Övningskörning!

Då har självaste Michaela suttit i en bil och kört! Det blev lite träning idag med dragläge, bromsa, blinka, backa och köra i "korsning". Jag fick till och med en utmaning av min låtsaspappa - backa upp på en "garageuppfart" (koner) och det gick bra!!! Jag är helt överlycklig, det var lite lättare än jag trodde och dessutom kul!!! måste bara träna lite mer på dragläget, men det var ju trots allt min första gång!

Annars idag har jag inte gjort så mycket, vaknade kvart över elva och har varit trött hela dagen. Jag har läst lite i Gossip Girl och sovit!


Imorgon blir det kanske till att kolla på balen med mina små flickor!

XOXO Michaela

Sommar och sol!

Sommaren har verkligen kommit till Sverige och då blir Michaela glad! Idag var jag ledig från skolan så jag läste klart Gossip Girl-boken i förmiddags. Vid ett satte jag mig på cykeln och tog en sväng ner till stan. Där var det fullt med folk på grund av "Sture på stan". Träffade först Jennifer och sedan Carro! Stack sedan in på Hello och köpte mig hallon isté och drog sedan till systers skola för att möta henne. Vid två träffade vi pappa, för vi skulle fika. Det blev mineralvatten och Piggelin-glass för mig! Sedan gick jag in till Hello igen och köpte persikaisté av Sarah! I'm addicted!


Nu sitter jag i mitt rum och väntar på bättre tider, haha! Nej, men i alla fall fruktsallad och glass!!!

Ha en superhelg,

XOXO Michaela

Hello!

Jag måste bara tipsa alla som bor i Halmstad om stans bästa isté! Ni hittar det på Hello Takeaway och ni borde verkligen köpa det av min vän SARAH (den enda som är ung på Hello), för hon är bäääst!!

XOXO Michaela

Slö dag!

Dagen har varit väldigt lugn, hade bara psykologi och då så vi en film. Efter det åt vi sen stack jag till Sannarps friidrottsplan, syster och hennes skola var där. Fick träffa älsklingarna - Hanna och Josefin! Där blev det lite solande och sedan stack jag hem vid ett, först inom skolan för att hämta de sista grejerna i skåpet. Helt sjukt - om EN vecka har mitt sommarlov börjat! Kommer fortfarande ihåg första dagen på gymnasiet, det känns nästan som en månad sedan!

När jag kom hem städade jag i mitt "skönhetsskåp" bland parfymer, krämer, nagellack osv. Vilade också lite, men det är väldigt svårt när telefonen ringer heeela tiden!

Nu ska jag i alla fall njuta av min vaniljglass med varma hallon. Ha en superduper fredag, det ska i alla fall jag. In till stan, träffa pappa och handla hallonisté hos Sarah på Hello!


XOXO Michaela

Underbar dag!

Till att börja med ska jag meddela er att jag från och med nu tänker skriva ut hela namn när jag bloggar, annars fattar inte alla vem jag menar! Så passa er så ni inte gör bort er för då kommer mina läsare veta exakt vilka ni är!!!

Dagen började med muntligt nationellt prov i spanska. Det gick väl sådär, kommer i alla fall få VG i betyget! Vi kollade också klart på en film, Kärlek Het Som Chili. Den var... Hur ska man säga - intressant!

Efter det drog jag och tjejerna - Johanna, Carro och Sarah in till stan för att möta Linn, Lisa, Jennifer, Rasmus och senare Jimmy. Vi satt i Picasso-parken och åt lunch och hade extremt mysigt, till Rasmus började skvätta vatten! Träffade Anna också, min danstränare. Hon var där och solade så jag passade att prata lite med henne, jag frågade bland annat om tjejen som förstörde allt i söndags. Det var som jag trodde, så ryktena stämmer people!

None

På engelskan visade vi vår engelskafilm som är asrolig! Ni som inte var där missade något!!!

Nu ska jag ut i solen och läsa Gossip Girl, have a nice day!

XOXO Michaela

Dansuppvisningar!

I helgen har jag inte haft en sekund ledigt, men jag har haft SJUUUUUKT kul! Både lördag och söndag hade vi dansuppvisningar och det gick jättebra! Kommer sakna vår lilla grupp och såklart underbara och bästaste danstränaren någonsin, ANNA! Vi gav henne en liten blomma eller vad man ska säga och hon sa en liten mening till oss som gjorde oss oerhört glada och stolta! Träffade N igår också (det var länge sedan!), hon kollade på uppvisningen. Egentligen skulle hon varit med men hon hade skadat ryggen. =(

På lördagkvällen var det klassfest som var ganska oplanerad. Nästan ingen kom eller visste något men vi som var på Östra stranden hade det mysigt. Vid nio åkte jag hem och kollade på ESC. Det gick ju inte så bra för Charlotte Perrelli poängmässigt men jag tyckte hon gjorde jättebra ifrån sig! 

Söndagkvällen var vi hos farmor och farfar för det var mors dag. Jag var dock väldigt osocial då jag satt och pluggade hela kvällen!

Idag var jag och S först hemma hos J och lekte med hennes katt, spelade kort och luktade på krämer. Sedan stack vi hem till C och fixade med filmerna till engelskan. Det gick bra och skrattade en massa!!!

Ha det så bra,

XOXO Michaela




Päron, pesto och citronsaft!

Förlåt för att jag inte har skrivit på en vecka!

Idag hade vi psykologi, skrev analys om filmen Repulsion. Därefter var det mattedags och sista lektionen var idrott. När jag kom hem upptäcker jag att min lillasyster L har dragit hem två kompisar. De är allmänt jobbiga och lyssnar inte på vad jag säger. För att ta bort de känslorna åt jag nyss ett päron, drack lite citronsaft och åt två kex med pesto! Och pesto är min nya passion!!!

image51

Ikväll ska jag försöka övertala min kära mor att slinga mitt hår. Måste också fixa med hennes morsdags-present!

XOXO Michaela

Försov mig =(

Idag hade jag bara en lektion och dessutom lite sovmorgon. Ändå försov jag mig! Det värsta var att lektionen vi hade var psykologi och vi skulle se en film som vi ska skriva om sedan. Som tur var mailade jag L och frågade om jag kunde få låna filmen och det fick jag!
 
Annars har veckan varit bra, inte gjort så jättemycket. Dansen i måndags var sjukt kul, men jag hade ONT i benen! Uppvisningen är nästa helg så det ska bli riktigt kul att visa upp den! Imorgon blir det till att dansa igen, ska försöka sätta allt nu!

Imorgon är det kulturdag så då börjar jag halv 11.

XOXO Michaela

Vill du ha fler besökare till din blogg?

Gå in på denna sidan: http://www.mer-trafik.se/cgi-bin/ref.cgi?r=onthewaydown

XOXO Michaela

Min väg mot ett hälsosammare liv

Idag var det till att väga sig för att se om denna veckan (sedan fredag förra veckan) har gjort någon skillnad. Jag har tänkt mycket på kosten och börjat cykla till skolan. Reslutatet blev......... 2 kg! Detta betyder att jag äntligen fattar att det inte är så jobbigt och att man inte behöver offra en massa grejer och ändå förändra vikten.

Skolan var ganska kul idag. Vi hade historia - jag och S skrev vidare om Koreakriget, sedan hade vi psykologi och vi lyssnade på redovisningar. Måste ge credd till A, C och E - älskade er redovisning eftersom jag vet vad det handlar om!

När jag kom hem fixade jag lite med min andra blogg - Life of Celebrities - och sedan la jag mig och solade. Pratade lite med min älsklings-storasyster också i telefon. Hon har precis kommit hem från Cypern den lyckosten!

Ha en skön helg,

XOXO Michaela

Sooool

Idag har det varit soligt och varmt och jag ÄLSKAR det! Cyklade till skolan, det var faktiskt ganska skönt förutom att värmen blev lite för varm! Jag, L, S och E hade redovisning på psykologin idag - det gick riktigt bra! Bra jobbar chicas!

På matten gjorde vi väl inte så mycket, jag och J pratade bara en massa. Efter matten var det idrott - ute. Det var VARMT, men skrattade skitmycket! Vi spelade brännboll och C och A bara klagade på sin jäkla mensvärk, haha, skyllde på det så fort det gick dåligt! På vägen hem höll jag på att dö, svettades som en gris bara för att det är uppförsbacke hela vägen... =(

När jag kom hem solade jag en timme på studsmattan. Hoppas att jag fått lite färg annars blir jag sur. Spelade lite kort och YATZY med lillasyster också!


Nu ska jag sätta mig på altanen och hitta på något!

XOXO Michaela

PS. Kolla min nya blogg - Life of Celebrities

Nationellt prov

Idag var det dags för nationellt prov i matte, del 1. Första uppgifterna gick ganska bra men den sista var jättekonstig! Det var nog inte många som kom fram till nåt svar där... Men jag kan tyvärr inte göra något åt det nu så jag får försöka glömma det!

Annars idag har det varit ganska lugnt, tror det var min turdag (om man bortser från nationella provet). på morgonen hann jag nämligen med 50-bussen och när jag skulle hem var 50 sen så jag trodde jag skulle missa 40-bussen. Men det gjorde jag inte så jag blev överlycklig!!! Tänk vilka småsaker som kan glädja lilla mig!

Återigen grattis till J och mamma!


XOXO Michaela

NY BLOGG!!!

Jag har gått och skaffat mig en till blogg! Den heter Life of Celebrities så ta er gärna en titt. Sidan är speciellt tillägnad min vän S, men den är självklart till för alla! Förhoppningsvis ska den vara klar ikväll, men jag kommer uppdatera VARJE dag! 

Ett stort GRATTIS till J, som fyller 17 år idag och såklart till min ÄLSKADE MAMMA som också fyller år idag!

XOXO Michaela


Gossip Girl

Måste bara skriva snabbt, ni som ser på Gossip Girl på TV ni har en SJUUUUKT stor grej framför er. Denna grejen kommer hända i avsnitt 16 bara så att ni vet!

Gossip Girl börjar igen i maj på Kanal 5!


XOXO Michaela

Kul, kul, cyklehjul!

Idag hade jag två lektioner i skolan, var där i cirka tre timmar! Och jag cyklade såklart både dit och hem! Det bästa med att cykla till skolan är att jag inte behöver gå upp lika tidigt! Jag hann till och med att kolla på The Hills och två avsnitt av Run's House - LOVE it!


I skolan i alla fall hade jag först historia, jag och S jobbar på ganska bra tycker jag - vi skriver om Koreakriget. Hoppas bara vi hittar mer fakta! Sedan var det engelska och vi började se filmen Of mice and men, vi har läst den boken nämligen!

Nu ska jag hitta något att äta för det var äckligt idag i skolan! Sedan blir det till att kolla på One Tree Hill och Gossip Girl! Ska försöka duscha sedan också och kanske sätta mig ute i solen med en bok eller något annat kul!

XOXO Michaela

Födelsedagar!!!

Idag har jag, som jag skrev igår, cyklat till skolan! Och det bästa av allt var att jag klarade samt att jag var trevligare på spanskan! Inte illa för att heta Michaela. Dagen i skolan var ganska händelselös, skrev bokrecension, kollade på film och lite så!

När jag kom hem till mitt kära hus la jag mig i min säng och var hur flummig som helst, till och med syster blir lite irriterad på mig och hon brukar vara värst! Dansade idag också, det var riktigt jbbigt idag men jag har bättre koll på allt nu!

Till sist vill jag säga grattis till J:s katt GOSAN som fyller tre år idag och till min absoluta favorit - CHRIS BROWN som fyller 19 år. Hmm... bara två år äldre än mig, han får allt akta sig när jag ska till L.A efter gymnasiet!


XOXO Michaela

Cykelfixning

Min cykel är fixad och... Listen up folks - JAG SKA BÖRJA CYKLA TILL SKOLAN!!! Detta är en händelse som borde skrivas upp i historieböckerna eftersom jag är en av de lataste människorna i världen. Jag åker mycket hellre buss eller bil istället för att cykla eller gå - det är mycket bekvämare! Men eftersom jag har börjat äta nyttigare så kan jag lika gärna börja motionera lite mer!

Nu bär det av till systers farmor och farfar, mamma, H och E ska spela golf så jag och L ska till deras stuga.

Skriver nog lite till senare, men ha det så bra!

XOXO Michaela


Ny layout

Nu har jag fixat en ny layout, lite somrigare än innan! Vad tycks???



XOXO Michaela


Läsa

Det känns som söndag, men det är bara lördag - så himla skönt att ha en till ledig dag!

Igår gjorde jag inte mycket, vi körde en runda med vår nya bil som vi fick igår! Den är fin, mycket finare än den gamla!!! Läste i svenskaboken igår också, vilket jag måste göra idag också! Annars ska jag inte göra så mycket idag, ska nog fortsätta att titta på Sex and the City!


Ha en bra lördag,

XOXO Michaela 

Släktingar

Idag blev jag och syster upphämtade av farfar och pappa, vi skulle till min lilla kusin! Det var ganska trevligt, eller så trevligt det kan bli med släktingar, haha!!! Vi åt smörgåstårta och någon annan tårta. När jag kom hem blev det lite tv-tittande, bland annat Voice - och spelade spel med syrran.

Vid sex-tiden kom fler släktingar, systers farmor och farfar. Umgicks inte så mycket med dem idag utan satt vid datorn och fixade!

Imorgon blir det till att börja plöja Sex and the City - hela serien från början! Måste ju se det nu innan filmen kommer ut och dessutom säger alla som sett det att det är bra!


XOXO Michaela

"Sometimes you gotta go through the pain to experience the joy" - ur låten Damaged med Danity Kane

Några bra låtar!

Här kommer några låtar som jag tycker är riktigt bra - enjoy!

Rihanna - Take a Bow


Chris Brown - Excuse Me Mama


Nicole Scherzinger - Baby Love
 

XOXO Michaela

RSS 2.0