sju imorgon (fööööör tidigt) för vi ska åka vid tjugo i åtta.

Idag har jag hämtat mina glasögon - älskar dem! Jag och Elin fikade också med pappa en stund och gick sedan i stan.

Det blir i alla fall ingen mer blogg förrän på tisdag, kommer tyvärr inte ha tillgång till någon dator. Ha en trevlig helg, jag lovar att jag ska äta glass för er också!

XOXO Michaela 

Slingor =)

Nu har jag precis slingat håret så förhoppningsvis blir det fint!

Dagen har spenderats genom att slappa, jag har varit så himla seg så det finns inte! I förrgår var jag i stan med Micaela, vi hade det trevligt på Espresso House! Igår var det stan med mina småsystrar. Det blev lite fika då också - på Fribergs!

Imorgon ska jag och Elin träffa pappa och på fredag bär det av till Åhus för att kolla på beach-handboll! Hoppas av hela mitt hjärta att det blir fint väder så jag kan sola samtidigt som jag tittar på matcherna! Efter det, på söndag, blir det en runda inom Småland för att hälsa på farfar fram till tisdag. På tisdag blir det en sväng inom några vänner till mamma och Hans sedan kanske kolla läget i stan med Elin. På torsdag är det Rix FM-festivalen (NÅGON SOM VILL SPENDERA SIN KVÄLL MED MIG???) och Lollo kommer förbi Halmstad igen!


Det var en hel del, ha det superduperbra, ska förhoppningsvis blogga imorgon kväll också!

XOXO Michaela

Att vänta är tråkigt!

Sitter i mitt rum och väntar på att klockan ska bli sex, ska ta bussen in till stan då för att träffa Micaela.

Min dag har inte bestått av mycket - sov länge, satt lite vid datorn, åt, läste, dushade, läste, satt vid datorn, fixade mig. Hoppas på fint väder snart igen, så jag kan försöka få med mig några från SPL07B till stranden! Saknar er!

XOXO Michaela

Ont

Idag har jag varit allmänt sur, blir alltid det när min psoriasis slår till. Idag var det dessutom det värsta på länge! Men för att inte deppa ner alla så ska jag försöka hålla detta inlägget positivt!

Syster Louise kom på besök idag från Malmö. Hon hade inget att göra så hon tog tåget hit - alltid lika trevligt! Annars idag skulle jag åkt till stranden, men jag hade inte varit rolig att ha där på grund av mitt humör så jag stannade hemma.

Kollade lite på matchen mellan HBK och Kalmar FF idag på TV4, det såg ju riktigt bra ut fram till 90:e minuten då det blev Kalmar kvitterade och matchen slutade oavgjort. Har i alla fall bestämt med Elin att vi ska gå på HBK-Helsingborg den 11:e augusti (det betyder Henke Larsson!). Jag hoppas också jag får träffa underbaringarna från SPL07B snart också, saknar er!

En sak jag inte får glömma: Jag övningskörde idag, på VÄG! Det var skitkul faktiskt, men jag råkade starta bilen i trean!

XOXO Michaela

Solen är bäst!

Dagen spenderades i stan, först en runda för att kolla in Glamours tält på Stora Torg - köpte fem nummer för 100 kronor och fick ett halsband och en goodiebag på köpet! Måste säga att killen (antagligen bög) som delade ut all goodiebags vad helt okej (=snygg) och skittrevlig, och det faller lilla jag för!

Sedan stack jag och Elin till vår lilla kusin - såg Halmstads sötaste kille på vägen: Marcus Olsson, nr 18 i HBK! Kusin vitamin mådde bra, fast han grät hela tiden på grund av att han hade ont i magen!

Väl hemma blev det lite solning och läsande och imorgon blir det antagligen stranden!

XOXO Michaela

HBK

Var som jag tidigare berättat på HBK-matchen mot Hammarby igår. Det var riktigt kul - HBK spelade skitbra och gjorde mål ganska snabbt! MEN i 70:e minuten blev vår egen målgörare Anselmo utvisad. Han sparkade en hammarbyare på benet - jäkligt onödigt. I och för sig vet man ju inte vad som hände innan, men det är i alla fall onödigt!

Igår vid ett var jag på synundersökning - så jag får mina nya brillor om en vecka ungefär! Då kanske jag börjar använda dem mer! Efter det skulle mamma handla så jag, Elin och Lina gick inom Hello och köpte glass! Sarah - ni har sjuuuuukt god glass, så det kommer jag nog äta fler gånger!


Idag ska jag hem till kusin en liten stund och sedan ska jag sooola!

XOXO Michaela

I didn't know I could fly until now

För ungefär HUNDRA år sedan, nej men i alla fall några månader, beställde jag ett par jeans (det var halva priset genom Veckorevyn). De har fortfarande inte kommit för att det var jättemånga som beställde så de har varit slut. Idag fick jag i alla fall en liten "tröstpresent" - en oversize-tröja som faktiskt var ganska fint. På den står det samma som i överskriften på detta inlägget!

Idag har jag hjälp syster Lina att baka bullar. Hon ville jättegärna göra det och det hela slutade med att hon övergav mig för en kompis och jag fick avsluta bakandet. Suck! Vi var också en sväng hos farmor och farfar - det hände väl inte jättemycket men ibland är det skönt att komma hemifrån.

Imorgon däremot händer det desto mer! Först inom optikern och kolla synen för jag ska köpa nya glasögon - det blir båda paren jag la in bilder på för ett tag sedan! Sedan på kvällen blir det HBK!!! De spelar mot Hammarby och I'm going to be there! Elin fixade gratisbiljetter på sin skola så jag får låtsas gå i nian imorgon! Wish me luck! Hoppas bara det blir fint väder!


XOXO Michaela

RSS 2.0