Plugg

Trots att det är sommarlov har jag ägnat en del av min dag åt plugg, dock inte skolplugg utan teori inför körkortet. Inte så kul men det måste göras. När jag ändå inte har något sommarlov måste jag ju hitta på något! Imorgon är det dags för min första körlektion och sedan direkt efter har jag min andra teorilektion.

Annars idag har jag tagit det ganska lugnt. Lyxade till det lite i morse - tog en dusch, skrubbade och rakade allt som behövdes! Efter det blev det lite solning, bakning och en runda in till stan.

Nu sitter jag och kollar på CSI Miami! Ska kolla runt lite på Internet efteråt men sedan kommer jag nog gå och lägga mig relativt tidigt eftersom att körlektionen början 07:30 imorgon!

Ha det så bra och ta hand om dig!

KRAM Michaela

Kommentarer
Postat av: lil'bridge

Recension som jag skrivit på Beyoncés konsert i Globen :) http://dagensskiva.com/2009/03/05/beyonce-i-am-sasha-fierce-deluxe-edition/ .



Har även skrivit recension på Beyoncés senaste album och massa andra hiphop/rnb-grejer på samma sida, om du är intresserad av att läsa.

2009-06-25 @ 21:28:31
URL: http://lilbridge.blogspot.com
Postat av: lil'bridge

Tror jag skickade länken till skivan istället för konserten? Haha. Här är iaf konserten. Igen. Kanske. http://dagensskiva.com/2009/05/15/beyonce-live-i-globen-135-2009/

2009-06-25 @ 21:36:35
URL: http://lilbridge.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0