Body Butter

Jag tänkte tipsa er om två olika Body Butter, nu i sommartider då det är viktigt att återfukta huden! Det ena är från Greenland och är ett mango-body butter som är till normal och torr hud. Det luktar jättegott och återfuktar verkligen huden. Kroppssmöret innehåller bland annat kakaosmör, olivfruktolja och mangoextrakt. Priset ligger på 109;- på eleven.se, men jag vet att det finns att köpa på Maxi i Halmstad också!


Det andra är Shea Body Butter från The Body Shop anpassat för väldigt torr hud. Det är svårt att beskriva doften, men det funkar superbra! Innehåller bland annat sheasmör, kakaosmör, babassuolja och bivax. Priset är 165;- och det finns att köpa i alla Body Shop-butiker i världen! Alla Body Shops produkter är ju som ni säkert vet inte testade på djur så det är ju en jättebra anledning till att köpa det!


XOXO Michaela

Kommentarer
Postat av: Emma (från dansen;)

Hejhej!

Har du provat The Body Shops andra bodybutter(s)? Har både passionsfrukt, lilja å blåbär alla är lika bra men anpassade för olika hudtyper (men de tre är nästan desamma) hade en test på grape också men den var lite väl stark i doften... ha ett bra sommarlov och en trevlig midsommar!

2008-06-19 @ 20:16:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0